eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Helal olsun tebrikler bülent korkmaz a ve oyuncularına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 kupayı da alacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Helal olsun Bülent'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Yaşasın Antiistanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 demek fenerbahçenin eşi k.erciyes oldu ne diyelim kupa bizim artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 pff keske fınalde fenerle oynasaydık ozaman daha cok acı cekıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Bülent rulzz diopteki takımı UEFA'ya taşıdı adam, helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Bravo valla bülent'e belki ligden düşecekler ama uefa'da oynayacak takımı:P,ziya doğan'da o kadroyla nasıl rezil olunur en güzel örneğini gösteriyor..hadi ziya hadi sen dön malatya'ya,büyük takımlar sana göre değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 trabzon'un nesi büyük bi yattarası var onu da oynatmıyolar zaten, sat desen satmazlar, ne biçim kulüp bu ts ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Erciyes için çok sevindim. Bülent'i futbolculuk yaşamından seven kaç kişi var bilmiyorum ben şahsen çok çirkef bulur ve sevmezdim fakat Teknik Direktör olarak çok beğenmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 bülent korkmaz respect ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 ee simdi erciyesin uefa kupalarına katılması kesinlesti. bi de küme düşerse? onu bırak kupayı alırsa, bursasporu düşürmemişlerdi kupayı aldı die. aman allahım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 kenan evrende , ankaragücünü düşürmemişti. başkent takımı ligten mi düşer, düşürenleri derhal hapse atın, ankaragücü de ligte kalsın demiş ya ya ne kadar ilginçmiş o zamanlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Oyunculuk kariyerinde oyununu sever kendisini sevmezdim,dediğin gibi çirkeflikleri,herşeye itirazı falan. Ama ne kadar büyük bir futbol adamı olduğu ortaya çıktı.Keşke Hakan'da bırakıp böyle birşeyler yapabilseydi de ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 eh beklesınler bız gelıyoruz. OoOoOooOOoo yine mi olamadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 abuk subuk topicler açmayın yahu rakibini bekliyorda ne demek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 ZUAĞĞĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar