Elan_Morin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 programı sonuna kadar izleyememistimde hangi proje kazandı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 sanal güvenlik şeyi mi ne adı unuttum şimdi :D kameralar için yapılan icat kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 hayır abi kayısı makinası birinci oldu.. ikinci oldu sanal güvenlik görevlisi. hatta yanlış hatırlamıyorsam üçüncü de bor pili yapan adamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 sdf ikinci olan benim kuzenimin sevgilisi sanal güvenlik programı asds bu arada nikodan yeni proje http://www.youtube.com/watch?v=pF1GozWiTAc&NR=1 [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 04:08 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 ahaha tırt mucit niko iimiş hakkaten :D. o geçen ntvde olan merdiveni bende sevdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 almadılar da beni yarışmaya prototipim yok diye :p iş güvenliği ile üçüncü falan olurdum en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 en hosuma gıden otomatık perde takma ve cıkarma makınesıydı.belkı dunyayı yerınden oynatacak ınanılmaz bır bulus degıl ama pratık hayatta cok ıse yarayacak bır bulus tebrık ettım adamı guzel dusunmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 şu sıralar final var Ntv 'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 merdiven rahat alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Ben şu şanzumanı merak ediyodum ki babam aldı televizyonu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Şanzuman çok saçma bişeydi ya. 1. bodrumda balık çiftliği olan adamın oldu. Hiç tahmin etmiyordum onun 1. olucağını... Merdiven kapı kilidi veya perdematik aşır diye tahmin ediyordum. 1. O bodrumlunun projesi 2. Perdematik 3. Baca basmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Bence saçma değildi şanzuman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 nerde kullanılcaktı o? kel olan adam haklıydı sadece traktörlerde fln. arabalarda imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 o şanzıman sistemi zaten var. ben mardinli adama çok üzüldüm adam çok heycanlanıyodu konusamadı felan keşke teselli verselerdi o adamın zaten parası yoktur bide bu yarısmaya katılıcam die masrafıda olmustur çok yazık iyi niyetli bi adama benziodu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Ben o dikine merdiven şeysini gördüm sanki daha önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Kesin şike var. Aynısı önceden yapıldığı söylenen bi icatla "televizyon sunucusu" adam kazandı parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 niko benım bölümümde okulda paso görüyodum. adamın niko diye tsihrtü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar