Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adnan Polat Tomas'ı Kovdu


RayCharles

Öne çıkan mesajlar

Ahahaha adam kalmadı bu takımda

Adnan Polat, Tomas'ı kovduHırvat futbolcunun Fenerbahçe'ye yakınlığı ile tanınan Celalettin Bilgiç ile görüşmesi Adnan Polat'ı sinirlendirdi

Turkcell Süper Ligde sona yaklaşılırken Galatasarayda gerginlikler giderek artıyor. Sarı kırmızılı kulüpte başta teknik direktör Eric Gerets olmak üzere birçok yabancının gönderileceği haberleri konuşulmaya başlamışken, bu kez asbaşkan Adnan Polat ile Tomas arasında bir tatsızlık ortaya çıktı.

Tomasın Nişantaşnda bir kafede Fenerbahçeye yakınlığı ile bilinen Celalettin Bilgiç ile aynı masada oturup sohbet etmesi Adnan Polatı öfkelendirdi. Aynı cafede bulunan Polat, Toması yanına çağırarak, Celalettin Bilgiçin masadan ayrılmasını ya da kendisinin masayı terk etmesini istedi. Polatın bu çıkışı karşısında şaşkına dönen Tomasın kafeyi terkettiği öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta Galatasaray yönetiminde Tomas’ın yıllık transfer ücretinin düşürülmesi için görüşmeler yapıldığı kesinlik kazanırken, Hırvat oyuncunun bu gelişmelerden rahatsızlık duyduğu ve Galatasaray’dan ayrılmayı düşündüğünü yakın dostlarına ilettiği ortaya çıktı.

kaynak: hürriyet

[ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 19:23 tarihinde, RayCharles tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...