Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kısmet mi??? Beceri mi???

SandroNightFall

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar, Kız yada erkek tavlarken (aramızda bayanlarında olduğunu unutmayalım ve unutupta iğrenç espiriler yapmayalım :-P ) kısmet mi gerek yoksa becerimi? Nasıl kız tavlanır? Karizmamı önemli? Giyim mi? Makyaj mı? Kısmet se taa seneler boyunca ebesinin şeyi kadar zaman kısmeti mi beklicez? Kısmet olduğunu nasıl anlicaz? Vs Vs Vs....
Bence beceri işi.. İsteyen ve becerebilen her yerde kız ve erkek (gene hatırlatıyorum burda bayanlarda var) bulabilirmi?

[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Bla Bla Bla en iyisi FRP kardeşim ne konuşuyonuz ööle kocakarılar gibi. Cık Cık Cık...

[Bu mesaj SandroNightFall tarafından 26 September 2003 14:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Peki burada başka bir soru gündeme gelmiyor mu? Birisi ile birlikte olmak başarı mı, o kişi alkışlanmalı mı? En büyük insan her geceyi başkasının koynunda geçiren kişi mi?[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız, en zavallı insan ise esaret altındayken bunun farkına bile varamayandır.

YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Sosyal ağlarda paylaş

Tek gecelık ılıskılere karsıyım Sevmedınız bır ınsanla nasıl ılıskıye gıre bılırsınkı sevdıgın kadına dokunmak onu hıssetmek farklı gıdıp bır ******** dokunmak farklı[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir...William Shakespeare
| Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw |
Çevremizi Temiz Tutalim...
icQ=150389142

Sosyal ağlarda paylaş

Fedaykin sana katılıyorum iş değil hergün başkasıyla olmak.

Bence kıza göre değişir
mesela dün gördüğüm bir görüntü
Bir adet Mercedes CLK
içinde iki kroman önde
2 tane afet arkada!

O kızların CLK olmasa o heriflere bakacağına inanmıyorum ben.
Ama çok daha iyileride war bütün bayanlara maletmemek lazım bunu..

Bence fazla kız peşinde koşmamak en iyisi ama bu benim düşncem belkide bu yüzden boşta geziyorm :p[hline] V ò d à n
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...