Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Popüler olmak isteği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İnsanların popüler olma isteği, ve popüler olmanın ego tatmini sağladığını inceleyen ve bu tezleri destekleyen psikolojik bir çalışma arıyorum. Araştırdım ama bulamadım rastlayamadım yardımcı olursanız çok makbule geçer. Teşekkürler.
Mesaj tarihi:
yani tersleme olarak alma ama kendin araştırsan daha iyi olmaz mı? yani git insanları incele falan..?

(edit : hatta etiler ve nişantaşından başla derim)

[ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 23:23 tarihinde, ghost_boo tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Yok, akademik bir araştırma falan arıyorum o tarz. Resmi değil de işte, somut bişeye ihtiyacım var. Kendim google'dan araştırdım ama elle tutulur çok bişey bulamadım. Öyle gözlem yapıp kendim yazabileceğim bişey değil. Business plan'de kullanıcam. Bence böle böle dersem güler adamlar

[ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 23:25 tarihinde, elaidi tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
wikipedia'da genellikle bilimsel makalelere ulaşmak mümkün oluyor.
ilgilendiğin konuları wikipedia'da ara derim.

google'dan bilimsel makalelere ulaşmak bayağı zor.

ne yazık ki aradığın tarzda bir site bilmiyorum.
ama wikipedia'da belki rastlarsın.
Mesaj tarihi:
said:
ghost_boo
yani tersleme olarak alma ama kendin araştırsan daha iyi olmaz mı? yani git insanları incele falan..?

(edit : hatta etiler ve nişantaşından başla derim)

neden etiler ve nişantaşı ?
çünkü sen taksimcisin.

peki.
Mesaj tarihi:
@Chiptech çünkü etilerde oturuyorum zamanımın çoğu buralarda can sıkıntısıyla yürümekle geçiyor ve insanların nasıl olduğunu görüyorum. Taksime de iki haftada bir falan giderim genelde..
Mesaj tarihi:
varsa eğer böyle bi tatmin olayı, kişinin kendi kendini yeterli görememesinden kaynaklanıyordur derim. herkes büyük ihtimalle başkaları tarafından pohpohlanmaktan hoşlanır, ama sürekli olsun bu boş da olsa nedenleri demek özgüven eksikliği gibi. derecesine göre değerlendirmek de lazım tabi, kimine göre popüler olmak herkes tarafından tanınıp kötü bir imaja sahip olmamakken kimisi için ünlü olmak bile olabilir.
Mesaj tarihi:
valla baba olsa dükkan senin (seviyorum bu söz öbeeeni)

ancak bakman gereken yer burası değil sanırsam.. kütüphaneler ve veri tabanları.. misal Elsevier ve benzeri siteler olabilir.

evden girmeye çalışma.. paralıdır. ama okulda girebilirsin, kütüphanedeki bilgisayarlardan.. burada keyword leri yazıp hemen sonuca ulaşabilirsin..

bunu gibi var işte makale yayımlatan siteler.. falan filan
  • Yeni Oluştur...