Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Popüler olmak isteği

elaidi

Öne çıkan mesajlar

Yok, akademik bir araştırma falan arıyorum o tarz. Resmi değil de işte, somut bişeye ihtiyacım var. Kendim google'dan araştırdım ama elle tutulur çok bişey bulamadım. Öyle gözlem yapıp kendim yazabileceğim bişey değil. Business plan'de kullanıcam. Bence böle böle dersem güler adamlar

[ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 23:25 tarihinde, elaidi tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

varsa eğer böyle bi tatmin olayı, kişinin kendi kendini yeterli görememesinden kaynaklanıyordur derim. herkes büyük ihtimalle başkaları tarafından pohpohlanmaktan hoşlanır, ama sürekli olsun bu boş da olsa nedenleri demek özgüven eksikliği gibi. derecesine göre değerlendirmek de lazım tabi, kimine göre popüler olmak herkes tarafından tanınıp kötü bir imaja sahip olmamakken kimisi için ünlü olmak bile olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

valla baba olsa dükkan senin (seviyorum bu söz öbeeeni)

ancak bakman gereken yer burası değil sanırsam.. kütüphaneler ve veri tabanları.. misal Elsevier ve benzeri siteler olabilir.

evden girmeye çalışma.. paralıdır. ama okulda girebilirsin, kütüphanedeki bilgisayarlardan.. burada keyword leri yazıp hemen sonuca ulaşabilirsin..

bunu gibi var işte makale yayımlatan siteler.. falan filan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...