elaidi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 İnsanların popüler olma isteği, ve popüler olmanın ego tatmini sağladığını inceleyen ve bu tezleri destekleyen psikolojik bir çalışma arıyorum. Araştırdım ama bulamadım rastlayamadım yardımcı olursanız çok makbule geçer. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 yani tersleme olarak alma ama kendin araştırsan daha iyi olmaz mı? yani git insanları incele falan..? (edit : hatta etiler ve nişantaşından başla derim) [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 23:23 tarihinde, ghost_boo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 katılıyorum..anket şeklinde yapsan daha etkileyici olur sanırım..son zaman ki eleştirileri de katabilirsin içine hem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Yok, akademik bir araştırma falan arıyorum o tarz. Resmi değil de işte, somut bişeye ihtiyacım var. Kendim google'dan araştırdım ama elle tutulur çok bişey bulamadım. Öyle gözlem yapıp kendim yazabileceğim bişey değil. Business plan'de kullanıcam. Bence böle böle dersem güler adamlar [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 23:25 tarihinde, elaidi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 eheh iiymiş o zaman..bi ara fhm de yazılmıştı buna benzer bişi hatırlıyorum da sitelerden ulaşabilir misin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 wikipedia'da genellikle bilimsel makalelere ulaşmak mümkün oluyor. ilgilendiğin konuları wikipedia'da ara derim. google'dan bilimsel makalelere ulaşmak bayağı zor. ne yazık ki aradığın tarzda bir site bilmiyorum. ama wikipedia'da belki rastlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 said: ghost_boo yani tersleme olarak alma ama kendin araştırsan daha iyi olmaz mı? yani git insanları incele falan..? (edit : hatta etiler ve nişantaşından başla derim) neden etiler ve nişantaşı ? çünkü sen taksimcisin. peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Internette, forum bazlı sitelerde, çevremizde bir sürü var bu tip insanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Popüler herşey iyidir. en güzelidir. en süperidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 http://scholar.google.com diyeceğim de, bakmışsındır çoktan. wikipedia da yetersiz kalabilir, doğru arama sözcüklerini seçerek birkaç şeye ulaşabilirsin belki. okul kütüphanesinin kataloglarından "subject" şeklinde arama yaptın mı? o da yarar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 @Chiptech çünkü etilerde oturuyorum zamanımın çoğu buralarda can sıkıntısıyla yürümekle geçiyor ve insanların nasıl olduğunu görüyorum. Taksime de iki haftada bir falan giderim genelde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 etiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 o zaman sen de popülersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 çok fazla.. herkes bana deli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 90'ların sonunu, 2000'in başını atlamış birisi olarak popüler olman çok zor, saçları ne zaman sarıya boyuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 valla ben marjinalim dikkat çekmek için mavi yeşil falan boyucam ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 konu sapmasa hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 bu tartışmaya son veriyorum. çünkü... ben..ben insan değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 moonspeak. moonspeak. moonspeak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 abuk subuk tartışmasanız keşke. benim için önemli bir konu. Neyse yardımcı olacak birşey bulursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 mesela bu konuda goruyoruz, populer olma cabasinda olup amacsiz bos mesaj atan arkadaslar, yaz bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 varsa eğer böyle bi tatmin olayı, kişinin kendi kendini yeterli görememesinden kaynaklanıyordur derim. herkes büyük ihtimalle başkaları tarafından pohpohlanmaktan hoşlanır, ama sürekli olsun bu boş da olsa nedenleri demek özgüven eksikliği gibi. derecesine göre değerlendirmek de lazım tabi, kimine göre popüler olmak herkes tarafından tanınıp kötü bir imaja sahip olmamakken kimisi için ünlü olmak bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 valla baba olsa dükkan senin (seviyorum bu söz öbeeeni) ancak bakman gereken yer burası değil sanırsam.. kütüphaneler ve veri tabanları.. misal Elsevier ve benzeri siteler olabilir. evden girmeye çalışma.. paralıdır. ama okulda girebilirsin, kütüphanedeki bilgisayarlardan.. burada keyword leri yazıp hemen sonuca ulaşabilirsin.. bunu gibi var işte makale yayımlatan siteler.. falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 o smiley' in anlamı nedir, biliyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar