attackhan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 bir leonard cohen klasiği olan bu parçanın Jeff Buckley coverını dinliyorum son günlerde. böle jeff baba sanki insanın elinden tutup başka diyarlara götürüo. aşırı duygusal böle içimi kemiren deişik bi yorum =) tavsiye ederim yorumlar sizden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 süper sarkıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 En sinirli anlarda bile o mükemmel sesiyle yumurta kırılmadan önce tavadaki yağ gibi yapar insan içini.. Harika parça, harika ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Hiç dini bütün bir insan olmasam bile içim cız eder dinlerken. Çok güzel bir parçadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Süper bir şarkı yaa, gerçekten insanı alıp götürüyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 gel vatandaş geeel.. ben bilmem bu şarkıyı dinlemem diyorsan geel.. tıkla dinle sen de öğreeen amme hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Heleki The O.C'de 1.sezon son bölümde de vardır bu şarkı..Ve harika sahneler vardı dizide izleyenler bilir..Şarkı gerçekten süper oturtulmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 evet... ben de O.C de duymuştum ilk ve çok güzel diziye entegre etmişlerdi cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 arkasındanda Last Goodbye'ı dinleyin ama yapacağı tahribattan ben sorumlu değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 duygu terörüdür jeff buckley,içinizi hırpalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Hatunla ayrıldığımda sabahlara kadar dinlerdim Jeff abiyi. Büyüksün abicim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Jeff Buckley diyince Forget her derim. Gelmiş geçmiş en iyi şarkılardan biridir bence,bir klasik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 so real ve dancing in the moonlight da cok güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar