Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Organik Kimya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yaw bana acilen şu organik kimya konuların böyle bir kitaptan tıpatıp geçirilmiş yada ne bileyim scan edilmişi falan -özellikle hidrokarbonlar-
lazım ki printerdan çıkarayım çalışayım.
acil gerekli kitabım falan yok konu desen kol gibi yardım ederseniz sevinirim.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
eğer yarın sınavın varsa boş ver sen kimyayı falan yat uyu. Hayatta bir gecede organik kimya öğrenemezsin(ezbelenmez bile).
Mesaj tarihi:
Çok detayını filan bilmem bu organik kimyanın ama böyle netten bulup çıktı alarak öğrenilecek bir konu değil. Bin küsur sayfalı kitaplarından biliyorum pederin evde kullandığı.
Mesaj tarihi:
yahu iki mesajda bi ayrı:)
@gerge: yok bi gece için değil. 17 haziran'a kadar vaktim var:)

@pekaziz: yaw sen de üniversite seviyesinde falan sandın herhal?
sonuç olarak lise 3 kitaplarında ne bileyim dersane konu anlatımlı fen kitaplarında falan var bu konu ve hiç de 1000 küsur sayfa falan değiller yani:) lise düzeyi sonuçta. ben de dedim böyle lise kitaplarını falan scanleyen ne bileyim pdf yapan bi kaynak varsa hidrokarbonlar bölümünü printleyim çalışayım.
Mesaj tarihi:
abi öyle printerla scannerla kılla püsürle uğraşma. Güvender ve Esen yayınlarının organik kimya kitabı var gayet $ukela'lar ben ordan çalışıyorum baya ayrıntılı anlatmış.
Mesaj tarihi:
100 ?? gerek yok abi o kadar pahallı kitaba. arkadaşta dün vardı böyle tablo gibi alkanlar alkenler .... ester diye bir tablo, dershane kitabından almış. nereden aldığını öğrenince yazarım.

[ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 23:33 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...