Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Yaw bana acilen şu organik kimya konuların böyle bir kitaptan tıpatıp geçirilmiş yada ne bileyim scan edilmişi falan -özellikle hidrokarbonlar- lazım ki printerdan çıkarayım çalışayım. acil gerekli kitabım falan yok konu desen kol gibi yardım ederseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 eğer yarın sınavın varsa boş ver sen kimyayı falan yat uyu. Hayatta bir gecede organik kimya öğrenemezsin(ezbelenmez bile). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Çok detayını filan bilmem bu organik kimyanın ama böyle netten bulup çıktı alarak öğrenilecek bir konu değil. Bin küsur sayfalı kitaplarından biliyorum pederin evde kullandığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 yahu iki mesajda bi ayrı:) @gerge: yok bi gece için değil. 17 haziran'a kadar vaktim var:) @pekaziz: yaw sen de üniversite seviyesinde falan sandın herhal? sonuç olarak lise 3 kitaplarında ne bileyim dersane konu anlatımlı fen kitaplarında falan var bu konu ve hiç de 1000 küsur sayfa falan değiller yani:) lise düzeyi sonuçta. ben de dedim böyle lise kitaplarını falan scanleyen ne bileyim pdf yapan bi kaynak varsa hidrokarbonlar bölümünü printleyim çalışayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 nette olmasi şart mi? benim gecen sene kullandigim kitaplarin isimlerini onerebilirim de, internetten aynen gecirilmiş bulunabilir mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 anladım. olmadı gidip alıcam bi kitap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Google'dan sanal dershane falan arat, vardı bir aralar öyle bir site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 abi öyle printerla scannerla kılla püsürle uğraşma. Güvender ve Esen yayınlarının organik kimya kitabı var gayet $ukela'lar ben ordan çalışıyorum baya ayrıntılı anlatmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 somon kitabı var 100 ytl sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 100 ?? gerek yok abi o kadar pahallı kitaba. arkadaşta dün vardı böyle tablo gibi alkanlar alkenler .... ester diye bir tablo, dershane kitabından almış. nereden aldığını öğrenince yazarım. [ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 23:33 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 bende gecen seneden cok guzel ozel ders notlari var ama evde. bulabilirsem (bi de okunakliysa) scan edip yollarim istersen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 e scan et yolla adama acil diyor =) hatta rapid e atıp link ver lazım olur belki^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 okuldayim su anda hafta sonu donucem eve. bulabilirsem yollarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 çok makbule geçer vallaha:) sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 somonun kitabı üniversite seviyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 ewet, çok çektim o kitaptan : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 ben çok seviyorum o kitabı. çok başarılı bir kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Bu arada şöyle birşey buldum belki işine yarar. Bir bakmakta fayda var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar