_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 mitingteydim babamı taksime bırakmak için eve dönmüştüm ki bütün yollar kapalı çağlayan-taksim arası e5 e geçeyim dedim,4şeritlik yolun 2şeriti insan kaynıyor,diğer 2şerittede arabalar durmuşlar.. trafikte beklemekten gurur duydum.. tekrar meydana gidiyorum ps:ev osmanbeyde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 şimdi geldim mitingden. sloganlar harikaydı. aydın doğan' ın hürriyeti sitesinde yüzbinler demiş. umarım kapak olur görüntüler hepsine. fotografları birazdan koyacağım. İŞTE MEYDAN, İŞTE ÇAĞLAYAN, ANANI DA AL GİT TAYYİP ERDOĞAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 "Edison bile pişman" Gördüğüm pankartlar arasında en çok bunu beğendim :) ps: ben hemen üzerimdeki postu görmeden yazdım bunu denk gelmiş aynı anda göndermişiz :) [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 16:16 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 oha abi 4 milyon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 neyzen tevfik' in şiirinin olduğu bir pankart vardı, bence en güzeli oydu. ne ararsın tanrı ile aramda, sen kimsin ki orucumu sorarsın? hakikaten gözün yoksa haramda, başı açığa neden türban sorarsın? rakı, şarap içiyorsam sana ne, yoksa sana bir zararı, içerim. ikimizde gelsek kıldan köprüye, ben dürüstsem sarhoşken de geçerim. esir iken mümkün müdür ibadet, yatıp kalkıp atatürk'e dua et.. senin gibi dürzülerin yüzünden, dininden de soğuyacak bu millet. işgaldeki hali sakın unutma, atatürk'e dil uzatma sebepsiz. sen anandan yine çıkardın ama, baban kimdi bilemezdin şerefsiz. neyzen tevfik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Şimdi eve geldim Rakamı bilemem ama ben dönerken yolun bir şeridinden hala alana gidenler vardı. Yani oraya toplamda girip çıkan insan sayısı orada görünenin çok üzerinde , sıcakdan ve kalabalıkdan fenalaşarak erkenden saat 13den önce ayrılanlar bile oldu etraftan... Artık oturup saysınlar o bizim işimiz değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 tayyip ve yandaşları beyinsiz taklidine devam edip bunu da görmezden gelirlerse türkiye çok zarar görecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Neyzenin dizeleri.Off off off :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 şimdi geldim, acayip kalabalıktı, herkesin bayrakları vardı, fotolar var ama upload etmeye üşenirim. mitinge damga vuran sloganı açıklıyorum: tayyip baksana, kaç kişiyiz saysana! tv 4 milyon diyor şu anda! gidenlere teşekkürler, gitmeyenlerin canı sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 valla ben gidemedim icime oturdu neyse ben gitseydim annem gidemiycekti annemin orda olmasi benim orda olmamdan cok daha anlamli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Bu da günün fotoğraflarından biri muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Bundan da birkaç bin kişi diye bahsederlerse odunluklarını tescilliycek baş ampul tayyip ve saz arkadaşları Duyduğuma göre bayağı zorluk çıkarmışlar gidenler için ama yine de bayağı kişi vardı sokaklar caddeler tıka basa doluydu tamamen kırmızıya boyanmıştı acayip etkilendim şahsen. Buarada sloganlar süperdi. Bence en süperi şuydu: "İşte Tandoğan, işte Çağlayan! ANANI DA AL GİT ERDOĞAN!!!" Çok yaratıcı pankartlar vardı. Pek sayamam şimdi çünkü hem en sonuna kadar gidemedik(izdihamdan dolayı öndekiler geri geliyodu yol tıkanmıştı ancak yarı yolda kaldık orada bayrak salladık meydana giremedik bile) hem de bayağı fazla varlardı. Baş Ampul Tayyip i ve Amerikan Gülü Apogül ü istemediğimizi anlamışlardır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 güzeldi resimleri koyarım birazdan, cok yoruldum cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 benım pankartımı aldılar gırıste ya :(;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ben de şimdi geldim..resimleri koyucam ilk fırsat..ölüorum yorgunluktan eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Meydandaki basın görevlilerinden biri 3-4 milyon arası insanın bulunduğunu söyledi sorduğumuzda, şimdi bakınca, katılmamak da elde değil aslında. Saat 15.30 gibi alandan ayrılırken hala insanlar geliyordu, genel olarak bir sirkülasyonun sürekli olarak yaşandığını göz önünde bulundurmak gerek alandaki kişi sayısını hesaplarken. Sloganlar genel olarak çok başarılıydı, ilginç bir şekilde en ufak küfürlü bir sloganda falan insanların sesi azalıyordu falan. O bilincin oturması yerinde oldu. Sahnede de elektrikler falan kesildi sanırım bir ara da, sahneyi görebilecek - duyabilecek bir konumda değildim pek, anlayamadım. Velhasıl, 14 Nisan, muhtıra, onca tepki işe yaramadıysa bu yarasın bari diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 başım donuo gunes gecmısse ne yapmalı? ankaradan daha zor oldu bu nedense. ABDullah PANKARTIMI ALDI POLIS YA GIRISTE ;(;(;( Bende hemen baskasını cıkarttım =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Mitingden Önce: Miting Sırasında:[ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 17:51 tarihinde, Slat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 suark o dedigin pankarti televizyonda gordum bende ABD(amerikan bayragi seklinde harfler)ullah Gul yaziyodu. ben gidebilseydim pankart fikrim hazirdi, tayyipin sictigi yerde gul biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 gittik bağırdık yorulduk değdi herşeye süper bir ortam vardı . 4 milyon olayı yalan yalnız.matematiğiniz bozuk 6 sıfır atıyosunuz önce 4 kişi olmuş oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 inanılmazdı. çok çok çok çok çok çok çok kalabalıktı. bikaç milyon olmasına inanırım. yalnız dönerken ara sokaklardan yürürken çağlayan'ın ara sokaklarında apartmanın birinden üstümüze yumurta atıldı 2 tane. arkamdakilere geledi ama sonra ben devam ettim belki yıkmışlardır o binayı. biz yürürken ara sokakta aramızdan türbanlılar geçti suratları beş karıştı acaip mutsuzlardı. bir de çok enteresan bi şekilde tekrar ara sokakta yürürken bir çoban 15 koyunu güdüyodu milletin arasından geçiyodu falan. değişikti ben çok eğlendim. istanbul üniversitesinden emekli tıp profesörüyle tanıştık, adam 15 dakika boyunca konuştu anlattı ve anlattı. Çok güzel konuştu. ve sonunda dedi ki şu an çok mutluyum benim umudum kalmamıştı. 75 yaşındaydı ve ceketi gömleğini giyip tüm beyefendiliğiyle gezip gençlerle konuşuyodu. çok etkileyiciydi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 coooook kalabalıktı ama kotu yanı kalabalıgın cogu gencler deıl orta yaşlı ınsanlardı... hatta teyzenın bırı de dedı sızın yaşınızda pek fazla kimse yok die 1 saatte 100 metre gıdebıldık ınsanları yara yara binlerce defa omuz omuza mucadeleye gırdım ama degdı yorgunluga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar