Brigand Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Ama Edison çok pişman! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Diğer şehirlerde devamının geleceği söylentileri var İzmire'de bekliyoruz işte o zaman Demokratik şehir'in insanlarının gösterisini konuşacak Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Izmir`i ben de cok merak ediyorum,oranin yerlisini cok metederler aydindir diye ama hic gitmedigim icin birsey diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 aydın falan degıl zmırlıler. ızmırlıyım ordan bılıyorum, sanırım ordan olup orayı tek sevemeyen benım =). Kibir, izmirin sorunu bu. Istanbul kadar sıcak olamayacak hıcbır zaman tabi topikle alakasız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 sasirdim simdi bak. Kizmasin diger Izmirliler sonra sana Suark :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 İzmir bitanedir , ayip ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 tarihin en uzun yuzme marotonalrindan biri 9 eylul 1922 de izmir atina hattinda yapilmistir severim izmiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ya valla kızmayın, ben aslında izmir deil semtimi sevmiyorum. KSK yı sevmıyorum işte, diğer yerleri çok sıcak ama ksk hele hele o esnafı benı tuketıyor. Herkez bi havalarda böyle, artık ole oldum kı tatılde falan gıdınce sankı yolda yururken nsanlar gozlerımın cıne bakıomus gıbıme gelıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Gavurmuş İzmir'miş? Öyle diyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Hasan tahsin heykeli onunde yapilan mitingler pek leziz ve anlamlı olmustur herzaman ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ksk ye gitmiyorum pek bilemeyeceğim heh izmir güzeldir cidden,izmirliyim diye demiyorum =p edit: oy çıkaramadıkları için gavuruz biz,evet. [ Mesaj 30 Nisan 2007, Pazartesi - 00:18 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 İzmir ortalamasını alırsanız istanbul ve ankara ortalamasından daha az yobaz, daha çok aydın ortaya çıkacaktır. hoş takiyyeciler son zamanlarda buraya özellikle adam yerleştirdiler oradan buradan, chp yi falan silmek için, ama hala fazlayız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Suark sende sorun var bence. KSK cennet gibi bi yerdir, İzmir'in en nezih bölgelerinden birtanesi halkın en aydın oldugu yerlerden birtanesidir. tabi izmiri bilmeyenlerde senın yazını okuyup yanlıs dusunecek sonra. Yok öle bişey. Sen başka bi izmirde yaşıyosun herhalde 15 yıldan fazladır karşıyakalıyım sen ne ayaksın dersende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Evet cem uzani ikinci parti yapmis olabiliriz ama , sonuca giden her yol mubahtir dedik olur o kadar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 İzmirlilerde ciddi bir kendini ve İzmir'i beğenmişlik sorunu var, koca başlığı bile ninjaladı adamlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Dogma buyume karsiyakaliyim fakat son 4-5 yildir artik hicbisey eskisi gibi degil , insanlar gecenin 3 ünde tek basina kiz erkek farketmeden cikip sahili boydan boya huzurla yürüyebilirken artik imkansiz hale geldi, sebebini tahmin edersiniz, cok ozluyoruz eski gunleri ama artik geri donusu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Başlık dışına taşırdım kusra kalmayın pardon =) [spo]black Şimdi ksk cennet gibi yer, tartışılmaz.Bende mavişehirde oturuyorum. Fekat, artık büfeye gidip günaydın abi dediğimde benden 2 lakırdıyı esirgeyen adamdan annem babam selam vermedi diye bana fırça atan onları ikayet eden hüdodan, Herkezin bi triplerinden sıkıldım artık. Ayrıca nezih yerdir oraları, fekat ailem uyarır her gittiğimde "oğlum egsden gelirken gece gelirsen anayoldan gel emi" diye. Villaların arası sakatmış vsvs.. bu sebeplerden sevmiyorum ben artık izmiri, bide çok fazla "rahatsız edici yaratık" lardan türedi.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 oraya da mı geldiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Evet izmir artik eski izmir degil. Umarim yakın zamanda izmirdede olur söyle güzel bi miting. [ Mesaj 30 Nisan 2007, Pazartesi - 01:15 tarihinde, daverc tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 [spo]Suark, bende o villalara yakın bi yerde oturuyorum ve nedense bahsettigin şeylerin hiçbirine rastlamadım daha, ha tabi gasp olayları falan hep oluyo. ama istanbuldakine göre çok daha azdır inan bana. daha 2 gün önce gece 3de bostanlı tiyatrodan evime yuruyerek geldim tek başıma bi olayda yaşamadım. Ayrıca insanlarının daha aydın ve bilincli oldugu bi gerçek. O yuzden katılmıyorum dediklerine. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 hayatımda konusu bu kadar sapan bi başlık görmedim paticikte : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Öyle deme izmirin mitinge uygun olup olmadigi tartisiliyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 abi villa arasında mı miting yapacanız? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 gelme üstüme eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 tamam tamam , seni mı kıracaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar