Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

29 Nisan Çağlayan Cumhuriyet mitingi

paspatur

Öne çıkan mesajlar

ya valla kızmayın, ben aslında izmir deil semtimi sevmiyorum. KSK yı sevmıyorum işte, diğer yerleri çok sıcak ama ksk hele hele o esnafı benı tuketıyor.
Herkez bi havalarda böyle, artık ole oldum kı tatılde falan gıdınce sankı yolda yururken nsanlar gozlerımın cıne bakıomus gıbıme gelıo.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark sende sorun var bence.

KSK cennet gibi bi yerdir, İzmir'in en nezih bölgelerinden birtanesi halkın en aydın oldugu yerlerden birtanesidir.

tabi izmiri bilmeyenlerde senın yazını okuyup yanlıs dusunecek sonra. Yok öle bişey.

Sen başka bi izmirde yaşıyosun herhalde

15 yıldan fazladır karşıyakalıyım sen ne ayaksın dersende.
Sosyal ağlarda paylaş

Dogma buyume karsiyakaliyim fakat son 4-5 yildir artik hicbisey eskisi gibi degil , insanlar gecenin 3 ünde tek basina kiz erkek farketmeden cikip sahili boydan boya huzurla yürüyebilirken artik imkansiz hale geldi, sebebini tahmin edersiniz, cok ozluyoruz eski gunleri ama artik geri donusu yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Başlık dışına taşırdım kusra kalmayın pardon =)
[spo]black

Şimdi ksk cennet gibi yer, tartışılmaz.Bende mavişehirde oturuyorum.
Fekat, artık büfeye gidip günaydın abi dediğimde benden 2 lakırdıyı esirgeyen adamdan
annem babam selam vermedi diye bana fırça atan onları ikayet eden hüdodan,
Herkezin bi triplerinden sıkıldım artık.

Ayrıca nezih yerdir oraları, fekat ailem uyarır her gittiğimde "oğlum egsden gelirken gece gelirsen anayoldan gel emi" diye. Villaların arası sakatmış vsvs..
bu sebeplerden sevmiyorum ben artık izmiri, bide çok fazla "rahatsız edici yaratık" lardan türedi.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]Suark, bende o villalara yakın bi yerde oturuyorum ve nedense bahsettigin şeylerin hiçbirine rastlamadım daha, ha tabi gasp olayları falan hep oluyo. ama istanbuldakine göre çok daha azdır inan bana.

daha 2 gün önce gece 3de bostanlı tiyatrodan evime yuruyerek geldim tek başıma bi olayda yaşamadım. Ayrıca insanlarının daha aydın ve bilincli oldugu bi gerçek. O yuzden katılmıyorum dediklerine. [/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...