GEd Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 integral hesabi yapiodur forgiver cunku o bir bot aslinda!!!!!!! baska turlusu dusunulemez.forumun heyecanı dusmesin diye karakedi tarafindan yazilmiş.yeni devir alan takiminda gozunden kacmıs:)
Suark Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 o gogıl ört resimi pek kaynak olamaz. Ya milyon olmama ihtimali yok, sarıyer ki akp li yer kendileri 20 ye yakın otobus kalktı. Yollar kapandı felan yani.
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Ya iyi de forgiver'dan başka karşı görüşten insanların neden sesi soluğu çıkmıyor?
Suark Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 forgiverın karşı gorusu yok sanırım, sadece gerçekci biraz =) 1 milyon olsun işte ne farkeder kalablıktık boğaz parçaladık ayrıca tarihe imza attık.
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 alandaki insan sayısı sabit de degildi ki, biz 2 de gelirken insanlar geri dönüodu. öle anormal bi sirkülasyon vardı ki, ordaki bütün yollar tamamen dolu oldugundan, yorulan insanlar geri dönüyordu. asıl sayı alana sıgan insan * 1.5 filandır.
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 yormuyolardır kendilerini boş yere zaten yok ki fazla kimse çok az sayıdayız biz bitek seçimden seçime ilizyon makinalarını çalıştıryoruz o kadar yani 45bin kişi bile yoktur, 10bin belki
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 yok bence forgiver'ın tayfa %30 u bulur bu seçimde. Görürsünüz bakın...
Suark Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 aa evt sirkülasyonu da hesaba katmak lazım simdi. %30 bulur tabi ama memnun olmayan tayfa da cok akp den. Çünkü oy verenlerin istediklerini sadece 1 kere sundular yasa tasarısı olarak, veto edildikten sonra diretmediler. Yani sadece göstermelik, bu adamlar kendi oyverenlerine bile iş yapmıyorlar. düşebilir o %30 sol veya sağın birleşmesine bakar memleketin kaderine [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 21:03 tarihinde, Suark tarafından güncellenmiştir ]
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 bende oradaydım rakam en az 3 milyon diye geçiyor...
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 kaç kişi olduğun tartışmaları dönüyor gene, ne önemi var hayvan gibi kalabalıktı, çağlayandan taksime beşiktaşa mecidiyeköye kadar binlerce insan vardı. hepsi tek amaç için toplanmıştı. önemli olan bu. medya rakamları istediği kadar azaltsın, resimlerdeki, vidyolardaki insan sayısını azaltamaz :) edit: bbc den alıntı: "The police said as many as one million people took part in the demonstration" neyse, bi ilkokul vardı o taraflardaydık biz, çok çok güzeldi, sloganlarda küfür yoktu, tek pürüz bizim bi arkadaş kahvaltı etmemiş şekeri düştü bayıldı :S dört bi yandan yardım geldi, su kola hatta kuru kayısı veren bile oldu, onlarada burdan teşekkür ederim :) gelen herkesin yüreğine sağlık. [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 21:06 tarihinde, Quel-Thul tarafından güncellenmiştir ]
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Ya televizyondan izledim ve her yeri gösterdi, tıklım tıklımdı. Sirkülasyonu hesaba katmadan, an için ortamda en az 2 milyon insan vardı. Bir de sürekli birilerinin gidip, birilerinin geldiğini düşünün. Gerçekçi oluyor demişsiniz de gerçekçi olunca benim dediğim gibi bir sayı çıkıyor. Panorama görüntü verdi kanaltürk. Vinç çekiyodu paso yukarıdan. Bütün gelen koları falan. Ki daha uzuyormuş o yollar, bazılarının görünen en uzak noktasına kadar insan doluydu, insanlar zaten alana gelemiyorlarmış ki.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 evet sadece kurabiye tayyip kurabiye tayyip demekle yetinebildik(şu meşhur fener için opera melodisiyle (fenerliyim utanıyorum kendimden) )
Suark Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 onu aaaaanlaaaadın seeenn onu yapınca daha guzel oluo
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Kesseler Padişah I.Baykal'a oy vermem...
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 atma recep din kardeşiyiz gördüm zıpla... zıpla... zıplamayan akpli... bunuda duydum yarılarak zıpladık
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 11 : 30 da gittim miting alanina,daha once Caglayan`a gitmedigim icin ,sahneye ne kadar uzak oldugumu bile hesapliyamadim ama hic ses dahi gelmiyordu , ( babam ve annem bana gore daha ilerdeymis onlar erken gitmisler - dediklerine gore guzelmis sahne,sarkilar turkuler konusmalar v.s ) biz de 3 bucuk gibi ciktik alandan,sonucta hicbirsey gorup duyamiyorz,4 saat yeterli geldi.Mezun oldugum Lisemin actigi pankartin arkasinda durmak da ayri bir zevkti bu arada benm icin.. Cikista suru pskilojisiyle m.koy e yururken toplu gidildi,harika goruntuler olustu valla.sokaklar boydan boya bayrak ve gosterici doldu..yolda da sloganlara devam edildi.Evlerden yuruyuse katilanlara destek veren de oldu,mal mal bakan seriatcilarda oldu ( hafif bi korku ifadesi gordum gibi, daha uyutamamis miydik lan bunlari der gibi ) not: en sevdigim slogan Sen anladin Dayyip ( Fener icin opera version -ayni melodi ile )
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 gittik, çok güzeldi işte tandoğan, işte çağlayan, ananı da al git tayyip erdoğan bunu bu gece barda, gönlüm hovarda melodisiyle söyleyin
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 forgiver says: 90 metrelik alana göre onun büyüklüğünde 6 tane alanı m2 başına 4 insan doldurursa 90x90x6x4=194.400 kişi milyondan çok uzak ne 90 m2 si ya,butun yollar doluydu..Sizin isik evlerinizdeki izbe toplantilariniza benzemez bu,gururla milyonlar akti sokaklara... edit: "isik evleri"ni su seriatcilarin oluk oluk aktigi yuvalar manasinda kullandim--oyle adlandiriodk biz o evleri,o isimle yansimadi mi onlar medyaya...Isik lisesi`nin falan derneginin adi da isik evi`ymis,onun icin dedigimi sanan arkadaslar oldu, onun icin bu eklemeyi yazayim dedim. [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 21:29 tarihinde, Kithnos tarafından güncellenmiştir ]
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 -yahu biz meclisteki cumhurbaskanligi secim oturuma daha cok adam topladik Bushbakan R.T.E.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Kithnos yürürken aaaanladınsentayyip diye bağıran bi 4lü gördüysen güneş gözlüklü olan bendim :) [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 21:54 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ]
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Valla bilemiyorum ya,ben cogunlukla - sari bi flama mi deniliyor ne deniliosa,pankart gibi ama genis bisey acilio ya,hangi grupsa o da arkasindan geliyo- Sari Siyah renkte Istanbul Erkek Liseliler `in pankartinin oralardaydim,gectiysen oralardan gormusumdr belki de :) Ara ara on taraflari zorladim ama olmadi,yer bulamadim.Mitinge katilmamis gibi hissediorm ya,2 cift soz duyamadik sahneden,gormeyi gectim zaten :)
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 şimdiye kadar satılmış medya dediğimiz tarafta en gerçekçi haberi sabah vermiş...
daverc Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Milyon baraji nedemekse ehehe sanki guiness e kasiyoruz ;)
Öne çıkan mesajlar