Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

29 Nisan Çağlayan Cumhuriyet mitingi

paspatur

Öne çıkan mesajlar

Bu arada yavşak medyamızı takip ediyorum da "Ne şeriat ne darbe, tam bağımsız Türkiye" sloganı atıldı demişler ama benim duyduğu slogan "Ordu millet elele" , "Ne ABD ne AB, tam bağımsız Türkiye", "En büyük asker bizim asker" sloganları atıldı. Satılmış medyamız Ne şeriat ne darbe slaganı atıldı diyor ama atanları nedense göstermiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Kalabalıktan ısrarla yüzbinler olarak bahsediliyor.Polis telsizinden de 300bin denmiş.

Milyonlar demeye korkuyorlar satılmışlar.

Yalnız alanda, medyaya inanılmaz bir tepki vardı.Halk hangi kanalın mikrofonun görse "satılmış medya" veya "atv dışarı" şeklinde sloganlar atıyordu.

edit:imla

[ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 20:15 tarihinde, paspatur tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bu da önceki sayfalardaki boyalı resim, neye göre boyandı, az mı fazla mı boyandı bilmiyorum ama zoomlanmamış şekliyle oranları koruyarak bende boyadım, mspaint rulz
http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/3282408.jpg
bu resme göre boyamaya çalıştım ben

[ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 20:28 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Kafam girsin Tayyip'e de dendi ama sınırlı kaldı. Baskın sloganlar

Şeriata karşı omuz omuza
Çankayanın yolları şeriata kapalı
Türkiye laiktir laik kalacak
Hükümet istifa
Ne ABD ne AB tam bağımsız Türkiye
Katil ABD işbirlikçe AKP
Cumhuriyet düşmanı Meclis Başkanı
Tayyip baksana, kaç kişiyiz saysana
Birleşin, birleşin...
Genciz, güçlüyüz Atatürkçüyüz
Ne mutlu Türküm diyene
Satılmış medya

gibi sloganlardı. Bunlara kitlesel katılım oldu. Bunlar dışında tabii ki bir sürü slogan daha vardı ama alana hakim olanlar bunlardı. Milyonlarca kişinin olduğu yerde bir sürü değişik slogan tabii ki atılmıştır ama önemli olan büyük çoğunluğun hangilerine destek verdiğidir.
Sosyal ağlarda paylaş

yayından sloganların duyulması çok zor.

şöyle diyim biz addli gençlerin ordaydık çift sopalı pankart vardı 2 tane ( tanıma bak) orda mesela onlar bişey söylüyordu aşşağı yukarı 200 kişi bikaç kere atıyordu o sloganı sora biz söylüyorduk yine bi 200 kişi tekrar ediyordu felan

ama başka kısımlarda başka sloganlar atılıyordu felan.zayten 100 uzaktan tuncay özkan ı bile zor dinledik.sadece o zaman herkes evet hayır yuhaladı felan ( hatta bikere art arda bişeyler söylüyordu biz evet dedik sora hayır denilecek bişey söyledi biz duyamadık tam yine evet dedik felan :) )
Sosyal ağlarda paylaş

Cumhuriyetçi Kadınlar erneği ile gittim saat 12:20 civarı meydandaydık çok ön olamsada önlerdeyiz sayılrıdı (toprak sahanın yanındaydık)

ben ve arkadaş grubum kendi namımıza;
"çimlere basma tayyip
çimleri eziyorsun
kusura bakma tayyip
ampule/armuta/kakalağa benziyorsun"
(önce ampul dedik millet ampul ışık saçar başka şey koyun dediler armut dedik armut faydalı meyve dediler en sonuda kakalak oldu ama sornadan ampule geri döndük)

"bir taş attım pencereye tık dedi
tayyip çıktı gülüm evde yok dedi vay vay
demi,rciler demir döver ocakta
akpli ne hoş olur kucakta"

ve ben bireysel olarak
"bahçelerde ip ip ampul kafa tayyip"

diye minimal sloganlar attık en ok "çimlre basma" hit aldı ileriki saatlerde etrafdan çimlere basma tayyip sesleri yükseldi

gitttik gördük çığırdık umarım kibir daha böyle bir mitinge katılma ihtiyacı duymayız

son oalrak;

TAYYİP SAYAMAZ Kİ SAYMASINI BİLMEZ Kİ!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ben de eve kendimi yeni atabildim.

saat 2 gibi anca kalabalıga dogru giriş yapabildik. biz giderken yıgınla da insan geri dönüyordu. ilk önce dedik acaba abi gec mi kaldık?

neyse az bi ilerledik ki, insan seli. zoraki bi 45 dakika ileriye gittik. o arada meraktan yüksek bi yere cıkalım dedik, gerimiz ilerimiz hep insan yıgını ama kestiremiyosunuz ne kadar insan oldugunu. yukarı cıkınca kalabalıgın ne kadar devasa oldugunu anladık. ucagı bucagı gözükmeyen bir insan izdihamı. resmen mükemmeldi.

tayyip baksana kaç kişiyiz saysana benim favorimdi :)

daha sonra taksime kadar yürüdük. bikaç ayrı koldan yüürnmüş taksime. biz kalalıktan aryrılıp tramwaya bindik, ama karşı taraftan insan seli akıyor. (diger bi istikametten yürümüşler). tramwayda giderken ki cosku da bir baskaydı. her tarafından bayrak ve Atatürk resimleri fışkıran bir halde ilerlioduk.

Gercekten mükemmeldi, aynı duyguları paylaşan milyonlarca insanın bir araya gelişi, bunu dünyaya haykışırı görülmeye degerdi.

Gelen herkese tesekkürler..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...