fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Bu arada yavşak medyamızı takip ediyorum da "Ne şeriat ne darbe, tam bağımsız Türkiye" sloganı atıldı demişler ama benim duyduğu slogan "Ordu millet elele" , "Ne ABD ne AB, tam bağımsız Türkiye", "En büyük asker bizim asker" sloganları atıldı. Satılmış medyamız Ne şeriat ne darbe slaganı atıldı diyor ama atanları nedense göstermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Kalabalıktan ısrarla yüzbinler olarak bahsediliyor.Polis telsizinden de 300bin denmiş. Milyonlar demeye korkuyorlar satılmışlar. Yalnız alanda, medyaya inanılmaz bir tepki vardı.Halk hangi kanalın mikrofonun görse "satılmış medya" veya "atv dışarı" şeklinde sloganlar atıyordu. edit:imla [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 20:15 tarihinde, paspatur tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 bu da önceki sayfalardaki boyalı resim, neye göre boyandı, az mı fazla mı boyandı bilmiyorum ama zoomlanmamış şekliyle oranları koruyarak bende boyadım, mspaint rulzhttp://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/3282408.jpg bu resme göre boyamaya çalıştım ben [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 20:28 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ben meydanın ortasına aşşağı yukarı yakındım diyebilirim ne şeriat ne darbe sloganını duydum sadece 1 kez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Milliyet in sitesindeki ankette abdullah gulu destekleyenlerin sayisi ezici üstünlükte. Kafam Girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Sol alttaki uç o daire çizen yola ve yeşilliğe kadar doluydu. İlerleyen saatlerde yeşillikler falan da insan doldu tamamen. Diğer yerlerde belirgin birşey olmadığı için nereye kadargittiğini söyleyemem ama az boyanmış gayet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ne eriat ne darbe tam bağımsız türkiye dedik biz. Baya dedik hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ilginc kac kisi dediniz? butun yayini izledim bir defa duymadim bantlarada bakariz olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 valla baya dedık. kesinlikle öyle olmalı zaten, ne eriat ne darbe tam bağımsız türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Bir kere meydanda toplananlara "sayısı azdı bi kere! hem çok olsa ne olur" diyenleri direk tekmelemek istiyorum. Bunlar zaten direk AKP yanlısı olduğu APAÇIK belli. AKP yanlısı bir insanla herhangi bir muhabbetim olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 çok güzel olmuş keşke imkanım olsaydı da buna da katılabilseydim giden herkesin yüreğine sağlık her birine tek tek teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Kafam girsin Tayyip'e de dendi ama sınırlı kaldı. Baskın sloganlar Şeriata karşı omuz omuza Çankayanın yolları şeriata kapalı Türkiye laiktir laik kalacak Hükümet istifa Ne ABD ne AB tam bağımsız Türkiye Katil ABD işbirlikçe AKP Cumhuriyet düşmanı Meclis Başkanı Tayyip baksana, kaç kişiyiz saysana Birleşin, birleşin... Genciz, güçlüyüz Atatürkçüyüz Ne mutlu Türküm diyene Satılmış medya gibi sloganlardı. Bunlara kitlesel katılım oldu. Bunlar dışında tabii ki bir sürü slogan daha vardı ama alana hakim olanlar bunlardı. Milyonlarca kişinin olduğu yerde bir sürü değişik slogan tabii ki atılmıştır ama önemli olan büyük çoğunluğun hangilerine destek verdiğidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 yayından sloganların duyulması çok zor. şöyle diyim biz addli gençlerin ordaydık çift sopalı pankart vardı 2 tane ( tanıma bak) orda mesela onlar bişey söylüyordu aşşağı yukarı 200 kişi bikaç kere atıyordu o sloganı sora biz söylüyorduk yine bi 200 kişi tekrar ediyordu felan ama başka kısımlarda başka sloganlar atılıyordu felan.zayten 100 uzaktan tuncay özkan ı bile zor dinledik.sadece o zaman herkes evet hayır yuhaladı felan ( hatta bikere art arda bişeyler söylüyordu biz evet dedik sora hayır denilecek bişey söyledi biz duyamadık tam yine evet dedik felan :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 bugün şey vardı güldüm baya "Satılmış Medya ! Bir Kilon Kaç Para? " yazıyordu pankartta xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 90 metrelik alana göre onun büyüklüğünde 6 tane alanı m2 başına 4 insan doldurursa 90x90x6x4=194.400 kişi milyondan çok uzak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 said: 90 metrelik alana göre onun büyüklüğünde 6 tane alanı m2 başına 4 insan doldurursa 90x90x6x4=194.400 kişi milyondan çok uzak yok yahu 45bin kişi epitopu işte [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 20:40 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 bende mitingteydim harikaydı ayrıca en az 1.5 mly kişi vardı diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 tamam forgiver sen git kudur kendi başına birgün takarız seni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Cumhuriyetçi Kadınlar erneği ile gittim saat 12:20 civarı meydandaydık çok ön olamsada önlerdeyiz sayılrıdı (toprak sahanın yanındaydık) ben ve arkadaş grubum kendi namımıza; "çimlere basma tayyip çimleri eziyorsun kusura bakma tayyip ampule/armuta/kakalağa benziyorsun" (önce ampul dedik millet ampul ışık saçar başka şey koyun dediler armut dedik armut faydalı meyve dediler en sonuda kakalak oldu ama sornadan ampule geri döndük) "bir taş attım pencereye tık dedi tayyip çıktı gülüm evde yok dedi vay vay demi,rciler demir döver ocakta akpli ne hoş olur kucakta" ve ben bireysel olarak "bahçelerde ip ip ampul kafa tayyip" diye minimal sloganlar attık en ok "çimlre basma" hit aldı ileriki saatlerde etrafdan çimlere basma tayyip sesleri yükseldi gitttik gördük çığırdık umarım kibir daha böyle bir mitinge katılma ihtiyacı duymayız son oalrak; TAYYİP SAYAMAZ Kİ SAYMASINI BİLMEZ Kİ!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ben de eve kendimi yeni atabildim. saat 2 gibi anca kalabalıga dogru giriş yapabildik. biz giderken yıgınla da insan geri dönüyordu. ilk önce dedik acaba abi gec mi kaldık? neyse az bi ilerledik ki, insan seli. zoraki bi 45 dakika ileriye gittik. o arada meraktan yüksek bi yere cıkalım dedik, gerimiz ilerimiz hep insan yıgını ama kestiremiyosunuz ne kadar insan oldugunu. yukarı cıkınca kalabalıgın ne kadar devasa oldugunu anladık. ucagı bucagı gözükmeyen bir insan izdihamı. resmen mükemmeldi. tayyip baksana kaç kişiyiz saysana benim favorimdi :) daha sonra taksime kadar yürüdük. bikaç ayrı koldan yüürnmüş taksime. biz kalalıktan aryrılıp tramwaya bindik, ama karşı taraftan insan seli akıyor. (diger bi istikametten yürümüşler). tramwayda giderken ki cosku da bir baskaydı. her tarafından bayrak ve Atatürk resimleri fışkıran bir halde ilerlioduk. Gercekten mükemmeldi, aynı duyguları paylaşan milyonlarca insanın bir araya gelişi, bunu dünyaya haykışırı görülmeye degerdi. Gelen herkese tesekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ahahahahhahahah forgiver, stand up yapabilirsin bence sen, görüyorum o yeteneği sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Forgiver şaka yaptım de ki gülelim, yoksa ağlamaya başlayacağım insanlar nasıl bu şekilde düşünebilir diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ehe abi benim hesabım bu kadar demekki alan belli, metre var m2 başı adam sayısı ile, insan kalabalığı değerleriyle oynayıp milyon rakamına ulaşmaya kasın siz, ben hesap makinamı daha fazla yormıycam herneyse 4 milyon ulaşınca haber verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Ne alanı be, ortada alan mı var her yer insan kaynıyordu. Miting alanının başı sonu yoktu ki m2 hesabı yapılabilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 said: ehe abi benim hesabım bu kadar demekki zekam dicektin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar