MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 anadol ayar verdi 367 yi bulmadan oturum açılamaz diye, yoklama talep etti, arınç reddetti. sonra anadol sahneyi terketti. şimdi akpli sadullah bilmemne konuşuyor boş boş. anapa niye gelmediniz diye laf sokuyor bi de. [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 15:21 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 361 olmuş yaw. ıkınsalar olcak 367 (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 361 millet vekili katılmıs. hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 yemedi heralde sayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 RTE armut gibi oturuyor hehehea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 akpdeki adamlarin coguda kırman ya. iki kelimeyi bi araya getiremeyen eğitim yoksunu insanlar,utandim gorunce. sabahtan beri tv izliyorum uzun zamandirda takip etmiyordum yurtdisndaydim diye, ilk izlenimim bu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 361 milletvekili var. Sadullah Ergin diye bir adam konuşuyo AKP milletvekili. Yalakalık yaptı bi dünya. Ömer tandoğan çıktı şimdi Denizli Milletvekili. Arınç kürsüye çağırışı şöle: Tutumum lehinde konuşması için Denizli milletvekili Ömer Tandoğan geliyor. hahah ama hakkını yemeyeyim alehimde konuşmak için de Anadol'u çağırmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 denizlili coştu valla.. miting meydanında sanki (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 belki inanmassınız ama ilkokul çocuklarını toplamışlar bugün kutlama yapılmak üzere meydanda saat 3 ü bekliyorlardı bakalım ne yapacaklar o çocukları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Denizli milletvekili: Ben lise çağındayken siz bu parlementodaydınız. Bundan önceki 3 cumhurbaşkanında nerdeydiniz niye gitmediniz anayasa mahkemesine diyo. adam sesini kontrol edemiyo. kulak ağrıttı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 hakkaten denizlili seçim propagandası yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 360a indi katılan milletvekili sayısı? işin ilginci, yanlış hatırlamıyorsam eksilen kişi de akpden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 haha Sayın Anadol ben lisedeyken siz bu meclisteydiniz 3 tane cumhurbaşkanı seçtiniz bu 367 olayını neden o zaman akıl etmediniz dedi ve olayı bitirdi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Heheh seni bekledik diyemedi mi kimse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 367 falan hikaye bu meclis oturumu açar, ne şiş yansın ne kebapçı milletvekilleri birinci oturumdan sonra meclise gelir bu iş biter. Dur bakayım tutacak mı tahminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 arınç anadola iki kelime ettirmedi herif. yoklama yapılması için 20 mv nin yoklama istemesi gerekiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Arınç yoklamayı oylamaya sunucakmış eğer chp 20 kişiyle gelirse yanlış anlamadıysam haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Anayasa mahkemesi üzerinde çok büyük baskı kuracaklar ve iki tarafta sonuca itiraz edecek 50 tane tartışma dava olucak. bi taraf ben cumhurum dicek diger taraf değilsin dicek karışcak otalık o sırada önemli birine suikast yapılıp gündem değişecek falan filan. tipik türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 eee yoklama yapılmıyorsa nereden anlaşılacak 361? amanın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 şu akp için konuşmaya çıkan adamlar 3 kelimeyi düzgün bi araya getiremedi bir de bu adamlar cumhurbaşkanı seçicek. yazık günah valla. milletvekillerinde önce belirli bir eğitim şartı aransın, ben sadece ona razıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 VALLA OYLAMAYA SUNDU ŞAKA GİBİ hahahah bi tek anadol karşı çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 noldu lan? neyi oyladı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Geçmiş olsun 367 yalan oldu. Sonumuz kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 oylanması bi anlam ifade etmiyorki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 metin uca nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar