Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 +1 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ayarliyacaz onuda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Lidriel geliyosun abi sen. Ben altıma senden başkasını almam. Helikopterimin yani. <3 Rune çevirelim deli gibi. Salt adrenalin oyun ya. Acayip hızlı böyle. fiyat belirleyelim ona göre pizzalardan kesicem gelicem, thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 fiyat cumartesi belli olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Edit : Yanlış tarihe bakıyormuşum, 22'si cuma gününe denk geliyor , e cuma gününden cumartesiye sabahlayacağız , ki benim cumartesi sabah 10'da sınavım var , birde pazar günü 10'da... Ancak akşam 11-12'ye kadar falan durabilirim , efe duy sesimi düzeltme yap! [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 01:28 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ne duzeltmesi yapacam 22si iste tarih aa yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 pazar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 rewde gelsinmiş yoksa gelmezmişmişmiş, biz neyine yetmiyoruz kara karga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 sdfsdf Senin yerin ayrı cücecim benim =) Ama Rew ile bi görüşmek nasip olmadı. Ondan şeyettiydim. Hani insafa gelir de gelir filan diye asdasdf. Ayrıca ben sarışınım asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 sdf rune hellde takıldı lan -_- şimdi patchleri expansionı falan yüklemek lazım multi için herkes hov açıyor sadece (halls of valhalla, rune expansionı d:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 oha expensinımı var oyunun... öeh diyorum istiyorum varmı sende? edit: senı ruhun kara be kargam ^^ [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 18:24 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 yok mealesef bir torrent buldum ama yüklemiyor, yükleyebilen varsa cdye çeksin getirsin lan partiye hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 adekste vardir yoksa yukletirim boyle extreme patchler falan biliyorsaniz oyniyacagimiz oyunlar hakkinda cumartesiye kadar yazin ya da pm atin:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 beni de yazın hüleğn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 yazdık üleeğğn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ya şimdi salak bir soru olacak ama :) taksim'den hangi otobüse veya taşıta binmem gerek tam ulaşmak için hehe ya da taksim'de vs. buluşup,bir saatte toplu gidelim.bilmiyorum adeks nerede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Ühühü ya gelmek istiyorum ama gelemiyorum :((((88 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 kojiroh why? dark taksimden dolmus var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 elfreni olan f15 istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 biraz b.ku cikti:P dur onuda ayarlariz huaahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Apis ve +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ya ben gider başka dolmuşa binerim :) biri beni alsın hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 okuman yazman yok mu olm besiktas taksim yaziyor onunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 saka maka 35 kisi olduk:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Abi nerde ineceğimi bilmiyorum :) o tarafların acaip yabancısıyım hehe pm'den anlat sen Chemical'in partisini ezdik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar