Pyro Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 said: Biz amerikada iken karşı taraf araplar sırf dotacı olduğu için fena kaybetti hem de arapların avantajlı olduğu bir mapte. öyle deme, cod2 de çok pis üzdük sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 rünsüz internet cafeye internet cafe demem ben d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Sorma çok fena yalan oldu. Spidee güya halls of valhalla getiriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Jedi ve codda yine tartismasiz lider bendeniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 ben yoktum diye :) buralardaki kafelerde iğrenç off ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 cod'ta bi ara bizim takım ( amerika'ydı heralde ) doğduğumuz yerden çıkamıyodu sonra baseler değişti rahatladık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 reskill oluyodu evet bi ara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Custodem git ya. bug exploit kardeşim hayatın. Tü rezil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Gelemedim üzgünüm... 3. ye artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 rün üsterük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 çekilen tek foto benim sanırım. koyun da eğlenelim bari (aşırı rezilse koymayın tabi, sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 hakkaten ya bi tek bu adamın fotosu çekildi.. baktım herkes çekio ben de çekiim dedim :) Zaugna [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 EYW EFSANEYİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 delikanlı uyumuşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 koçum yiğit harika uyumussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 ben cekmedigim halde benim telimde bile var fotosu anlamadım:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Lol ya bi de en dip sağ köşede gitmişti birisi kafasını masaya koyup. Bf2 yaparken bidahakine ilk turdan sonra skorlara bakalım takımları skorlara göre dağıtalım, eşit takımlar olunca daha zevkli oluyor oyun. Bir de sınava gitmeden sabah 5 de yatıp önce 4 saat uyuyup, sabah 9 da kalkıp, sınava gidip, eve gelip uyuyamayıp akşam lan partiye gidip, lan parti bitince 2 saat uyuyup akşam 9 a kadar dayanabilen ve sonunda 13 saat boyunca uyuyabilen bünyeme aşkolsun diyorum, uykusuz kalmakta skillim artmış. [ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 06:35 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 o 1.95lik elemansa o bendim Uykum geldi yaf ne yapan hem oh mışıl mışıl 1 saat kestirdim... temiz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Kıskandım. Açıköğretimede bu sıcak günlerde yaptıkları sınav için küfürlerimi de hazırladım. Ama neyseki bitti , 3. bi lan party daha yapılsın geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Bensiz oynadınız, böbürlenin tabii... Olm Arda, uyumaya mı gidiyosun sen LAN Party'ye, anlamadım ki ben seni... =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 said: Othranx demiş ki: onumuzdeki yüzyıl boyunca w3 yada herhangi bir mapını görmek istemiorum. ama o yine karsıma cıkıcak kesin=D DÖVERİM SENİ!!!!! AÇIK ADRES VER PLX!!! AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 ADEX 2 nin önüne gel kapısalım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 said: onumuzdeki yüzyıl boyunca w3 yada herhangi bir mapını görmek istemiorum. ama o yine karsıma cıkıcak kesin=D Ben de iki oyunu da kaybetseydim ben de oynamak istemezdim nihoho =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Harbi İyi Ezdik Ama Yaw XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar