Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 geçenlerde adekste yanımdaki adam dinliyordu, adı ne dedim "tik tak" dedi. artık tik tak mıdır, tic tac mıdır bilemeyeceğim. tekno gibi bi şarkı, hatta tam bir apaçi müziği ama hoşuma gitti..bilen var mı kimin şarkısıdır nasıl bulunur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Bahsettiğin şarkı mı bilmiyorum, ayrıca şarkının da söyleyenin de adını hatırlamıyorum ama söyleyen kişinin No Doubt un eski solisti olduğu bi şarkı var dediğin kriterlere uyan (uyuyo dediğim de içinde 150 tane filan tik tak geçiyodu hatta şurdan hatırlıyorum: bu ne yaa diyip kapatmıştım direkt olarak=) (Biliyorum çok açıklayıcı oldu, tezahurata gerek yok alkış yeterli:P) [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 14:35 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Portecho - Tick Tock Da apaci muzigi nedir ya haha : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 crematory - tick tack var bi de :) alakası var mı bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 frantic tic tic tic tic tic tic tac olabilir mi?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 said: frantic tic tic tic tic tic tic tac olabilir mi?:) açıkcası benim de aklıma bu geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 çok tecno gibi bir şarkıdır frantic de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 espirik baabında şeettiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ya sanırım aradaığım şarkı portrechı tick tock değil benim aradaığım da böyle çocuk sesis gibi bises *ding ding ding ding* diye garip sesler çıkarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 abi gözünüzü seveyim up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Tik tak tik tak ding ding ding... Hakkaten apaçi müziğiymiş... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 evet abi apaçi ötesi ama hoşuma gitti : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 ding ding ding deyince aklıma crazy frog geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Soca diye birinin Tick Tack diye bişeysi var tik tak tik tak tik tak diyor şarkıda ama bu şarkının elektroyla ilgisi yok . :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Portecho'dur o portecho :D . Frantik de olabilir aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 böle çocuk söylüyor gibi.İlk seferde kulga hoş geliyor.Sonra dinlemek istemiyorsun.Ofisteki pc de var suan. ismi editlenmiş.İsterseniz upload edeym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 trik trak trik trak olur mu hiç çalışmamak allaam ne salak parçalarla büyümüşüz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 tik tak diye türk grup var alakası var mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 abi upload etsen çook makbule geçer valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Bubbling Tik Tak - Tik Tak.mp3 ismi.Upload ediyorum. öm den atarim isteyene. Postlamak yasak olabilir xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar