Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harry Potter And The Order Of The Phoenix

Azure_Knight

Öne çıkan mesajlar

bugun galada izledim. harry potter kitaplarini okumamis biri olarak 4. filmi begenmistim ama nedense bu son filmde biraz bayginlik geldi. voldemort u filmin sonunda cok az gorebildik ama en hos supriz heralde marla singeri filmde gormekti cok guzel oynamis. neyse uzun lafin kisasi harry potter severlerin begenecegi bi film olmus gene
Sosyal ağlarda paylaş

hermonie ile aynı yılda doğduğum için kendimi şanslı sayıyorum. çok saçma ama öyle avutuyorum. çok fena hastayım o kıza. hayranlıktan öte.

son kitap spoiler'ı:

[spo]ronla öpüştüğünde ağlayacaktım[/spo]

bu arada umarım filmi düzgün yapmışlardır. dördüncü film fena değildi, serinin belki de en iyi kitabının filmini daha iyi yapmalılar.
Sosyal ağlarda paylaş

gittim ilk seansa geldim,beğendim gibi birşey.

Çok kısa tutmuşlar,gerçi 1000+ sayfalık bir kitabin özeti gibi bir film ancak bu kadar olur.Sevdim ben ya,

Tek sinir olduğum bakanlıktaki dövüştü.Sirius ve Belatrix'in dövüşü resmen oldu bittiye getirilmiş,Dumbledore'da Voldemort'tan güçsüzmüş izlenimi yaratıldı hafiften.Ama güzeldi.

Ve bir çok sanal reklam koyulabilecek yer bulduk.

Mesela Neuville ilk defa bir silahsızlandırma büyüsü yaptığında İmposibble İs Nothing diyen , öğrenci Gilbert Arenas'ı koysalardı filme çok pis reklam olurdu.

Veya öpüşürken Cho ve Harry kafada oluşan ökse otu yerine prezarvatif reklamı koyulabilirdi.

Tabii efendim,anlıyorum sizi çocuk filmi bu.Aşmayalım.Saygılar :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...