Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Bugün denk geldim de paylaşmak istedim ilginç bir yazı. http://www.milliyet.com.tr/2003/11/07/yazar/dundar.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 can dündar'ın kalemini de sevmem, düşüncelerini de sevmem. yani anlatış biçimi de, anlattığı şeyler de bana saçma gelir. kaldı ki bu yazı da öyle bir yazı. Atatürk bir askerdi, bir devlet adamıydı, bir öğretmendi. Askerdi, ciddi ve ağırbaşlıydı. Devlet adamıydı, farklı siyasi ve ekonomi politikalarıyla ilgilenirdi. Öğretmendi, araştırmacı, sevecen ve duygu yüklü biriydi. Bu üç özelliği birleşerek, onu Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk Cumhurbaşkanı yapmıştır. Doğrusu, Atatürk'ün farklı durumlarda o duruma göre tepkiler gösterebilen birisi olmasıydı. Ancak tek tip Atatürk profili, okullarda piyesler dışında Atatürk ve Atatürkçülüğün anlatılmamış olmasından kaynaklıdır. Ha, bunu izah etmesi gerekirken, gelip de Atatürkle taşşak geçermiş gibi bir yazı hazırlamasını doğru bulmuyorum. Gerçi Can Dündar'ın tarzı bu. [ Mesaj 23 Nisan 2007, Pazartesi - 18:10 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Valla bone Can Dundar heralde son yıllarda Turkiyedeki en başarılı araştırmacı gazetecilerden biri sanırım yaptığı eserlerden bunun kanıtı.. 2. bir konuda bence çok önemli bir konuyu anlatmış yani zaten Atatürk un yaptığını eleştirmiyor aksine senin dediğin gibi yapılması gereken oydu diyor ki gerçekten yapılması gerekende oydu.. Yani zaten senin dediklerini söylüyor ama kalemi daha iyi olduğu için değişik bir yönden anlatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 gören de kendisi her gün elinden başka bir şaheser çıkıyo sanır. Hey allahım niye benim milletim bir kendine bakmaz da saçmalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 bence konunun nedenini gayet doğru açıklamış. kurtuluş savaşı döneminde herkesin birincil amacı ülkeyi kurtarmak idi. komünisti, kürtü, sağcısı, solcusu, ateisti, dindarı her insan ortak bir paydada birleştiler ve atatürk hepsinin bir nevi "huyuna gitti" savaştan sonra ise amacı her ne ise onu gerçekleştirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 bi tek ben mi acamıyorum linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 gayette açılıyor vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 ie tab ile açabildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Can Dündar kitaplarında da ,köşe yazılarında da,katıldığı canlı yayın programlarında da , hep dikkat kesillip okudugum dinlediğim bi yazar. Kendisi hep farklı açıdan bakıp hep böyle söylenmek isteyipte söyleyemediklerizi söyledi bana göre, cok cok begendiğim bi yazar..Yazısıda bence gayette mantıklı günlük hayatda bile karşımıza cıkıyo bu durum.Herkesin kendi göre bi Atatürk'ü var nasıl olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar