Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2007-2008

Eternal

Öne çıkan mesajlar

O değil de, şöyle bir Anadolu takımı çıksa, arkasına çok sağlam bir şirket desteği alsa sponsor falan, yıldız oyuncular getirse, böyle 4 büyüklere kafa tutacak bi takım kursa takır takır top oynasa lige acaip zevk gelir yahu.

Zamanında bir İstanbulspor'u Uzanlar aldığında olmuştu böyle bir şey, inanılmaz kadro kurmuşlardı. Şimdi de benzer bir şey olsa öyle...
Sosyal ağlarda paylaş

Tümer 1 yıl daha kalacak diye biliyorum. Bu açıklamadan sonra böyle bir imkan doğdu.

Alex ile 2 yıl daha sözleşme imzalanmış. Ali Güneş kadroda düşünülmediği için alınabildi. İbrahim Toraman 3 milyon EU bonservisle alındı Beşiktaşa. BJK daha fazla para verdi. Fener o kadar para vermeyi uygun görmedi ve bence bi Türk futbolcusuna o kadar bonservis ödemek gerçekten haksızlık.

Roberto Carlos'a dil uzatıp laf Makalele ye gelince iyi diyorsa olmaz öyle şey. Birde şu var ki biz Roberto Carlos için bonservis ödemiyoruz. Makalele beleşe gelmiyor.

Tuncay da para sebebiyle gitmediğini açıkladı zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tabiki ama colin kazın sizin sitede yok hayırdır

borsaya bildirmeden siteye atmıyorlar.

rewendor

keşke demekten başka bişi elden gelmiyor. bunu yapsa yapsa cavcav yapar, o da bu işi çözmüş zaten. taraftar baskısı yok, basın baskısı yok. oyuncu bulup satıo sadece.

dramanı 3 milyon euroya ruslara sattı, ersun istifa etti bu yüzden. adam sallamıo yani bu işleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Roberto Carlos'a dil uzatıp laf Makalele ye gelince iyi diyorsa olmaz öyle şey. Birde şu var ki biz Roberto Carlos için bonservis ödemiyoruz. Makalele beleşe gelmiyor.

zaten makalele gelseydi, carlos için soylediklerimin aynısını soylerdim. eğer bu yabancı sınırlaması ile ilgili izin verilirse beşitakşın 2 transferi belli. nesta ve cisse :)

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 01:40 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Nesta imkansız yahu :)

Bu arada aklıma takıldı, hani kedi ciğer ilişkisi demeyin onla alakasız deil de, acaba sırf sidik yarışı için boşa para mı saçıyo fb ve bjk? Yani adamı izlemedim doğru dürüst nedir ne değildir bilmiyorum da, bu adam ilgilterede oynuyor, dünyanın en gözde lliginde, futbolun beşiğinde. Öyle çok aman aman bi adam olsa potansyel falan keşfedilmiş olsa sadece bizim takımlar mı düşerdi peşine, başta ingilizler olmak üzere başka kulüpler en azından ne bileyim orta-üst sıralara oynayan takımlar da koşmaz mıydı peşinden?
Sosyal ağlarda paylaş

kazımı milli maçta izledim , en fazla 5-10 dkk yani bişi diyemem, ingilteredeki maçlarından da haberim yok, ama milli maçtaki oyunu biraz carew tarzı, topu alıp kanatlara iniyordu, bacaklarıda uzun maşallah, ama bişi demek için çok erken.

baki hollandada futbola başlayıp m'boronun alt yapısında oynamış sanırım :=)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...