Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir film arıyorum...

calimero

Öne çıkan mesajlar

şimdi, öncelikle bu başlığın yeri burası mı bilmiyorum. eğer değilse bağışlasın moderatör arkadaşlar (kuralları da okudum fakat yine de kararsız kaldım).

neyse aradığım film bir korku filmi. bu filmi star da bir gece yarısı izlemiştim tesadüfen. filmin konusuna gelince... (spoiler olarak vereceğim zira filmin içeriğinden kesitler verilmekte aşağıda. gerçi korku filminin içeriğini versen ne olur da, olsun)

[spo]filmde bir kitap var. ki sanırım ismi kara kitap. sözde bu kitabı okuyanlar bir şekilde kitabın içine giriyorlar. (böyle sci-fi tarzında değil, herşey normal dünyadaki gibi. değişiklik olarak birşey farkedilmiyor başta ama sonraları yavaş ayvaş anlaşılıyor değişiklikler. misal gecenin bir yarısı top oynayan çocuklar var kitabın içine giren karakterlerimiz çocuklara doğru yaklaştıklarında çocukların suratlarının yarısının parçalanmış cin vs tarzında yaratıklar olduklarını görüyorlar. ya da kaldıkları oteldeki kadının aslında kitapta bahsedilen kocasını bodruma kitleyip işkence eden kadın olduğunu anlıyorlar.

kitaba giriş noktasından önce şöyle de bir sahne var. bi erkek ve bir kadın arabada klasik amerika çölleri boş yol tarzı bir yolda ilerliyorlar, beyaz, yaşlı tipli bisikletli birisini solluyorlar. bisikletin arka tekerine de bir iskambil kağıdı sıkıştırılmış. nedir bu falan derken, bir bakıyorlar aynı tip bir kez daha önlerinde, bir daha solluyorlar. sonra dikkatlerin dağıldığı bir anda birşeye çarpıyorlar. bakıyorlar bu kadın (mı adam mı her ne idiyse)

akılda kalıcı bir sahneydi yazayım dedim.[/spo]

umarım hatırlarsınız. ne zamandır arıyorum bunu, bulamıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de bir film arıyorum ve bu yeni bir film ama ismini bulamadım bi türlü.

Filmdeki kişi birgün bir kitabın kahramanı olduğunu,kitapta yaşayan biri olduğunu farkediyor. Kitabı yazan kişi adamın öldüğünü yazacak ve adam ölmüş olacak. Bu adam da sesini yazara duyurmanın yollarını arıyor. Fragmanını bu yıl veya geçen yıl görmüştüm.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible
üye § 23 Nisan 2007, Pazartesi - 02:08 [ özel msj ]
Ben de bir film arıyorum ve bu yeni bir film ama ismini bulamadım bi türlü.

Filmdeki kişi birgün bir kitabın kahramanı olduğunu,kitapta yaşayan biri olduğunu farkediyor. Kitabı yazan kişi adamın öldüğünü yazacak ve adam ölmüş olacak. Bu adam da sesini yazara duyurmanın yollarını arıyor. Fragmanını bu yıl veya geçen yıl görmüştüm.

stranger than fiction

ama söyleyeyim, güzel değil film:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...