ursusarctos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Hımm kimse bs setup yazmamış bi mission abaddon setup ım var onu yazayım bari High: 8x Mega modulated beam lazer Med: 4x Cap recharger II Low: 1x DC II 1x kinetic armor hardener II 1x explosive armor hardener II 1x thermic armor hardener II 1x Large Armor Repper II (ben amarr navy kullanıyom) 1x EANM II 1x Heat Sink II Rig: 3x Capacitor control circuit Drone: 5x small drone 2x webber drone rahat rahat lvl4 mission yapabiliyosunuz uzun menzil bitmeyen cap gerekirse webber dronelarda tutma işini yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Bide logistic setupımı yazayım. Guardian PVP gang setup High: 2x Large remote armor repper 2x Med remote armor repper 2x Med cap transfer array Med: 1x med cap booster II (800 lük boosterla) 1x cap recharger II Low: 2x Med armor repper II 1x 800mm Armor plate 1x Damage control II 1x Radar sensor backup array (jamlemeye karşı) Rig 2x Capacitor control circuit Drone: 5x small armor maintenence bot oldukça dayanıklı ve large repperlar 70 km den med repper ve cap transferde 50 km den destek verir. Kafa kafaya gang karşılaşmalarında sonucu çok ciddi biçimde etkilersiniz. Mission destek: High: 3x large armor repper 2x med cap booster 1x prototype cloaking device Med: 2x cap rechargerII Low: 1x Med armor repperII 1x 800mm armor plate 3x cap power relay drone: 5x small combat drone rig: 2x CCC cap bitmez 3 large repperda hep çalışır durumda olur cloak da 2. wave gelir gelmez kullanılırsa aggro almazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 benim mission runner Caldari Navy raven setup ,1 yılda bu hale getirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Güzel killmail olur o :P.Şaka bir yana güzelmiş itemlar filan,tebrikler ;). Bana faction item olayı gereksiz geliyor,çünkü zaten eninde sonunda bir savaşta gemi patlıyor/ganklanıyor/bait oluyorsun vs vs.1v1 de etkisi var tabi ama gang warfare ve özellikle fleet warfarede pek etkisi yok.Full t2 kullanmak en güzeli :). Bir de şu var tabi,mesela nano ganglarımda bir ceptor pilotu var adam 1blik crowla uçuyor.Adama diyorum git şu sisteme bak düşman nerde filan.Adam gitmem diyip uyuz ediyor beni sürekli.E madem kaybetmekten çekiniyorsun niye gidip 1blik crow yaptın be adam :D.Bir de 3b lik gemilerle uçup patlayıp tsde çığlık atıp suçu gang'e atan insanlar filan var,direk kick :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ya ne samca bişiydi o 1b lik crow, 1b harcıycaksan, bari gemiey değil kafana tak implatn tak , veya adam gibi bi gemiye dök o kadar parayı, hac mac yap, ne biliyim sleipnir al falan dimi... yok ama adam crow yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Bir tane klasik mission setupu verem :) Kimse vermemis , ben yazayım.Tech I lerle de aynı isi yapar normal ravende Benim şu andaki setup , Herhangi bir missionda zorlanmiyor. Caldari navy raven. High 7 x Cruise missile Tech II 1 x Small Railgun Tech II Medium 1x Large Shield Booster Tech II 2x Hardener II - Buralar NPC ye göre değişir 2x Hardener II - Buralar NPC ye göre değişir 1x İnvul Hardener II - Buraya Target Painter de takiyorum missionda cok fazla frigate varsa. Low 1x Damage Control Tech II 2x veya 3 x PDU Tech II 1x veya 2x BCS Tech II Rigs 3x CCC Tech I Drone bay 5x NPC ye göre Drone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 o kadar para harcamıssın rigleri t2 taksaydın bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 :) yani o anda kulandığım setupu yazdım genelde tech II de ,named veya tech I olarak ta is yapar. Tech II rig olarak zorlar :) 350 calibration var caldari navy ravende.Da onları önceden takmıstım değiştiresim gelmedi :) Yetiyor sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Broadsword High : 5x220mm II + WDFG I Mid : 4xLSE II + Invuln field II + MWD Low : 3xSPR II + PDU II Rig : Anti-Kinetic Screen Reinforcer I + Core Defence Field Extender I Shield HP:17506 Shield Recharge:406 saniye Shield resists: Hepsi %80 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 konu hic eskimemis ben eskimis saniyodum ta nerelerde ariyodum bide neyse simdi nano nerfleri biliyonuz polcarbon olaylari bitiyo overdiew mi herneyse 20% den 12% e iniyo ve diyer itemleride iyicene gidiyomus simdi bu seylerden sonra vagabond u etkili nasil kulanicaz ? warp scramble t2 kulancaksan bare optimal yapalim damage kaybi olmasin diye :P o zamanda azda olsa savunma gerekcek hig slot 5x 425mm ac t2 ve nerflerden sonra hala cok rahat haraket edebilmesi icin improved cloaking device t2 low slot ve med slot kısmı cok can sıkıcı shiled tank yapsak 2x lse t2 1x wc t2 1x 10mn mwdt2 low 2x gyro t2 1xdamage control t2 1x cap aleti gerekcek yada pds t2 1x de hiz aleti 2.7 deyil 3k basmasi icin olurmu bilmem 1x explore resistance rig 1x knetic resistance rig (rigler 3m dur) simdi boyle uzaktaki hedefleri kacirma olasilig buyuk ve klitlenmesi normalden az yavas ve ufak gemilere karsi pek efektif sanmiyorum armor tank gibi delilik yapsak 1x 800mm rolestusgen 1x damage control t2 1x gyro t2 true sansha pasif energized explore ve knetik icin 5m fiyati 48% veriyo comp 4 de 5 de tam 50% verir ama med slot 1x warp dispraptor t2 1x warp scramble t2 1x web 1x 10mn mwd t2 boyle hem uzaktaki gemiler wc koymadan kacamaz hem wcs li yol fittingli agir gemiler pek kacamaz sirf damage gidip 1 veya 2 sensor bosoter takip warp core stabs taksak muhehehehehhehehe buda bi fikir nerften sonraki vagabond fitting ile ilgili yorum yazalim arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 bence broad kullan, daha ıyısı passive tank muninn kullan daha iyidir yahu, bu ne böle uctuğuna deymez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 broadsword ufak gemilere karsi hicbir sey yapamaz em cok yavas dps de iyi deyil hadi warp scramble gibi heavy interdictor lerin aletide mwd yi kapatsa belki :P anca kendi mwd sini mafediyo :)hem ne nano nerflenince geriye bitek ise yarar amarr haclarimi kalcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 sorun, vagabondun nerf sonrası kötü olucak olması değil.sorun şu minmatarın vagabond dışında, cruiser ve daha ağır sınıf olan, başka düzgün gemisi yok.hepsi kötü hepsi kötü. skiller max iste olmuyor. basitçe kötü yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 şuyunuz var cok iyi dedikleri gemiler insanların genelde max skillerle kendi sınıflarının orta skilli gemileriyle anca kapışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 onu bunu gecin yaw hactan beklenen performans ne gidip titan i oldurmesimi iste kendi boyutu dahil ondan kucukleri yok etmek ekip seklinde iyi is cikarmak kendinden az buyuklerle kapisa bilmesi falan hepsi kotu biliyorum ama buyuk gemilerine art. kisma buff gelebilir bi sonraki nerfli peketten 2-3 ay sonra genelde boyle oluyo cunku her pakette biri aglar sonra bi baska pakette bi baskasi aglar falan gider hic durmadan boyle :) inancinizi kaybetmeyin matarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 amarr 2 yil bekledi yeniden guclenmek icin sanirim matar da bir iki yıl bekleyecek =) da ben şu web e gelecek nerf i cozemedim ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Moss said: amarr 2 yil bekledi yeniden guclenmek icin sanirim matar da bir iki yıl bekleyecek =) da ben şu web e gelecek nerf i cozemedim ?? sadece 3-4 ay nerfliydi amarr baska hic nerfli olmadi hep iyidi o 3-4 ayda nos nerfi sonrasiydi yani neredeyse rmr sonrasi en islevli ve iyi racon en iyi command zealot fena deyil sacrilege hep iyidi bs de bildigimden beri galletnayla kafa kafaya bi apoc ise yarmaz hale gelmisti biara sonra duzeltildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 khanid gemileri değiştikten sonra pek şahane oldu hepsi zaten özellikle sacrilige. amarr evet benim bildiğim her oldukca işe yarar ve hem skill hem isk acısından verimli gemileri vardı. nos nerfinden sonra taktik değiştirip hala oldukca sağlamdılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 zaten amarr kasmayi onerdigim cogu oyuncuda canimi veririm ama amarr kasmam gibi bi tutum var >:D< bunun sebebini bi turlu anliyamamisimdir o kadarda guclu kuvetliyiz heralde amarr lilarin gecmisindeki yaptiklariyla alakali hehehehhee 4irk birden kulaniyorum gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 cunki özde tırtsınız. bir savaşsının gucu, kalkanın zırhının kılıcnın kalitesiyle değil, cesaretiyle yılmazlığıyla zekasıyla ölcülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ahaha lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ya vallaha onu bunu bilmemde, dün cengizle düzgün bi cane setupı yapıcaz diye saatlerce uğraştık. matari gemileri kadar, tırt bi slot oranına sahip başka ırk yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 korkunc korkunc split weapon system'ı gectim nerdeyse split tank system Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 phoon !! en baba gemisi matarin : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 rifter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar