Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fitting mitting


Cuce

Öne çıkan mesajlar

heheh ya cok kalablık oluyo, aslınad bizde fitten sonra gemi attributelarını yapıştırsak guzel olabilir abartmadan, işte aklımızda kaldığınca reisistleri armor shield hp sini falan yazsak yeter.

cunki ben sadece bineceğim gemiler için öğrenmek istmeiyorum topiği hatta daha cko karşılaşıcağım gemilerde ne olabilir ne kullnılır öğrenmek için paylaşmak için actım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

'Pimp My Ride' Prophecy

High:6x220mm t2
Med:20k/24k point+sensor booster+med cap booster
Low:2xMed repper t2+1600mm rolled tungsten+3xactive hardeners

10k armor ve command shiplere yakın resistlerle oldukça hoş bir setup.

Bu arada bu yazdığım setupları savaşlarda deniyorum önceden.Ancak tabi geminin savaştaki rolüne göre ufak değişiklikler yapıyorum.

Benim eve'e yeni başlayan arkadaşlara tavsiyem internette yazılan setupları direkt olarak alıp kullanmayın hiç bir zaman,geminin rolü ve sizin beklentilerinize göre değiştirin kişiselleştirin.Setuplar genel olarak bir fikir vermek için yazılır genelde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İlk cevapta şöyle bir Raven Setup gördüm,yanlış mı okudum diye de baktım ama:

Meds:4x active hardeners+2xlarge shield extender+xlarge shield booster

7 mid slotlu Raven baya güzelmiş, Jove gemisi herhalde.

Benim Raven pve ve pvp şöyle bir şeydi sanırım. Mortisdeyken haydutluk yapardık, Leila TS'den sarhoş bir halde Matt'er küfür ederdi geçinip giderdik, güzel zamanlardı.

High: 6xSiege 2 sığarsa nos
Med: En iyi shield booster XL ya da T2 Large, 4 Race specific hardener, bir de sensor booster olur t2 extender olur kafanıza göre.
Low: 3 BCU 2 PDU (ya da işim garanti, kalkanım en az 12 k olsun diyorsanız 2 BCU t2 ve 3 PDU t2)

Pvp de Siege kalırdı ama Javelin Torpları nerflediler zalimce, Arba Cruise olur. Med slot hardener çıkarıp sensor booster extender shield booster yapıyordum zaten kalabalık fleet olursa first target seçildiğiniz anda kaçamazsanız uzaya saçılıyorsunuz, fitting yetiyorsa sığdığı kadar BCU ve kalana PDU. Yine de güncel savaşlara baktım Raven lık pek iş yok, Drake alın paşalar gibi derim.

Drake-Zerre dokunmam shield booster'a setup

7 Heavy
Med:Silme t2 Shield Extender
Low: 3xShield Flux, 2 BCU. (öeh 4 mü 5 mi hatırlayamadım ama max flux da olabilir iyice suicide setup olsun şanımız yürüsün derseniz)

Min 15 k shield, zalim regen (100-150 dps ye kadar yolu var) ve şakası olmayan dimaç, biraz kötü range ve targeting speed ama small gang de iş yapar derim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet o 1x large shield extender olacak,bir de drake in 4 low slotu var,full flux yaparsan oraya buraya warp ederken capsiz kalırsın :).2x flux 2x bcu daha iyi bence,hatta 1x flux vardı benim npc drakede passive tank nerflenmeden önce.Sentry tanking için de baya hoş.Sleipnir alınca ona da drake tadında bir passive tank düşünüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten fleetlerde geride kalma konusunda doktora yazacaktım sonunda da FC warp drive op train etmezsen odunla döveceğiz artık diyince değiştirmiştim. Flux değil relay evet, yine de Drake güzel gemi. Small fleet gank için Assault Heavy ve 10 MWD ile point blank setup denemek istemiştim hep olmadı, verdim karakteri çoktan ama Caldari iyidir, candır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Drake konusunda ufak bir iki tavsiyem var, mission lar yada 0.1 ya da 0.0 ( yüreğim elverdiğinde ) kullanıyorum kendisini.
Kesinlikle ama kesinlikle bir arkadaş da demiş zaten passive tank çok hoş oluyor alete.

High : Heavy
Mid : 2 Large Extender, 1 shield recharger, 2 rat specific hardener. ( Ağır görevlerde shield rec.'i extra bir tane hardenerla deiştiriyorum)
Low : 2 shield relay + 2 bcu

Tam tamına farklarını bilmiyorum passive ve active tanking in fakat hardener kullanmak heralde active tanker yapmıyor benim gemiyi, sonsuza kadar açık durabiliyor sonuçta hardenerlar.

Abartı skillerim yok, oyun bilgim de ufak çapta pvp den ve mission running den öteye gitmiyor henüz ama lvl3 missionların tamamını çok da rahat tanklıyor bu setup. (Extravaganza bonus roomlar hariç :P - kahrolsun shield skillerini esgeçtigim günler )

[ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 22:31 tarihinde, Krmz tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

harpy of suicide madness

4xt2 neut 1xrocket

smal c5 shield booster, web, scram(2pt), named mwd

2xmfs

para çok wallet bana batıyor diyorsanız 2xem screen

gang brutix

4xion 3xelectron

mwd scram web med electrochemical cap inject(800 lüklerle)

med rep t2, dmg ctrl, 3xmfs

rig 1xkin/ther/exp rigi wallet kabarıksa

grup içinde, özellikle nos/remote rep domilerin sevgi ve özel ilgisi altında parlıyor.

hiç bir masraftan kaçmadık brutixi

7xion

mwd scram web med cap

2xmed rep, dc, 2xeanm, 1xexp hardener/mfs

rig 1xpowergrind 2xrep amount
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gang setuplarda genellikle kullanılan yakın mesafe turretler insanı sinir etmekten baska bir ise yaramıyor dunya kadar skill point bile olsa maximum range 10 km yi gecmiyor .. Tamam cok yuksek dps yapabilmek gayet iyi ama target time+gerekli range'e girmek insanı deli eden bise yolun yarısında target zaten patlıyor..
Bu sebebten belli bi kisi sayısı ustu ganglere tercihiniz uzun mesafe turretler olmalıdır eger missile gemilerindeyseniz bole bi sorununuz yok..

3 saatlik rooming gang sonras total 3 kill mail'e girebilmisim altımda deiomos (hac 5 medium blaster spec5) bi kere maximum dps yapabildim geri kalan yerlerde sadece targeta dogru giderken patlayan gemiler vardı ...

Pvp nin bir amacıda Kill mail almak iyi bir karne olusturmaktır bana gore.Tavsiyem 4 5 kisiyi gecen ganglerde yakın mesafe turretler kullanmayın
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

duruma gemine göre değişir bence ya.

mesela recon ağırlıklı nosserlı jammelrı ufak bir gang de target+ aproarch süresinin pek önemi yok bence keza gang zaten combatı uzatarak kazanma yoluna gitmiş, ayrıca dps'ı düşük, gang'in firepower kaynağı olarak ac gitmek arti yerine daha mantıklı olabiliyoro yüzden.

tabi gemisine ggöre oda değişir, neden sabre'a ac takasınki mesela dimi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gang harpy i kullandığım iki grup var, biri celestis/arazu ve blackbird/falcon destekli af/ceptor gangı(ufak orta), öbürüde domi, celestis/arazu, bb/falcon destekli hac/bc/af grubu(daha irice) ikisindede yaklaşmak yakalamak ve damage vermek fazla sorun olmuyor.

tabi bir sürü arty maelstrom/tempest, gangapoc vs arasında deimos kullanmaya çalışmak işkence olur, gang ve duruma göre gemi silah seçmek daha mantıklı

birde deimos sınıfının en ağır ve yavaş gemisi, hem bak maksat kill mailse small rail takılı nano isthar her maile girer maksat mail almaksa, bi sensor boosterla podlarıda eller çokcana ama zevk için deimos ya da bir gang brutix i her türlü daha keyifli benim bakış açımdan elbette

[ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 17:32 tarihinde, codeinconnue tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
Vagabond

High:5x220mm vulcan t2+Heavy missile launcher(t2/named)
Med:Warp Distrupter t2+2x large shield extender t2+10mn mwd t2
Low:2x gyro t2+Nano t2+2x overdrive t2

Dronelar:5xWarrior II
Ammo:Barrage M

Bu setup ortalama hızda(diğer vagalara göre) ama damage olarak daha diğer vagalardan biraz daha iyidir.Taktığınız riglere göre damage,hız veya fall off değiştirebilirsiniz kullanımınıza göre.

Rapier

High:2x650mm t2 arty+Cov ops cloak
Med:Warp Distrupter t2+2xX5 web+2xlarge shield extender t2+10mn mwd t2
Low:2x overdrive t2+Nano t2+I-stab t2(bunun yerine nano t2 de olur)

Dronelar:4xValkyrie II
Ammo:Tremor

Bu da vaga gibi gayet sağlam bir shield'e sahip bir setupdur.LSA II ler yerine dampener da koyabilirsiniz ama bir dahaki patchde dampenerlar feci şekilde nerfleneceğinden bu şekilde daha efektif olacak.

Sabre

High:7x150mm t2+bubble launcher
Med:Warp distrupter+2x(best cpu)medium shield extender+1mn mwd t2
Low: PDU t2+overdrive t2

Ammo:Barrage S

Bu setupla 3k shield'e sahip zor ölen bir sabre'ınız olur.Savaşlarda genelde primary olabileceğinizden ötürü damage ı tanklayıp ortamdan sıvışmak için idealdir.

Suicide Heretic Mk2
High:6xrocket launcher+bubble launcher
Med:Warp distrupter+web+1mn mwd t2
Low: SAR t2+2xOverdrive t2

Heretic tamamen saçma bir gemi olmasına rağmen ucuzdur.Düşman filosunun ortasına warp edip bubble koyup,kaçabilirseniz kaçmanız için idealdir :D.Ancak tabi mid ve low slotların saçma dağılımından dolayı herhangi bir "tank" yapabilmek mümkün olmuyor.Siz siz olun sabre yada flycatcherdan vazgeçmeyin solo yada gang pvp için :).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Curse'e NOS takmak artık pek bir işe yaramıyor 3xNeut 1xNOS daha mantıklı. Arada ne değişiklik yaptılar bende takip etmedim bir süredir girmiyorum ama benim pilgrim ve curse artık pek işe yaramaz görünüyor şu anda, daha önceleri raven'ı 3-4 dakika içerisinde indirirken dün yaptığım denemede arkadaşın cap'ini %60'ın altına indiremedim kaçmak zorunda kaldım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...