Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 neden road runner dedim, onunda başına böyle şeyler cok geliyorda o yüzden ehgeh
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 road runner'in başına gelmiyor onlar coyote nin başına geliyor çömez, oh .
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Başına olay gelen şey coyote idi, road runner o kaçan canlıydı eheh. Ayrıca bu olay bayağı eski bir şehir efsanesidir, geçen sene myth busters da denenmiş ve olduğu görülmüştür, ülkemizden çıkmış bir şey değil. Hay kingpin [ Mesaj 22 Nisan 2007, Pazar - 22:31 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ]
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 bende bu küçük ayrıntıyı ilk kim farkedecek diye yazmıştım, rizeli şantiye ustası falan hikaye sdfds
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Abartı bir kaza olmuş =/ Fizik yasalarını kınıyoruz. Hepimiz duvar ustasıyız(evet suyu çıktı)
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 asil varilin gunahi nedir burda hepimiz variliz
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 sok sok sok yapi malzemeleri ubermarketinin onunde kimligi belirlenemeyen bir kisi gazetecilere kritik belgeler dagitti tuglanin asil fail oldugu ve eylemlerini yasadisi beton-c orgutu adina yaptifi tespit edilmis beton-c orgutu harc malzemelerinin kurdugu yapimidna aktkisi olan binalarin icinde ozerk yoentim istiyen yasadisi bir orgit oldugu iddea ediliyor hukumet tugla ile ilgili olan baglantilarini yalanladi ve suca asil azmettirenin deri ndevelt oldugunu soyledi son anda ortaya cikan bir balyoz ise azmettiricinin kendisi oldugunu tugla ve gorgutanigi kalas in serbest birakilmasini istedi gelismeleri ilzemeye devam edin siradaki haberimizde goguslerine mcnamara&troy kliniginde silikon taktiran maymunun hikayesi var
toggie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 eh biraz senaryo gibi geldi bana ama iyi yazılmış.
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 bunun aynısını Myhtbusterda denemişlerdi.
Öne çıkan mesajlar