Masticore Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Uzun bir aradan sonra ilk kez güzel bir harita yapıldı bence. Gerçekten geliştirilmeye açık stratejik bir map . Deneyin derim baya sardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 evet bende oynadım fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 çok güzel oyun cidden. ama bi müddet sonra insanlar sıkılır gibi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 dün bissürü oynadık alıştım biraz :D akşamda oyanak valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 oynuyalim acayip sardı beni . Bu arada bir süre sonra sıkabilir ama Td gibi kısıtlı bir oyun değil yeni ırklar,itemlar koyabilirler güzel geliştirilebilir bir oyun aynı dota gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 MTGwars un klonu. güzel yapmışlar ama dengesizlik had safhada. undead hem rush hemde late game de rakipsiz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Ben genelde (Mrr) Mirror random oynuyorum yani sizin takıma ne verirse karşı takımada aynı ırk'ı veriyor dengesizlik diye birşey kalmiyor ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Hangi ünitenin hangi dmg type vurduğunu ve armor unun hangi dmg type dan % 175 dmg aldığına göre adam basma falan baya stratejik oyun. Ben çok sevdim. Chaoslarda volcano, Northern de de Frost launcher upgrade li versiyonu super :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 oynayalım hayding Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 üşüyoruz reis :( http://castle-fight.net/about.html map'i dvm ettirenler varmış ama hala w3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar