Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bioshock

Bone

Öne çıkan mesajlar

yada sadece Xboxamı beklesem --_--
Oyunu yükledim.. menüde mouse cursor'ı görünmyo.. bi şekilde new game dedim girdim.. cinematic'i gösterdi işte güzel fln derken uçak düşüyo oyuna giriyo.. oyun için görüntü yok gibi bşey.. daha açıklayıcı olmak için çektim sizde bakın.. nedir bu şimdi? :p

Sosyal ağlarda paylaş

x550 ile zor oynanır o oyun. hiç bulaşma bile. onun dışında oyunu shader model 2.0 ile de oynayabiliyorsunuz. bişeler yapıyolar oynayabilmek için ama ne yaptıklarını unuttum. zaten proje gibi bişe bu, shader 3.0 ları shader 2.0 da oynamak.
nette ararsan bulursun, oynamak istiyosan tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

dediğiniz işe yaradı.. shader dosyasını deiştrdm, neyin ne olduğu belli olmaya başladı ama artk benm kart n'kdr kötüyse yne oynanablr gbi sayılmazdı.. sadece yolu fln gördüm.. .ilerliyebildm ama o şekidle oynamak istemedm ayrıca LOADING screenler 25dk fln sürüyodu :p
Hiç kasamicam.. dahada acı çekmeden sendit.comdan veryom Xboxa sipariş yoksa çıldrcam
Sosyal ağlarda paylaş

arkdaşın bilgisayara yükledim demin.. onun daha iyi bi grafik kartı var, yne ancak o shaders.spk'yı deiştrnce açıldı... grafikler benmkne kıyasla çok daha iyiydi.. ama bu seferde sadece bazı yüzeyler tek renk çıkmaya başladı.. ama koyu renk bir duvarın bir kısmı çok alakasız bi renk .. aşırı cart tonlarda yeşil, sarı, pembe... yani siyah fln olsa ii oynanır bi süre.. o kadar irenç renklerki oyundan soğutuyo... yani illa bi b.kluk yapcak pcde bu oyun..
xboxa almk içn para birktrmye devam..
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
2 kere bitirmeme ragmen yani neyin ne bok oldugunu bilmeme ragmen hala tırsıyorum ya, 3. kez bitiremiycem heralde :(
zaten düşük fps.

birde utuba baktım xbox versiyonunda farklı şeyler var sanırım. oyunda rastlamadıgım şeyler oluyordu videoda. misal daddy arkadan sapladı bizim adama önden cıktı tabi
elaman aşşaya karnına baktı elini karnına koydu vs gözleri bulandı falan
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...