oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 valla ben bayramdan sonra başladım. işte biraz sabah oynuyordum, biraz akşam. günde 3 saat falan oynamışımdır sanırım. dün akşam bitti oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 2 sonu var diye biliyorum ben 3. yü bulamadım youtubeda falan da yok, iyi son harvest ettiinden çok sister kurtarırsan diye biliyorum, ortası olduğuna eminmisiniz? edik: evet varmış ama ama, sonu farklı değil sadece birinde tenenbaum kızgın diğerinde üzgün konuşuyomuş, yoksa aynı son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 biri bana kızları harvets ettiğimizde olan son save i gönderse ne güzel olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 oper said: biri bana kızları harvets ettiğimizde olan son save i gönderse ne güzel olur :D http://www.mediafire.com/?eupvtbd5yxs Hayrını gör birazcık fontaine'i öldürmen gerekecek ama neyse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 oo süper, +rep teraziye abandım :D valla oyunda ilk seferde fontaine'i öldürmüştüm hiç ölmeden. sonra tekrar öldüresim geldi, öldüremedim dsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 yüklüyorum şuan oyunu pcye.. sadece alışmak .. tanımak için :p yoksa asıl xbox'a beklyom.. onunda siparişini vereblrsem bu hafta >.> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 yada sadece Xboxamı beklesem --_-- Oyunu yükledim.. menüde mouse cursor'ı görünmyo.. bi şekilde new game dedim girdim.. cinematic'i gösterdi işte güzel fln derken uçak düşüyo oyuna giriyo.. oyun için görüntü yok gibi bşey.. daha açıklayıcı olmak için çektim sizde bakın.. nedir bu şimdi? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 aga uçak düşüyo, denize düşüyo, görüntü yok zaten orda, yüzecen biraz.. sağ tarafa doğru, orda bina var, merdivenden oraya giriyosun vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Ekran Kartında sorun var muhtemelen shaderlar ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 abi görüntü yok diyosunda ... baksana allah aşkına şuraya hiçmi yok? =p mouse imleci yok menüde fln? ekran kartı problemi neden olurki... her oyunu çalştryo ilk defa grafik problemi yaşyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Orda öyle bir görüntü var ki, senin ekran kartı yetememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ATI x550 kullanyorum blyorum zamanı geçti.. ama yeni ekran kartı alıcağama xbox'a alırım oyunu, PC'de WOW dan başka bişe oynamyom ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Al o zaman, oynanmaz bu oyun öyle. Gerçi zaten oynama, ben korkudan bitiremedim hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 x550 shader model 2.0 destekliyor max. bioshock 3.0 olmadan çalışmıyor, ben de açılmamıştı bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 x550 ile zor oynanır o oyun. hiç bulaşma bile. onun dışında oyunu shader model 2.0 ile de oynayabiliyorsunuz. bişeler yapıyolar oynayabilmek için ama ne yaptıklarını unuttum. zaten proje gibi bişe bu, shader 3.0 ları shader 2.0 da oynamak. nette ararsan bulursun, oynamak istiyosan tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Bahsi geçen modları ve videosunu buradan indirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 dediğiniz işe yaradı.. shader dosyasını deiştrdm, neyin ne olduğu belli olmaya başladı ama artk benm kart n'kdr kötüyse yne oynanablr gbi sayılmazdı.. sadece yolu fln gördüm.. .ilerliyebildm ama o şekidle oynamak istemedm ayrıca LOADING screenler 25dk fln sürüyodu :p Hiç kasamicam.. dahada acı çekmeden sendit.comdan veryom Xboxa sipariş yoksa çıldrcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 arkdaşın bilgisayara yükledim demin.. onun daha iyi bi grafik kartı var, yne ancak o shaders.spk'yı deiştrnce açıldı... grafikler benmkne kıyasla çok daha iyiydi.. ama bu seferde sadece bazı yüzeyler tek renk çıkmaya başladı.. ama koyu renk bir duvarın bir kısmı çok alakasız bi renk .. aşırı cart tonlarda yeşil, sarı, pembe... yani siyah fln olsa ii oynanır bi süre.. o kadar irenç renklerki oyundan soğutuyo... yani illa bi b.kluk yapcak pcde bu oyun.. xboxa almk içn para birktrmye devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ekran kartının shader model 2 olmasından oluyo işte. bahsettiğim proje halen geliştirilme aşamasında. shader 2 olarak oynayanlarda bahsettiğin sorunlar oluşuyomuş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 x1950 gt var fiyatlari 120-130 usd ye kadar dustu tabi sadece directx 9 oyunlari için,valla çoğu oyunu full detayda oynuyorum,tabi 2gb ram bide athlon 64 x2 5000 falan gerekir,bencede xbox al sen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ya xbox var.. oyunuda buldum bugün kadıköyde :p tek eksiğim 125ytl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 2 kere bitirmeme ragmen yani neyin ne bok oldugunu bilmeme ragmen hala tırsıyorum ya, 3. kez bitiremiycem heralde :( zaten düşük fps. birde utuba baktım xbox versiyonunda farklı şeyler var sanırım. oyunda rastlamadıgım şeyler oluyordu videoda. misal daddy arkadan sapladı bizim adama önden cıktı tabi elaman aşşaya karnına baktı elini karnına koydu vs gözleri bulandı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 xbox da bitirdim oyunu, xbox versiyonunda yok öyle bi sahne. o teaser tadında çıkartılan bir vidyoydu bildiğim kadarıyla (ne etkilenmiştim ama:)). hatta xbox ile pc versiyonu arasında bi fark olmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 stun olmuş elemanları tek vurusta öldürmemizin bi yolu var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 roket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar