Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anlamadım,yardım

malik

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar creative sound blaster 5+1 kullanıyorum,4+1 var bende.

ses dosyalarını açamıyoruz,çünkü "böyle bir device yok hardware olarak" sorununu veriyor.

ama var.

driverını (üstünde sound blaster yazıyor odur heralde) koyuyorum,yükleyecek alet,edevat bulamadım sorununu veriyor,nedir problem ?ne olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

şöle olabilir.

Sen CD sinden Driveri ni kuruyorsun ve ses gelmiyor.

Bide aygıt yöneticisinden onu sağ tıkla güncelliştir de.Önerilen şekilde arat.System32 den dosyalari atsin.

Belki sen onu yapmıyorsun.

Örnegin; Webcam kurarken (a4tech pk635) hem cd den kurup sonra da aygıt yöneticisinden tanıtıyorduk.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır ben driverını kurmaya çalıştığımda "not found hardware" gibi bir hata verdi.

http://tr.creative.com/support/downloads/download2.asp?MainCategory=1&Product=10315&dlcentric=8748&Product_Name=Live%21+24%2Dbit&filetype=1&OSName=Windows+XP

bu adresi denedim belki sürüm olayı geçmiştir diye,yine yemedi.
hata aynı.

creative 5+1 sound blaster live! kart.
Sosyal ağlarda paylaş

Winrar gibi bir program ile çektiğin driver kurma programını aç bir klasöre sonra aygıt yöneticisinden driver'ı elle yükle açtığın klasörün içinde driver doyaları olacak orayı göster.

Bir ara bir arkadaşımında eline öyle bir kart gelmişti. Kart genel olarak çalışıyor ama bir arızası oluyor heraldeemindeğilim orjinal driver bile donanım bulunamadı hatası veriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...