Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fear nerfed

Akerfeldt

Öne çıkan mesajlar

dr00dlerin magelerin QQ topikleri işe yaramış sonunda, fearlanan target damage aldiginda fearin fade olma ihtimali yukseltilmiş.bi kaç kişi ptr de denemiş ve farklı yorumlar yapmıslar, linklerini veriyorum.

eu forumlari

us forumlari

ptr forumu

eger us teki arkadasinki gibiyse bence kotu olmamis, fakat eu da tarif edildigi gibiyse durum aff warlockun bittiğinin resmidir.daha denemedim ptr ye kaydolup deneyeceğim yakın zamanda dersler izin verirse.

[ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 12:55 tarihinde, Akerfeldt tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eh tüm diğer CC'ler gibi olmuş bence yeterince adil. Sonuçta diğer tüm CC'ler en ufak hitte bozuluyor bu da güzel olmuş.

"Many idiots do not understand, or do not wish to even understand, the concept of damage over time.

Let me explain.

In any fight where an opponent A has direct damage spells versus an opponent B that has damage over time spell, only someone with a low IQ wouldn't figure out that the opponent B will always loose to A.

The way blizzard ensure that B has a winning chance was to implement ways for B to lessen or avoid the direct damage of A. This has been done implemented through fear. Fear (check sticky above) has had an enormous amount of nerfs and adjustements."

ps:eu forumundan alıntıdır

[ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 14:12 tarihinde, Akerfeldt tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

us forumunda yapılan yorumda 5-6 sn de feardan çıktıgı soyleniyor, ben çok makul buldum bunu cunku eskiden 8-10 sn fearda tutabiliyorduk ve çok fazla şansi olmuyordu fear break trinketi spell i vs olmayan playerin.zaten mesajımda da yazdım us teki yorum çok makul diye.okumaya üşendiysen yapma yorum
Sosyal ağlarda paylaş

low iq demişsinde lolspec yada adı herneyse afflection kaç kere denk geldim adam bilmem kaç yarddan dotları üzerime atıp aksi istikamate koşmaya başlıyo. warriorla yetişme şansında yok intercept 25 yard . challenging shout exploitle baya kurtuldum böyle amele locklardan genk yemekten ama locklara her türlü nerf yakışır . warriora bile nerf gelmiş ne dio ağlıyo aff locklar anlamadım .
Sosyal ağlarda paylaş

@macleod: aff warlocklarin ağlama sebebi eu da okudugum kadarıyla fearin 2. yada 3. dot tickinde bozulması bununda rakibini kesmek için kendine zaman yaratmasi gereken affliction lockun işini çok zorlastırmasi, hatta imkansiz hala getirmesi(senin "amele" warlocklar için geçerli değil bu tabi).Fakat eger us forumunda yazıldıgı gibi 5-6 saniye dayaniyosa fear fazla ağlamaya gerek yok.ben ağlamam şahsen

ayrica kimseyede low iq falan demedim ben, alıntı yaptığım adamın lafıdır o idiots

[ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 14:36 tarihinde, Akerfeldt tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
I found a mage and asked him to let me test fear on him. First thing I tried was putting CoA, corruption, siphon life and immolate on him and then fearing him to see how long it would take the DOT damage to break. It took about 8-10 seconds and he was almost dead.

I did the same thing again and this time I did drain life as soon as I cast fear. He took about 20 damage ticks before losing the duel and fear never broke.

hmm us dekinin dediği gerçekten iyimiş imbalığı gitmiş fearın
Sosyal ağlarda paylaş

hiç korkmam 10 kişinin arasına dalarım sonra fear atar kaçarım
iyi dinle arkadaşım sende yapabilin
baktın bs flag gidiyor çek bi charge bas fearı kaç
not al arkadaşım 30000 ally nasıl kestim
her sabah arenaya girer allah ne verdiyse savaşırım efendi gibi kill alır çıkarım
30000 ally nasıl kestim
bwl nin önünde pusuya yatarım video çekmek için ortam kollarım kesicem ally leri seçerim
öldüğüm sahneleride pas geçerim
not al arkadaşım 30000 ally nasıl kestim
Sosyal ağlarda paylaş

Succubus'un CC'si de dolaylı olarak bufflandı onu görmüyorsunuz neden fear nerflenmişmiş ki oraları okuduysan kaç ayrı postta adamlar kimisinde fear'ın yine oldukça iyi bir süre kaldığını yazıyor. Succubus'un charmını kaldıran bir trinket yok ki fear'ın antisi olarak hep trinket gösterilir.

Ben uzun süre mage oynadım. Warlock yenebilmek için illka frost'a gidip iceblock almış olmak ya da 3dk mage'i olup şanslı bir crit gelmesi gerekiyor. artık eşit olacak dövüşler fear atıp 30 tane dot koyup sadece fear spam yapamıycaklar. bence yeterince adil.

Edit: Bişi daha eklemek istiyorumki Affliction olması warlockların DoT olmayan spellerini cast edemeyecekleri anlamına gelmez. Searing Pain, shadow Bolt vs.

Kimseye class'ını öğretmek gibi bir niyetim yok sadece artık untouched kill yapması zor olacak.

[ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 15:41 tarihinde, DeMiRMaSKe tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...