nedanko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Yayin hayatina henuz baslayan bir site. Teknolojinin mumkun olan butun nimetleri kullanildi. Ornegin webmail arayuzunu seveceginize eminim. Iste bu da kisa bir tanitim.. Her geçen gün yenilenen ve büyüyen Zomla servisleri, sizi bekliyor. - Zomla E-Postanızı, evden, işten, cafeden, kısaca heryerden kontrol edebilirsiniz. İsterseniz doğrudan http://eposta.zomla.com adresinden ya da http://www.zomla.com'a gelip E-Posta'ya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Zomla E-Posta, 6 GB kapasitesi ile sınırlarınızı zorluyor. Artık hiç bir postanızı silmenize gerek yok! E-Postanıza giriş yaptıktan sonra, isterseniz sol tarafta farenize sağ tıklayarak yeni klasör yaratabilir, ve gelen postalarınızı bu klasörlerde arşivleyebilirsiniz. Jet hızındaki Zomla E-Postanızı hemen arkadaşlarınıza duyurmaya başlayın, e-posta adreslerini almakta geç kalmasınlar! - Arkadaşlarınızın, kendinizin, ünlülerin resimlerini yükleyip, komikleştirebileceğiniz, hem Zomla'da yayınlayıp, hem de isterseniz arkadaşlarınıza gönderebileceğiniz KomikSurat :) servisine uğramayı ihmal etmeyin. - Zomla Galeri'de dolaşarak onbinlerce resmi gezebilir, kendi fotoğraflarınızı tüm Türkiye ile paylaşabilirsiniz. - Tüm haber kaynaklarını tarayarak size özetleri sunan ve her kaynağa kolay erişim sunan Zomla Haber ile, gündemin gerisinde kalmayacaksınız. Zomla'ya, İnternet'in yeni dünyasına açılan büyülü kapıya hoşgeldiniz. Zomla! http://www.zomla.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Ben pek hoşlanmadım bu siteden. Komik surat bölümü fena değilmiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 LÖL! Mail dışında bir olayını göremedim sitenin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Sevmedim. Gmail ile yarışabileceklerini mi düşünüyolar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Peki şöyle birşey sorayım, nasıl güvenebilirim ben bu adamlara ? Misal gmail için günün birinde çat diye mail adreslerimin kapanması, uzun süre -belki günler boyu- ulaşamama gibi şeylerin yaşanması ihtimali oldukça düşük. Hatta e-mail'lerimin karıştırılması olasılığı bile düşük, elin gavuru benim türkçe e-mail'lerimi karıştırıp ne yapsın derim en basitinden. Diğer yandan bunu yapanlar zaten türk. Meraklı milletiz ya hani. Ne kadar adam akıllı iş yapıyoruz da deseler 1-2 kişi değildir bunu yapanlar. Nasıl güveniriz, nasıl ederiz ? Sırf bu yüzden üye olmaya çekinmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 ne yapsalar yaranamazlar zaten. adam açmış sitesini, kimseye bişey dayatamış ki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Kapatirim siteni! Akilli ol Dinan Akilli! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 güven meselesi.. biraz vakit geçsin hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 ehuahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 said: Peki şöyle birşey sorayım, nasıl güvenebilirim ben bu adamlara ? Misal gmail için günün birinde çat diye mail adreslerimin kapanması, uzun süre -belki günler boyu- ulaşamama gibi şeylerin yaşanması ihtimali oldukça düşük. Hatta e-mail'lerimin karıştırılması olasılığı bile düşük, elin gavuru benim türkçe e-mail'lerimi karıştırıp ne yapsın derim en basitinden. Diğer yandan bunu yapanlar zaten türk. Meraklı milletiz ya hani. Ne kadar adam akıllı iş yapıyoruz da deseler 1-2 kişi değildir bunu yapanlar. Nasıl güveniriz, nasıl ederiz ? Sırf bu yüzden üye olmaya çekinmekteyim. Simdi gmail kullaniyorsan ve seviyorsan kullan tabii.. Bu sitenin ana hedef kitlesi Turk internet kullanicilari ve genellikle Turkce site kullanmayi isteyen kullanicilar. Insanlar neden mynet kullaniyorsa bunuda onun icin kullanacak. Yoksa bende gmail kullaniyorum.. Sitenin arkasinda cidden guvenilir bir ekip var :) Ismi lazim degil, su an Turkiye'nin en cok ziyaret edilen sitelerini yapmis bir ekip, yani arkasinda iyi bir ekip var.. Servislerin az olmasi biraz yavan gelebilir ama daha cok yeni bir site, zamanla yeni servisler eklenecek, bir sure sonra ismini baska yerlerden duymaya baslarsiniz zaten.. E-mail karistirma olayinda da kusra bakma ama biraz ucmussun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 bende tavsiyeler: - özelleştirilebilir ana sayfa - adres bilgilerini yahoo, hotmail, falan fıstıktan alabilme - pop3 servisi ile diğer hesaplardaki postaları yönetebilme (gmaildeki gibi. hatta gmaildekini geliştirirseniz çok daha süfer olur) - bir de yapılan işe odak. misal ana sayfadaki haber maber olayı iyi güzel de, gerekli mi? haber isteyen adam zaten e-posta kontrol edecekken girip haber bakmaz. o yüzden e-posta olayına daha çok yoğunlaşsanız daha güzel olur. belki haberler google reklamları gibi sayfa içinde gözükebilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar