Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Ne asigi arkadasim, delikanli adam asik olmaz :) Yok saka bi yana oyle ask mesk falan yok yahu, bissuru ilk ust uste gelince sacmaladim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 İlke allah belanı versin . Samimi söyledim . Pipini pilav arasında ye . O ne be ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 aahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Kaan simdi; rencide etme beni, rencide ederim seni sdf. Heroes download ediyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 linderman hiro'nun annesiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 penth. iyi spell dmg kasmışsın sen oralarda oralarda ya. wall of textlerin çok acıtıyo =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 sen elin kiz arkadasina goz dikersen sonunda gelir o ellerden biri seni vurur bak bakalim boynuz takmismi genelde soguma ondan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 bu arada penthe eski sevgiliden arkadas olmaz. O filmlerde anca kendini kandirirsin. yarin bir gun baska bir adamin koynunda gordugunde anlarsin bu dedigimi. Sen baskasini bulmus olsan bile gonul fil hafizalidir, hic birseyi unutmaz ve en sevdigi sey sizlamaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Penth o yazısında eski sevgiliden arkadaş olur diye bir şey mi savunmuş ? Gerçekten de o filmlerde olur . Sen hala içinde bişeyler beslerken o seni arkadaş benimsemiş olacak , gelip de kimlerle nerde ne zaman hangi yollardan(...) beraber olduğunu anlatıcak arkadaş olmak istediğin için . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 said: Kaan simdi; rencide etme beni, rencide ederim seni sdf. Heroes download ediyorum! Blockladım ki seni msn de . Her türlü gerekli önlemi alıyorum spoilerdan korunmak için . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Abi ben adama yardim etmeye yazi yazmaya baslamistim kendi iliskimi anlatir hale gelmek istemiyorum :) Ben mutluyum, o mutlu, bu sekilde de mutluyuz. Onemli olan bunlar yani, olur-olmaz olayini cok kurcalamayin siz, farkli bi durumdaymisiz demek ki sorun olmamis : ) [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 14:56 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Bugün karşılaştık. Hiç varmadım üzerine. Onun dışında bir yaşamım oldugunu farkettim. Çokda güzeldi, Sınıf temsilcisi olarak sınıfı sucuk / ekmek yemeye götürdüm. Bir iki atraksiyon ve voleybol, basketbol derken kız aklıma gelmedi ya. Kız ilgi göstermeye başladı tekrar ama yok abi. Çok emin olana kadar kesinlikle gardımı indirmicem. Ama garip ya kıza kız arkadaşım gibi yaklaşmadım mesafe verdim. İlginçti. Ama iyiyim. Saolun :) Harbi iyiyim. Bu arada sanırım penth seni deşifre ettık bu başlıkta haha. Herkeze hayırlı geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 11 gün önce bu başlığı açıp ayrılmaya gitmiştim, oda ayrılmaya gelmiş fakat başaramamıştık. Zaman istemişti. Veeee bugün tekrar buluşuyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Hadi hayırlısı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 bence de iyi yapmışın ne olacak bakalım diye bekleseydin muhtemelen 1 haftaya falan terk ederdi herhalde seni d: bir de bu ipleri onun eline vermemek geyiğinin bilinçli ya da bilinçsiz olarak dozunu kaçırmamak lazım, karşındaki insanı kendi koşullarına çok fazla zorlarsan o insan senden gayet hızlı bir şekilde soğur hatta +1000den -100lere vurursun ilişkiyi. Bunu da ya küçük küçük bir çok durumda onu kendi koşullarına zorlayarak yapabilirsin ya da hayatınızın temel taşlarından biri olan çok ciddi bir konuda onu kendi koşullarına zorlayarak yapabilirsin. Bu da benden tavsiye d: Bence biz bütün kişiseldeki tavsiyeleri toplayıp bi kitap yazalım d: [ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 16:54 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 sonu iyi biter umarım. aynısı başıma gelmişti. senin gibi yapmayıp beklemiştim. patladı tabi :D iyi yapmışsın beklememekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 hmmm, mesajların hepsini okumadım, şöyle bir göz gezdirdim sadece. anladığım kadarıyla penth zaten olayı koparmış ama yine de (geçkince :P) bir karşı cins olarak birkaç konuya ışık tutmak isterim. birinci gerçek: ilişkiye ara vermek diye bir şey yoktur, bu "ayrılmak istiyorum ama popom yemiyo"un arapçasıdır. hayatınız boyunca bu kandırığa gelmeyin, kimseyi de getirmeyin. iki dakika delikanlı olun, "kötü" olmayı göze alın, kıvırmayın. ilişki dediğiniz şey hassas bir canlıdır, inceldiği yerden kopar. dolayısıyla marifet inceltmemektir! incelince koparan taraf olmamak değil. ikinci gerçek: kadın cinsi susuyorsa, hık-mık ediyorsa, bunun tek bir sebebi olabilir: yalan söylemekten korkuyordur. buradaki yalan bir başkasıyla da ilgili olabilir (hemen aha başkasına verdi diye düşünmeye gerek yoktur, kadınların sadece aklı da kaçar zaman zaman yabancı erkeklere, tatminsizlikle ilgili bir konudur), aradaki mesafenin büyümesi sonucu aşk dediğimiz şeyin havaya karışmasıyla da ilgili olabilir. buradaki kilit nokta, suçlulukla karışık bir sempati duygusunun baskın gelmesi, aslında tamamen bitmiş tükenmiş bir ilişkiyi bitiren taraf olmamaya çalışmasıdır. başka bir deyişle -yine- "kötü" taraf olmamaktır. egodur... üçüncü gerçek: daha gençsiniz, her sevgilinizle evleneceksiniz diye bir şey yok, daha ne hayaller göreceksiniz :) velhasıl kişi daha ilk ilişkisinin bitişini ölüme mölüme benzetmemeli, ölümü azıcık ciddiye almalıdır. böyle işte. öperim sizi. [ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 21:02 tarihinde, Emaleth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Bu başlığı açmadan önceki gün kavga ettik, artık ne kadar zor olsa da sevdiğim insanın, beni bir şekilde üzdügünü, ne kadar sevsemde ayrılmam gerektigini farkettim. O kadar zordu ki deli gibi severken ayrılalım diyecek olmak. İlk mesajımı okuyorumda.. Ayrılalım dedim gözleri doldu ve zaman ver dedi. Sadece okulda görüştük, bu zaman boyunca ama son 2 3 gün o kadar iyi olduk ki, o kadar ben tamam dedim herkez biter diyo ama bu devam edicek. Buluştuk konuştuk, eglendik ve en sonunda ben artık konuşmaya gerek duymuyorken, dedi ki, ben seni üzmek istemiyorum, böyle hakkım yok..Bitirelim. Heh. Son günlerde beni ne kadar sahiplenmişti, ne kadar iyiydi halbuki.. O kadar kafasız ki bu son günlerdeki iyi hallerimizin beni bozucagını farkedemedi. O kadar kafasızki beni tekrar kendine çekti, o kadar hazırlanmışken. Şimdide ne dersen de, ne yaparsan yap haklısın ama ben kötü biri degilim sadece düşünemedim diyo.. Haklıda.. Hala hoşlanıyorum diyor. Ama seni üzüyorum da diyor. İstesem tekrar birlikte olurum ama neyi degiştiricek ki bu. Aşk gitti bir kere.. Kabullenemiyorum abi, ne kadar yanlış olsada kabullenemiyorum. Allah kimsenin başına böyle birşey vermesin.Herkeze iyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Valla bence dusunemedim olayi gayet yalan. Kadinlar bizden zeki varliklar, bal gibi dusunmustur de boylesi isine gelmistir bence. Kendini suclama kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Emaleth benimle evlenir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 İlişkiler mevzularında çok çekmiş birisi olarak söylüyorum ki, bir kez darbe aldınmı rotan şaşıyor ve eskiye dönemiyorsun. Ne yazık ki böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 said: Valla bence dusunemedim olayi gayet yalan. Kadinlar bizden zeki varliklar, bal gibi dusunmustur de boylesi isine gelmistir bence. Kendini suclama kesinlikle. Absolutely TRUE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar