Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 aynı şeyi yazacaktım..ne güzel search şeysim vardı etti içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 dnsleri değiltirdim ama olmuyor search alışkanlığımı yerle bir etti bu opendns..çözüm sunsun birisi lütfen:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 DNS Ayar'ı kurdum, dahada bok etti gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Emin Çölaşan'ın ünlü kişilerle yaptığı röportajları içeren bir kitabı var. Bu yazıları okuyunca aklıma Öztürk Serengil ile ilgili olan kısım geldi. Malum kendisi biraz kel bir şahıs. Şaç çıkarabilmek uğruna her yolu deniyor, ilaçlar tarifler, hatta keçi boku sürüyor kafasına, ineğe yalatıyor. Ama sert dilliymiş ki mübarek, kalan 3-5 tane saçı da diliyle birlikte söküp alıyor. Aynı bu hesap ne kullandıysam ben de, gittikçe daha kötü oluyor bağlantı. En iyisi bırakayım, olduğu gibi kalsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 ttnet kullanın o zaman abiicm.. ping 14ms ama işte engelleme olayı var onların da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 ulak yaptım yok tt yaptım yok etti search keyfime opendns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 cache dosyalarını falan bi temizlesen?? firefox mu kullanıyon ie mi kullanıyon bilmiyom ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 OpenDNSin adreslerini yazdım bakalım. İftardan sonra adult siteleri deneyeceğim, bloklıyosa cidden kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 ttnet adult siteleri de mi engelledi ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Yok open DNS engelliyomuş, ben geyik yapiym edim olmadı herhal :)))) Ya gençler, ben kendim DNS yazdım da, şimdi "otomatik DNS al" seçeneği unabled oldu, geri dönemiyorum. ? Napıcam? Windows live messenger da DNS hatası vererek bağlanmıyo bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 nerde unabled oldu? modem ayarlarında mı yoksa ağ ayarlarında mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar