fizban Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 delgado gereksiz transfer. madem ricardinho yu alıyosun ona niye 5 milyon euro veriyosun ? hayır bi de böyle oyuncuyu aldın mı yedekte otur arkadaşım diyemezsin. oynatıp takıma zarar veriyosun.. ha arada olur böyle mükemmel gol atar, o ayrı mesele. ama deivid de hat trick yaptıydı vestel maçında, bu onu iyi transfer yapar mı ? ibrahim akın'da bence şöyle bi durum var, öyle çok şişirildi ki, ortalama bi oyuncu olma hakkı kalmadı. yani bakın bugün tuncay ortalama bi oyuncu gibi oynayamaz. süper oynamak zorunda, aşağısı kabul göremez. aynı şekilde arda da.. ibrahim akından da bu beklendi, kalkamadı altından. sorumlusu medyayla beraber yönetimdir.. fakat fahri ortalama bir oyun oynasa kimse dönüp bi daha bakmaz, aman fahri zaten adam der. vs işte bunlar güzel şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 kaçar tabi adam dayanamadı bjkye sfdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Ortega FB, ribery GS, Kleberson BJK fark göremedim pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 fark şurda aslında. ortega da riberry de iyi oynarken kaçtılar. ortega yarım sezon oynadı, sezon sonunda tüm sezonun asist kralıydı. riberry manyak oynadı zaten onu söylemeye bile gerek yok. ortega yı anlamsız bi şekilde diğer çirkef futbolcuları (başta ceyhun, sonra ogün ve tayfası) önlemeyerek fenerbahçe yönetimi ülkeden, riberry i ise kontratın gereklerini yerine getirmeyen galatasaray yönetimi ellerinden kaçırdı. klebersonda ise durum farklı. kleberson a geldiğinden beri kimse ne kötü davrandı, ne de para sorunu yaşattırdı (ha son zamanda kalan bi 150000 dolar varmış. o da olur, burası türkiye ligi). kleberson paradan değil tamamen oynayamamaktan gitti. ama sorarlar adama (ahmet çakar mode on) sen kleberson kardeşim, geldiğinden beri ne yaptın beşiktaş için. hangi maçta manchester zamanındaki kleberson gibi oynadın??? fenerbahçeye bi gol attın sonra yattın, diğer bir maçta bir frikik attın yattın. şimdi de gelip diyorsun ki oynatmadılar, tigana bana gıcık vs vs. bırak bunları. BIRAKKK!!! o değil de ne kadar sevindim şu kleberson un gittiğine. adama hem boşuna milyon avrolar verip hem de oynadığı maçlarda 10 kişi oynuyor idik. bi tek PES te işe yarıyor idi, ona da değmez milyon avrolar:) [ Mesaj 23 Nisan 2007, Pazartesi - 02:14 tarihinde, calimero tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Yazmana gerek yoktu , ben kaçma sebeblerinin farkını söylemedim zaten, 3 büyük takımda elindeki yıldızları kaçırmış aynı şey bunu demek istedim, yıldızlar gittikten sonra hangi sebeple giderse gitsin pek bi anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar