Mavi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 modemin ethernetinden bağladım bilgisayarları. diğer bilgisayar gereksiz yere ana bilgisayarımdaki hızımı yiyor. diğer bilgisayarımın internet hızını nasıl kontrol edebilirim.program biliyorsanız buraya yazarmısınız. şimdiden teşekkürler. birde ağ kurarken Bu bilgisayar doğrudan internete bağlanır ağımda ki diğer bilgisayarlar bu bilgisayar üzerinden internete bağlanır mı seçmem lazım ? yoksa Bu bilgisayar internete mesken ağ geçidiyle veya ağımda ki başka bir bilgisayar üzerinden internete bağlanır mı seçmem lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 netlimiter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 netlimiter de kuruyorum diğer bilgisayarlarla alakası yok ? sadece beni etkiliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 eğer yamulmuyorsam, diğer bilgisayarların internet bağlantısını kısıtlamak ya da engellemek istiyorsan aldığın modemin kontrol edilebilir olması lazım. programla olan bişe değil yani. modemden kaynaklanıyor. bu tarz modemler var, herşey senin emrinde.. ama onlar da pahalı idi bildiğim kadarıyla.. belki windows servislerinden internet sharing hizmetini kaldırırsan bişeler olur. denemedim bilmiyorum. sadece aklıma geldi. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Bencede limit koyma işini modemin ayar penceresinden yapman gerekir, olmassa diğer bilgisayara netlimiter yükle ordan limit koy diyecem ama bunu düşünmüşsündür kesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 benim kendi makinemden kontrol edebileceğim bir program olmalı :) diğer makinelere net limiter kuramam malesef. bu tarz programlar var diye biliyorum yada böyle bir özelliğe sahip modem varsa ismi nedir fiyatı nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 zyxell var bi tane 370 ytl.. o da çok pahalı.. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 modemin fotografı ve donanım bilgilerinin oldugu bir sayfa var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 var,ama söylemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 pls bab. [ Mesaj 22 Nisan 2007, Pazar - 02:22 tarihinde, Mavi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 şimdi benim aklıma gelen iki yolu var: birincisi; tüm bilgisayarları senin bilgisayarına, senin bilgisayarını da modeme bağlayacaksın. daha sonra da sunucu yönetimi ile ilgili programlardan birini bulup kuracaksın bu durumda senin bilgisayarın kapalıysa diğer kullanıcılar internete ulaşamazlar. ikincisi; eğer izin veriyorsa, router modemini kendin oturup yapılandıracaksın. bu şekilde limitleme yapmak (bu konuda bilgin olmadığını düşününce) çok zor olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Net limiteri karşı makineye kur, limitlendir. Tamamdır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Bir daha söylüyorum Netlimiter Senin uploadın karşı makinenin downloadıdır. Yeterince gelişmiş bir program. Local Network'ün için de yapılandırılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Brigand netlimiteri nasıl kullanıcam ? Ben kuruyorum ama diğer makineleri görmüyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 efeee efee bişeyi becer donanım yazılım a günde ortalama 7 topic açıyosun lan! [ Mesaj 22 Nisan 2007, Pazar - 12:33 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Diger makinelere de kuracaksin. Ya da baglanti paylasimini modem yerine bir bilgisayar uzerinden yapip proxy benzeri birsey ile halledeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Brigand ın dediğine göre sanırsam şöle yapman gerek,netlimiter ı kurduktan sonra ana penceresinden zone yazan yerden local network ü seçeceksin,orda senin bilgisayar isminin karşisindaki outgoing(upload) yazan yerden limit koyacaksın,diğer bilgisayarlar senin bilgisayarın üzerinden nete çıkış yaptıkları için,onların hızınıda limit koymuş olucan,umarım doru annamişimdir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 evet dark_soul'un dediği gibi. Ayrıca system adlı process local network üzerinden veri alıp gönderimi yapıyor. Onun alt dallarındaki processler de ip olarak yani istediğin ip'ye de sınırlayabilirsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Gördüğün gibi burada system process'i veri alıp göndermede etkili. Fakat bu normal dosya transferinde etkili. İnternet paylaşımında svchost kullanılıyor. alt processlerde ipleri ve portlarını görebiliyorsun. Birkaç dakika oradan takip et hangi ip hangi porttan ne kadar veri çekiyor, hatta netlimiteri aç stats'a bak birkaç saat sonra gör ne ne kadar kullanmış. Sonra limitle. Yanlarındaki tiki işaretle, kaç byte/kb/mb ise gir. Ayrıca sol alt tarafta byte/kb/mb gibi seçenekler var veri alışverişini görmende rahatlık sağlaması için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Dediklerini yaptım brigand ancak ben diğerlerinin bağlantısını göremiyorum ? Diğer makina şu an açık download yapıyor hatta ip numarasıda 10.0.0.6 ama netlimiter de yok ? 10.0.0.2 varsayılan ağ geçidi ip si. 10.0.0.4 ise benim ip'im.[ Mesaj 23 Nisan 2007, Pazartesi - 02:04 tarihinde, Mavi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Arkadaşımın ip si çıktı şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 peki ya netlimiterda remote administration olayını nası yapıyoruz? adamın bilgisayarında da aynı sürüm kurulu oturum adını ve parolasını biliyorum (windowsxp) hatta onun bilgisayarında uzak masaüstü bağlantısını açık hale getirdim ama olmuyor?? bağlanamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Bende denemiştim zamanında bunu olmamıştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Ben bu işi anlamadım. 10.0.0.6 ip ye sahip bilgisayar limewire ile 60 kb download yapıyor ama netlimiter de bu gözükmüyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 iide sen son resimde mycomputer ı seçmişsin,localnetwork ü seçmen gerek,localhostu seçtikten sonra efe yazan yerin karşisindaki outgoing sekmesinde direk limiti belirle,öyle daha garanti olur,hemde ağdaki tüm bilgisayarlara limit koymuş olursun. [ Mesaj 23 Nisan 2007, Pazartesi - 04:13 tarihinde, Dark_Soul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar