Soulless Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Yada senin goruslerin zaten o gazeteyi cikaranlarla ayni cizgide oldugu icin yadirgamiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Ya da sen, senin gibi olmayan herkesi fazla yadırgıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 evet dediğin mümkün, lakin ben görüşlerimin karşısındaki insanları da takdir edebilecek bir yapıdayım çok şükür. zaman gazetesinde, haber okumayı veya türkiye'yi seven bir insanın sabah, milliyet posta filan gibi gazetelerden çok daha fazla kendine hitap edecek şeyler bulması mümkün. bana nedense okumuyorsunuz da onların gazetesi diye dalıyorsunuz gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 ülkeyi bölmek için yalan yanlış haber yazma konusunda akit bile cumhuriyetin eline su dökemez. saatleri yüz yıl geriye alıyorlarmış. akit "aha bu adam başörtüyü yasakladı" deyince havlamayı bilenler buna nasıl sessiz kalabilir ki? ideoloji ile gözün kör olması lazım ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 horacegoesskiing yazdıklarına dikkat etmen gerekiyor diye düşünüyorum.bu ülkede sen ve senin gibilerin her nefes alışı bu ülkenin biraz daha gerilemesine sebep oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 dimi, hoş görüsüzlük anlayışsızlık "onlar bunar bizden olmıyanlar" olarak tanımladıklarını dinlememekle yarınlar aydınlığa kavuşucak. eğer hepimiz buna inanır bunun için savaşırsak hepimiz bi güzel ölür tünelin ucundaki aydınlık ayrınları görebiliriz mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 muhabir dediğimiz adamlar eşeler falan ve bulduklarını çıkartır koyar.. adamın işi budur yani. burada da o yapılmıştır.. adam haber bulmuş koymuş. Sezer döneminde pek çok yere yardım yapmıştır bir iki tanesinin herhangi bir olaya karışması ne kadar önemli konu, bilmiyorum.. çok fazla bir değeri yok zannımca.. hatta hafif dıdısının dıdısı bir bağlantı.. bilakis her gazete böyle şeyleri (çok dişe gelmeyen) yayın çizgileri uyarınca haber yapar.. sağlam karalama kampanyası yapılmak istense "Sezer'in afettiği teröristler dağda bir askeri daha şehit etti" gibi daha yakın bir atış yapılabilirdi.. (farklı bi yerde yapılmışı var! ciddiyim bak) gazetenin (zaman) tasarımı güzel sadece.. ancak kağıdında garip bi koku var.. hürriyetin kağıdında o kötü bozulmuş balık kokusu olyur bazen.. ıyyghh düşününce bile içim kalktı bak! ANS dedik, heyheylenenler oldu.. şimdi sezer ne yahu Sezercik gibin diyen olursa dalarım direk valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 sezerin daha yeni bir bombası var ,onu unutmayalım; "cumhurbaşkanlığının yetkileri sınırlandırılmalıdır." lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Sezer bunu ilk kez söylemiyor ki. İşine gelen sanki ilk kez söylüyormuş gibi bir havaya kendini sokabilir ama onlar zaten o havaya girmek için bahaneye bile ihtiyaç duymuyorlar. Onlara ne yapsak bir şey değişmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Tayyibin dediklerini de tarışalım isterseniz. Cumhuriyet ve Laiklikle ilgili veya Atatürkle ilgili dediklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 @fedaykin:valla,ne zamandır söylüyor ? [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 11:49 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 malik göreve ilk geldiği dönemlerde söylemişti bunu. kaynak göster dersen gösteremem elimde yok aramak uğraşmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 şeyi mi diyorsunuz? asker'in çepeçevrelediği bir köşkte ne kadar demokratik bir yönetim göstereceksin gibi bir şeyler diyordu,hatırladım onu. acaba özgürlükçü takılıp sonradan değişmesinin sebepleri mi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 gereksizdi. [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 11:58 tarihinde, rahatsiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 http://www.radikal.com.tr/2000/04/26/politika/sez.shtml 2000 tarihli bi yazı var ilk searchte cıkıyor. Okumadım hepsini. [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 11:58 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 malik ???? kapak felan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 şimdi giderayakta ankara sanayi odası başkan ve temsilcilerine söylemiş yine. edit:spark,yuvarlanıp seni bulsun o kapak. töbe töbe. [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 12:04 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 hehe süper seviyesiz ağız dalaşı ama keyifli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 zorla konuşturuyorsunuz ama okudun işte radikaldeki yazıyı yeni bombası var felan diyordun cevabını ver bu hakaretin? said: sezerin daha yeni bir bombası var ,onu unutmayalım; "cumhurbaşkanlığının yetkileri sınırlandırılmalıdır." lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 senin ya da burdaki herhangi birinin,ben dahil,kimseye ayar verme lüksü yok.bu yani hepsi. gözüme sok yazını,lan milleti yanlış yönlendiriyorsun de,ama üslubuna dikkat ederek. konuya gelirsek basit ,eskiden söylüyor bunu tamam eyv,yeni de söylüyor giderayak,başaçıkarken de inerken de bunu söylüyor. ararım ben bunun altında bir şeyler. yeni söylediği şeyde ankara sanayi odası başkanı ve temsilcileri. http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/haber.do?haberno=532429&keyfield=61686D6574206E65636465742073657A6572 26 nisan 2007 tarihli. gelirken özgürlükçü,insan hakları savunucusu ve hukukçı sıfatıyla göz önünde dururken,tayyibimiz gibi değişti bu arkadaş. herkesi konuşuyoruz da bu değişmeyi neden eleştirmiyoruz onu anlamıyorum ben. hadi eleştirmiyelim,ideolojik düşüncemize yakın geldiği için normal bu da,şunu niye sorgulamıyoruz,niye arkadaş yaa ne oldu da değiştin bu süreç içerisinde,niye inerken ve çıkarken aynı açıklamaları veriyorsun diye. sonra iç güç dış güç yok bu ülkede oluyor,"niye her bi halta propoganda komplo diyorsun" diye fırça atıyorsunuz bana. izah etsin yani biri bana. [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 12:20 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Sana fırça atan yok sadece tartışıyoruz. En azından benim linkimin amacı fırça falan değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 edit:fırça atma olayı söz gelimi itibariyleydi.takılmayın.üslup. ki bazı tipler var,çok öküz altında buzağı arıyorsun diyorlar da burdan,onlarla ilgili söyledim. [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 12:47 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Ulan demek ki zamanında kapak işine girsek iyi para kazanacaktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Ara bişey altında Sezer demişya.Amerikan ımamı Fethullahın gazetesinden link ver, karala, asla kabullenme, geri adım atma. Çünkü Sezer cumhurityetçi, çünkü ulusalcı, ümmetçi değil, çünkü senin gibi imamhatip kökenli değil,çünkü üniversiteyle kavgalı değil,çünkü yargı ile kavgalı değil, çünkü asker ile kavgalı değil, çünkü amerikancı değil, çünkü eşi türban takmıyo, çünkü eşi devletini yabancı mahkemelere şikayet etmiyo, cünkü takiyye yapmıyo. Ve en önemlisi gerçek bir Atatürkçü. Yazının bulunması cok güzel oturmuş.Bir soğuk su iç bence. bunun üstüne. Sezer görüşlerinde cok haklı Cumhurbaşkanının yetkileri fazladır Sezer gibi adam gibi adamlar oraya geldikçe bu cumhuryetimiz için bir artıdır. Ama o makama adam olmayanlarda cıkabilir ne yazıkki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 yok ben seni de seviyorum.üzülme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar