Masteis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Noldu buna yahu. Seside çok güzeldi valla vaktinde çok dinlerdim. Hiç görünmüyor artık hatta bayadır görünmüyor. En sevdiğim şarkılarıdan mesela: http://www.youtube.com/watch?v=AJz5DOlorbg En son ne oldu bu adam bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 hadi hayırlısı müjdemi isterim yeni kasedi çıkıyomuş. tahtalara vur da bişey olmasın lan bugün bişey oldu bana mal mal cevaplar atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 sen bebegimdin, her seyimdin, neden, neden ayrildik? sen tutamadigim cicegimdin, bir tanem, neden neden ayrildik? uhuhuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 ühü :'( al buda senin için pent http://www.youtube.com/watch?v=6m5FyfyqiYg&mode=related&search= yihaha yaranı deşeyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 önce hüplet sonra gümlet reklamını bilirim o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 En son gördüğümde 150 kilo falandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 hadi bea yakışıklı adamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 baby face Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 sesi çok mu güzeldi. sen bi LoL.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Ben en çok amerikada çekilmiş olan klibindeki motosiklete hastaydım, bir rampadan uçuyordu. Uff ne günlerdi be! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 rampadan değil bir arabanın üstünden uçuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Kucukken hastasıydım...Burak Kut'un sarkılarını soyleyıp oynardım hatta motorlu bır klıbı vardı aklımda gelen tek seyde o ..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 ufakken severdım bende hatta şimdiye göre bile çok iyi dencek şarkıları var. ama en son askeriyede bandoya katılmıştı sonrada 150 kiloyu geçti bıraktı kayboldu. geliomuş yeni albümle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 @ethernal, kıskanmayalım burak kut'u. Türkiye'nin en iyi popçularından bi tanesiydi. Seside güzeldi yani bilemicem, çok über olmasada güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Bu aralar kaset hazırlıyor diye duyduydum,hemi de Sezen Aksu destekli geliyor muş...Bakalım nasıl olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Klibinin birinde motorsikletle arabalarin uzerinden filan atlayan demi... Ne cok zaman olmus lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Şimdilerde o üzerinden atladığı arabadan daha ağır olduğundan ortalıkta gözükmüyor pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 http://www.burakkut.com/ yoksaaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Komple geliyorsa beni aşar, fil gibi herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 said: Yedi yıl ara verdiği müzik dünyasına 'Komple' adlı albümüyle dönüş yapan Burak Kut: Eskiden boyum 1.78'di, şimdi 1.81 oldu!. http://arsiv.sabah.com.tr/2007/03/17/gny/mag101-20070317-200.html [ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 05:55 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Klibi uzun aradan sonra tekrar dinledim, bir acaip oldum. O zamanlar da kötü müzik yapılıyordu, ama bugünkü gibi kişiliksiz değildi. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 çocukluğumda saftım ben azıcık. top 20 listelerinde 20 numarayı en iyi zannederdim. burak kut'u 1 numaraya koyuyolar diye ne sinirlenirdim. sonra sonra anladım tabi, ama artık ne burak kut kaldıydı ortada ne de burak kut dinleyen bi ütop. euheuhe. çocukken burak kut'a her kız çocuğu aşıktı arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 komple tikiyiz, dsadfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 1973-2007, goodbye sweet prince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 şarkının müzik direk bi daddy yankee havası var ki çalıntı büyük ihtimal şahsi fikrime gelince bi öl git Burak küt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar