Bleeding Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Bu posta karakterlerinizin ve guzel anilarin screenshotlarini atin :). Ben simdilik 2 tane kendi karakterimin resmini aticam daha sonra zaman buldukca eski gunlerden ve guzel anilardan screenshotlar aticam Buyrun : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 staff yakışmış hayırlı olsun [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 12:54 tarihinde, porsuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 ally sux. genellemedir ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Napıyorsun sen bakayım o staff ile git evini süpür yemeğini yap savaşmayı hordelara bırakalım lütfen XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 o değil de kılıç ne işine yarıyor anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Ehe, hesabımı dondurdum, yaza tekrar başlarım belki oynamaya. Ocaktan beri biriktirdiğim ne kadar SS varsa hepsini buldum, aralarından bikaç tane seçtim komik :D BE açanlar bilirler, Mmmgggrrrlll diye murloc boss var bi tane. Eğer bölgeyi biliyosanız, adamın beni ne kadar ısrarla kovaladığına bi bakın: [spo] [/spo] Yorum yok: [spo] [/spo] Bi paladin'in en doğal ve en klasik hali: [spo] [/spo] Yine paladin, yine aynı hal: [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Bi tanesinide 50+ yapaydın be abi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Yok olmaz. Onun için fazla üşengecim :P Hatta 38-40 arası için bile fazla üşengecim. O yüzden yaza kaldı yani asdasd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 After life ıyyy kılım o guilde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Eski benim biraz, AQ yeni ciktigi zamanlardan. Fankriss'ten dusmesiyle kapmistim bu robe'u ve tam bir yollu olmustu priestim : ) [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 aaaa Pent nerelerdesin yav :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Vulrath the karizma warlock =) [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 ıyyy orc warlock raidde heal atmam cloth wearer orca ölsün gebersin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 unutma ki Gul'dan da orc idi warlock idi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 abi cok cirkinmis senin orc, bi BE filan ac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 orc lock kadar komedi bi klas yok, loladinler bile daha az komik asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Bleda Ze Orc warrior repleri göreyim [spo][/spo] [spo][/spo] [ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 22:44 tarihinde, Sparkcaster tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Güzel warrior da son resim neci onu kavrayamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 "Buz gibi trapin içinden gelen baltayı istiyor musun hamuğagodum?" demek istemiş sanatçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Thrall sheep Blizzard GM leri imba advise verir Guzel bi flash heal crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 sparkcasterın ikinci pozu iyimiş. ısnandondumu böle donmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar