Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2007 Playoffs

Solonor

Öne çıkan mesajlar

Maçın sonuna kadar hep Mehmet üçlük atmadan Utah bu maçı alamaz diyordum içimden ve son 3.5 dakikada 5 üçlük kullandı Memo. Maçı kazanma noktasına getiren Mehmet'ti ama bitiren yine de Kirilenko oldu.

[ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 08:06 tarihinde, bya tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

izlediğim en zevkli playoff maçıydı diyebilirim (bu sene için).tabi dallas-gsw maçını kaçırmı$tım.memo son dakikalarda attığı üçlüklerle baya sırtladı gibi takımını.zaten sonlara doğru gucüm ribandını alan memo ya çıakrıyor dı$arı o da sallıyordu.boozer da iyiydi dün gece.ben $ahsen çok zevk aldım izlerken.o kadar bekleyip,sabah 7 de yatmaya değdi heh.
Sosyal ağlarda paylaş

şuan netten izliyorum maçı gs-utah. çok güzel bir maç oluyor, son 5 dk çekişmeli gidioi şuan gs 2 sayı önde. memo bazı zamanlar öne çıktı, ama bazen de bomboş atışları kaçırdı.

güzel bir seri olucak gibi görünüo bana. ama gs iyi oynuyo baya, alamazlarsa kendilerinin yaptıkları malca şut seçimlerinden. oakland deki maçları utahın alabiliceğini hiç sanmıyorum bu oyunla.
Sosyal ağlarda paylaş

güzel bir maç oldu, son sn ler hou-utah ın 7. maçı kadar olmasa da heyecanlıydı. memo sondan 1 önceki hücumda bomboş 3lük kaçırdı yine, dua etsin boozer off.reb. aldı o pozisyonda.

maç 116-112 utah lehine bitti. ilginç bir seri bizi beklüyür efemm. =)

[ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 08:24 tarihinde, Solonor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Suns maçı 101-81 kazanarak seride durumu 1-1 yaptı.Spursde hakkında konuşabileceğim tek isim Tim Duncan.29 sayı,11 ribaundla oynadı takımını ayakta tutmaya çalışan tek isimdi.Ama 3. çeyrekte dördüncü faulü alıp kenara gelince Spurs'ün kaybedeceği belli oldu diyebilirim.
Suns ise iyi bir oyun çıkardı maç boyunca.Özellikle Amare arkadaşlarından çok iyi paslar aldı ve bunları değerlendirdi.Spurs maç boyunca bu pas kanallarını tıkamaya çalıştı ama başaramadı.Kurt Thomas'ta bunda rol oynadı diyebilirim.Sahada faydalı işler yaptı.Steve Nash'ten bahsetmeye pek gerek yok kısacası döktürdü.

Detroit-Chicago serisinden bahsedecek olursam;Detroit aşırı konsantre oynuyor ve takımda makine gibi işleyen bir hücum anlayışı hakim.İki maçtada chicago'ya bariz üstünlük kurduklarını söyleyebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

lebron un nasıl bu yaşta kadar olgun oynadığını bir türlü anlayamıyorum ,daha geçen yıl kenardayken tırnaklarını yemiyor muydu bu adam? 3-4 yıl daha yaşlandığında zekası biraz daha ön plana çıktığında bambaşka(bence daha da iyi) bir Lebron izleyeceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...