Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2007 Playoffs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ee kendi taraftarı unutunca nba'in izleme oranları düşer nba de patlar yani öyle mi. e iyi o zaman her sene batıyo nba. reytinge göre maçların sonuçları belirlenseydi knicks her sene kafaya oynardı. son 4 sezonda san antonio 2 kez şampiyon olmuş, kim bunların taraftarı çölün ortasındaki texas sakinleri mi.
Mesaj tarihi:
Ben sadece nba in genel mantalitesi üzerine düşündüklerimi yazdım. Gerisini istediğin gibi yorumlayıp istediğin örnekleri verebilirsin.
Yaşasın Nba ve David amca.
Mesaj tarihi:
Abi bu medya olayı sadece playoff için değil NBA'in her köşesinde.

Yao lige geleli 5 sene oluyor sanırım.5 senedir All-Star seçiliyor.Çok mu yetenekli ? Ondan 20 cm kısa olan Shawn Marion 3 senedir ribaund ortalamasında ona fark çakıyor.Yetenek desen 3 sene boş boş oynadı iki senedir birşeyler yapmaya başladı.Ama gel gör ki 5 senedir All-Star'a en çok oyla katılan oyuncu.

Çin'in etkisi var diyorsunuz evet Çin'den oy geliyor.Ama NBA başkanı açıklama yapıyor,yok öyle şey oylardan sadece %2'si Çin'den geldi.Eee bu açıklama nedir ? Tüm Amerika,tüm Dünya Yao'ya hayran.

Çin'de bu böyle algılanınca Çin'lilerin hem Yao'ya olan sevgisi artıyor hemde NBA'e olan ilgisi.Bundan önce 10 Çinliden 5 tanesi Yao'yu biliyorsa şimdilerde 10 Çinliden 9'u biliyor.

NBA bazı oyunculardan ve bazı takımlardan çok para kazanıyor.Bu para Dünya çapında olduğu için hakemlerde bu oyunculara ve takımlara fazla ses çıkarmıyor burası öyle.

LeBron geçen sene Washington'u son saniye steps basketleriyle eledi.Kameralardan herkes gördü dibindeki hakem çalmadı.

Yao üst üste steps yapar,çalınmaz.

Kobe içeri girer,kimse değmez yerde kalır.Faul...

bunların örnekleri böyle gider,

NBA'in hakem istikrarsızlıklarına çözüm bulması gerek falan diyor ya Murat Murathanoğlu falan,aslında hakemlerinde suçu yok,baskı fazla çünkü.

NBA çok pahalı bir lig,bunların olması normal yani...
Mesaj tarihi:
dallas ve houston'un turu geçeceğini düşünüyorum ama geçemezse de kalkıp vay be nba ne kadar adil bir ligmiş tertemizmiş diyeceğimi hiç sanmıyorum. sonuçta bariz iyi oynayan ve üstün olan bir takımın elinden alıp maçı öbür tarafa vermek diye birşey pek söz konusu değil.
iyi oynayan kazanır işallah.
Mesaj tarihi:
ohoo dark sen daha da bok ettin şimdi işi. yao bi kere marion'dan her sezon daha iyi oynuyo, cok istikrarlı. boy avantajı sayesinde de pivot olayını bitirmiş durumda şu anda. ayrıca çinli olmasının da buyuk katkısı var tabi ki. bu sezona kadar adam hep 1. secildi oylamada kobe'den de mi daha cok seviliyor adam?
iyi ki geçen günkü maçta stepsi çalınmamış yani amma büyüttünüz. aynı hakemler değil miydi zamanı geldiğinde en büyük oyuncuları bile maçtan ihraç eden.
Mesaj tarihi:
said:
Yao lige geleli 5 sene oluyor sanırım.5 senedir All-Star seçiliyor.Çok mu yetenekli ?

çinin nufüsü fazla

edit: ayrıca yao yu kötülemek haksızlık yao ya bence gayet iyi bir pivot

[ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 00:58 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Ya bana göre değil YAO.

Tamam sevmediğim için belki biraz acımasızlık dozunu kaçırmış olabilirim ama öyle malesef.

Yani Çin'in nüfüsü fazla diyorsunuz,NBA başkanı oyların %2'si Çin'den diyor.Amerika'da Shaq'dan,Amare'den daha iyi bir oyuncu mu hep önlerinde seçiliyor ? ChinaTown var gerçi ama neyse :P

Marion ne zaman Yao'nun gerisinde kaldı abi.Yani genel olarak kalmış olabilir ama senelerdir daha çok ribaund alıyor Yao'dan.Yao'nun 3 periyot full oynayıp,hiç ribaund alamadığı maçlar biliyorum.Marion'un top çalma,ribaund ortalamaları hep daha iyiydi.

Ha bu olay Marion,Yao karşılaştırması değil tabii ki ikisinin de + yönleri var.

Yao lige geldiğinden beri sevmiyorum.O boyla o kadar sönük oynuyor ki.

Şunu kabul ediyorum.Son 2 senedir Yao'da acaip bir gelişme var.Cidden takıma yarar sağlamaya başladı.Şutları daha da gelişti vs. Ama hala yetersiz bir oyuncu bana kalırsa.

Nate Robinson'dan blok yemiş Dev Çinli hakkında konuşuyoruz aslında,

Yao başlı başına bir reklam kaynağı.NBA şuan çok fazla para kazanıyor onun sayesinde.Bunu da en iyi şekilde kullanmaları gerek,
Mesaj tarihi:
Yao Ming şu anda Nba'in en dominant pivotu.Shawn Marion la Yao'nun ribaund konusu ayrı bir olay.Ben Phoenix de oynasam ben de bi 5-6 ribaund ortalaması yakalarım.Ama Rockets ın oynadığı basketbol apayrı.Bu sezon Yao nun ayağı kırılmasaydı sayı krallığına kadar yolu vardı.Bence Yao'ya haksızlık ediyorsunuz.
Mesaj tarihi:
utah yendi, kirilenko ve memo maçın yıldızlarıydı. seri houston a gitti şimdi heyecan iyiden iyiye arttı.

öbür maçta da dallas yenildi, şaka gibi ama gsw rakibini bekliyor. :)
Mesaj tarihi:
8. sıradan gelen 13 yıldır da playoff oynayamayan warriros, 1. dallas'ı eledi. işin daha ilginç yanı ise warriors'un utah'la normal sezonda 2-2, houston'la ise 2-1 olması. bu da demek oluyor ki bu gazla konferans finaline kadar yolu var bu warriorsun. bi kaç maçlarını izledim de galiba seyircisinden gerçek anlamda maç esnasında yararlanabilen yegane nba takımı, kendileri de gaz seyircisi de.
Mesaj tarihi:
utah-houston serisi ise gerçekten zevkli ve 3-3 oldu. dick bavetta her ne kadar abuk düdükler çaldıysa da son çeyreğe doğru o da biraz duruldu ve seri son maça taşındı. bu seri hakkında dikkatimi bir şey çekti; van gundy'inin utah'ta en çok çekindiği adam mehmet okur ve özellikle 3lükleri. belli ki takımına sıkça mehmet'i savunmayı hiç bırakmamalarını defalarca anlatmış ki 4. maçtan sonra(3'de olabilir hatırlamıyorum) basın açıklamasında t-mac maçı kaybetmelerinin nedeni olarak mehmet okur'u göstermişti(ki sadece 16 sayı atmıştı memo), bu son maçta ise mehmet ne zaman 3lük soksa takımını uyarmak ve mehmet'i soğutmak için mola alıp durdu. galiba bu serinin anahtarı memo. defansta gerçekten iyi ama ne yaprsa yapsın yao'yu 20 sayı altında tutması imkansız gibi , bunu sloan da farketmiş olacak ki millsap ve collins'e sıksık yao'yu tutturdu ve hatta bir ara carlos-millsap-okur aynı anda sahadaydı, bu da mehmet'e hücumda gerekli olan enerjiyi verdi. şahsen mehmet'in 15-20 sayı civarında atacağı(en azından iki üç 3lükle beraber) bir 7. maçı utah'ın kaybedeceğini hiç sanmıyorum. ama tabi bir de hakem faktörü var houston'un sahasında...
Mesaj tarihi:
GSW yaptıkları inanılmaz gerçekten ama bunun mimarı koç don nelsondır kesinlikle adam bu sene gelen stephon jackson indianada hiçbişi yapamıodu sadece arada bi cıkıp oynuodu kafasına göre
ama don nelson çok akıllıca davranıp takımı baron davise emanet etti ve olanları goruoruz
bence eğer GSW bu seriden sonra çok fazla rahatlamazsa konferans finalini gorur gibi ama phoenix i eleyebileceklerini sanmıorum
ayrıca eer utah houston ı elerse GSW nin utah a karşı şansı yok utah eer kendi oyunun oynayıp kirilenko ve memhet skor yapmaya baslarsa GSW yalan olur
ama ŞAMPİYON PHOENİX SUNS
Mesaj tarihi:
gsw geçirdi :)))

bu arada utah maçını izledim krilenko inanılmazdı savunmada hele yaoya block vurduğu anda olay bitti :) mehmette kritik 3lükler yolladı 1 numara krilenko 2 numara memoydu
Mesaj tarihi:
said:
khala
üye [şikayet et]
§ 23 Nisan 2007, Pazartesi - 14:11 [ özel msj ]
Golden State i çok küçümsüyorsunuz.
GSW seriyi 4-2 alır.
elan realms

biliyorum bu işi.
Mesaj tarihi:
utah'a ve memo'ya bol sans ben de insallah sızmazsam izleyecem, 4.30 a kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum.

chicago - detroid serisi de baslıyor bu gece, big ben'e dikkat :)
  • Yeni Oluştur...