Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2007 Playoffs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
memo dün fazla sayı üretemese de gayet katkıda bulundu oyuna.adamın sezon içi block ortalaması 1.1 gibi bir$yken dün maçta 6 block koydu ki bunların 3-4 yao yadı yanlı$ hatırlamıyorsam =) ayrıyetten houston alır diyen solonor a da kapaktı =p

bu arada bu gece ki mactada vince deli oynuyor.kidd de sakatmı$ ama o da gayet iyi oynuyor.sanki sakat olan ba$kası lol.
Mesaj tarihi:
nba tv ye yaptığımız şikayetlerin ne kadar haklı olduğunu gördük. bu kadar çok toronto maçı izleyeceğimize, bugünkü chi@mia izleseydik de gerçek basketbolu görseydik, carterın tek taraflı oyununun yerine derim ben.

ama carter show da enfesti hani :)
Mesaj tarihi:
said:
Pyro
üye § 26 Nisan 2007, Perşembe - 15:33 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

davis kendi ka$ındı.kaç defa itiraz vs,hakemlerin o kadar dayanması bile iyiydi bence.hayır çok basket izleyen biri değilim ama resmen ben sinir oldum =p ama olsun belki 3. maça daha hırslı çıkar fln =)

ee olacak okadar sokak basketbolundan geldi Davis =)

[ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 13:36 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
baron davis in hayat hikayesini okumuştum pek öyle sokak basketboluyla alakası yok sen rafer alstonla marburyle karıştırmış olabilirsin
Mesaj tarihi:
asıl bence chicago nun 3-0 ı şaşırtıcı değil. geçen sene de nasıl şampiyon olduklarını biliyoruz heat in. ayrıca shaq ın 1 yaş daha yaşlandığını, wade in de sakatlıktan yeni çıktığını düşünür ve chicagonun sezon içindeki 1-2 maçını izlediysek bence kesinlikle bir sürpriz değil bu. playoff a doğuda kesin, tüm nba de de belki en hazır takımdı chicago. özellikle defansif anlamda. sayı bulmakta da özellikle deng ve gordon ın 30 üstüne çıktığı maçlarda da kesinlikle zorlanmayan bir takım.

bu seri muhtemelen 4-0 veya 4-1 biter. detroit i de aynı şekilde yenerse chicago kimse de şaşırmasın bence.
Mesaj tarihi:
chicagonun nesi süpriz?asıl miami bi maç alırsa süpriz olr..çok ktü bi takım miami..geçen sene zaten nası aldılar ben hala anlamadım..böyle bi bal görmedim ben
Mesaj tarihi:
o deilde gecen gun sabah ta okudugum haberde mehmet vasat oynuyor gibi bi tabir wardı mehmetin yaptıgı defansı bugune kadar kimse yapmadı yao ya shu gazetelerin sadece attıgı skora gore degerlendirmesine uyuz oluyorum... utah macları gayet guzel gidiyor bence yao yu shu gune kadar en iyi savunan kiside memodur sanırım
Mesaj tarihi:
Maç sonunda T-Mac yaptığı açıklama da "Memo'nun kendine gelmesi ile takımımız zorlanmaya başladı " gibisinden bir konuşma yaptı.

Yao'u en iyi savunan kişi tartışmasız Dalembert'dir.Sorun bakalım Yao'ya en çok kimden blok yedin diye :P
Mesaj tarihi:
Utah Houston 2-2 : ' (
GoldenState sürpriz yaptı helal olsun vallahi adamlara ama Dallas'ı elemeleri çok zor.Dallas bir maç geride olmasına rağmen GoldenState in tur atlaması bence çok düşük bir ihtimal.Öte yandan Şikago kaptırdı gidiyor,Orlando elendi.Phx-Lakers serisinin bence kader maçı bu gece oynanacak.
Mesaj tarihi:
Chicago 92-79 Miami ve seri 4-0 chicago üstünlüğüyle sona erdi.Chicago maç boyunca sadece 5 top kaybı yaparken Heat 17 top kaybı yaptı.
Gordon 24,Deng 22 sayı attı.
Wade 24 sayı ,10 asist 5 rebound ve 7 top kaybı ile oynadı.
Beklenen bir sonuç oldu bence.Chicago gerçekten iyi bir takım olmuş.

edit:miami toplamda 27-13 serbest atışla oynamış.Shq 7de sıfır.

[ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 22:47 tarihinde, lucretia85 tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
şampiyona bak bea=) balık baştan kokar sezon içinde de o kadar saçma oynadılarki zaten wade bazı maçlarda omuzu çıkıncaya kadar cırpınmasa playofflara giremezlerdi.
Mesaj tarihi:
valla şu anda sonuclara bakarak konusursak resmen şampiyonluk için bir favori yok. detroit'e favori diyemiyorum ben nedense sezon içinde eskisi kadar rahat değillerdi ama playoff tecrubesi ile yine final oynarlar gibime geliyo.
batıda işler karışık. chicago, dallas, phonix, san antonio. oy oyy super valla.
Mesaj tarihi:
detroitin nesi favori ya tam bi köy takımı..şampiyon olcak son takım detroit..direk elenirler bu tur..
arada suns ilk çeyrekte 33 sayı attı..çüş demek istiorum sayın seyirciler..

edit: batıda işler karışık diyip chicago demişin de chicago eastte..

[ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 23:33 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...