Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2007 Playoffs

Solonor

Öne çıkan mesajlar

abi zaten duyguları bi kenara bırakırsak utah boktan bi takım..çok belliydi..ben houstun 4-0 alır demiştim..o yolda da ilerliyolar..memonun da 2 maçta toplam 10 sayı attığını düşünürsek utah yalan direk..memo adam gibi oynarsa t-mac'de saçma sapan coşup şov yapmazsa dönebilir seri ama zor tabi..
açıkçası ben orlando daha çok dayanır diye düşünmüştüm çünkü detroit playoffların en kötü tkaımlarından biri..tecrübe tecrübe bi yere kadar..hedo iyi oynuo da dwight böyle giderse direk 4-0
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar pardon da, utahın en büyük sıkıntısı bir yıldızı olmaması. bazıları boozer diyebilir de, boozer da bosh veya garnett kalitesinde değil, bunu da kabul edersiniz heralde. + boozer ın belli bir istikrarı yok, bi maç 40 sayı atıyor, öbür maç 10 sayıda kalıyor. hatta ve hatta çeyreklerde bile istikrarsız.
geriye de williams ve memo kalıyor. williams zaten daha çok tecrübesiz pişmesi gerek biraz daha. memo da 2 katı boyundaki yao ve çok iyi bi defansçı mutombo karşısında zorlanıyor tabii doğal olarak. + memo da zaten bir shaq diil yani. bunu da kabul etmek lazım.

kısaca utah ın sonucu sürpriz değil, başından beri bekleniyordu..
Sosyal ağlarda paylaş

utah dallas serisinde utah fizikten kaybediyor herhalde.memonun neden boyle oldugunu bilemiyorum hadi bu sezon yildiz seviyesine yukseldi ona karsi savunma daha sert yapiliyor ama 4 5 sayi atacak adam da degil hani, formsuzmu yoksa cok mu iceriye gomduler takim oyunu icerisinde bilemiyorum son zamanlarda hic utah maci izlemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

ben utah alamaz demedim zaten payrocum farkettiysen hiçbi zaman. ama eğer adam gibi bi 3. çeyrek oynasaydı houston utahın işi çok zordu zaten farkettiysen bi ara fark 3 sayıya kadar indi. akıllı oynasa çok rahat alabiliceği bir maçtı houston ın. tabi bench in skor üretmediği(!) bir maçta bu sonuç bile iyi bana sorarsanız houston için.

yine de serinin 4-3 houston olcağını düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

memo toparlan artık yaa. houston'dan bişey olmaz tmac-yao başka bi pok yok dün de gördük bunu işte sevmiyourm houston'ı.
akıllı oynamakla falan ilgisi yok bu işin o zaman her takım akıllı oynasa her maçını kazanır :) utah aldı işte oh çatla.

[ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 16:51 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...