Gilean Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 abi zaten duyguları bi kenara bırakırsak utah boktan bi takım..çok belliydi..ben houstun 4-0 alır demiştim..o yolda da ilerliyolar..memonun da 2 maçta toplam 10 sayı attığını düşünürsek utah yalan direk..memo adam gibi oynarsa t-mac'de saçma sapan coşup şov yapmazsa dönebilir seri ama zor tabi.. açıkçası ben orlando daha çok dayanır diye düşünmüştüm çünkü detroit playoffların en kötü tkaımlarından biri..tecrübe tecrübe bi yere kadar..hedo iyi oynuo da dwight böyle giderse direk 4-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 arkadaşlar pardon da, utahın en büyük sıkıntısı bir yıldızı olmaması. bazıları boozer diyebilir de, boozer da bosh veya garnett kalitesinde değil, bunu da kabul edersiniz heralde. + boozer ın belli bir istikrarı yok, bi maç 40 sayı atıyor, öbür maç 10 sayıda kalıyor. hatta ve hatta çeyreklerde bile istikrarsız. geriye de williams ve memo kalıyor. williams zaten daha çok tecrübesiz pişmesi gerek biraz daha. memo da 2 katı boyundaki yao ve çok iyi bi defansçı mutombo karşısında zorlanıyor tabii doğal olarak. + memo da zaten bir shaq diil yani. bunu da kabul etmek lazım. kısaca utah ın sonucu sürpriz değil, başından beri bekleniyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 lakers - suns 98 - 126 Heat - Bulls 89-107 Nets - Raptors 83 - 89 kobe 15 sayıda kalınca takım bitti tabi..barbosa da kenardan gelip 26 attı maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 barbosa 6. adam ödülünü almış maçtan önce onun gazlıyla oynamıştır=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 utah dallas serisinde utah fizikten kaybediyor herhalde.memonun neden boyle oldugunu bilemiyorum hadi bu sezon yildiz seviyesine yukseldi ona karsi savunma daha sert yapiliyor ama 4 5 sayi atacak adam da degil hani, formsuzmu yoksa cok mu iceriye gomduler takim oyunu icerisinde bilemiyorum son zamanlarda hic utah maci izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 chicago'ya harbiden helal olsun. wade'in arkası kalkmıstı insin artık. lakers'tan zaten cacık olmaz, hele ki suns karsısında hiç sansları yok. nets-raptors serisinde ise raptors'un carter'a cezayı kesmesini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Maçı seyreden arkadaşlar da fark etmiştir toronto seyircisi top he carter a geldiğinde güçleri yettiğince buuu diye bağırmışlardır ki bunu nba de ilk defa görüyorum hiç bu kadar yüksek bi ses duymamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 carter da haketti ama. asıl philadelphia vs iverson bekliyorum ben:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 philadelphia'nın iverson ile hiçbi sorunu yok olamaz. hatta alkışlarlar bile. playofflarda görmek imkansız zaten de sezon içinde oynanan maçlarda da sorun cıkmadı. sen neyi bekliyosun bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 NJN in en azindan Toronto Raptors'u gecmesini istiyorum, Vince'e yapilan o ''buu'' olayi da hayvanlik olmus, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 golden state i tutayım dedim,adamlara nazar değdi.ilk çeyrekle ikinci çeyrek arasında çok büyük fark var oyunda.bakalım 2. yarı ne göstericek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 bende ilk çeyregi izlyip yattım dayanmadım abi, den 88- sas 97 (1-1) was 102-cle 109(0-2) gsw 99- dal 112 (1-1) bu arada dallas maçıın özetini izledim biraz önce baya gergin bi maç olmuş,b.davis atılmış galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 gsw iyi başladığı maçta playoff tecrübesizliğinin kurbanı oldu biraz da. yaptıkları gerçekten"komik" hatalar başlarına bela oldu. yine de dallas a bela olmaya devam edicekler gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 tuh ya nuggets yenilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 davis kendi ka$ındı.kaç defa itiraz vs,hakemlerin o kadar dayanması bile iyiydi bence.hayır çok basket izleyen biri değilim ama resmen ben sinir oldum =p ama olsun belki 3. maça daha hırslı çıkar fln =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 ilk maçtan aldığı gazla artislenmiştir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 eğer gsw 2. maçı da almış olsa, o zaman şansı vardı ama şuan pek şanslı görmüyorum gswyi, seri şuanda oakland a gitmesine rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 utah alıcak bu maçı alıcak.yao kazması ayrı zaten =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 3. çeyrek herşeyi belli edicek şimdiden konuşmak amatörlerin işi . =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 3. ceyrek sonucu utah 61 hou 52 evet,hr$eyi belli ediyor 3. çeyrek ve acemilr de anlarmı$ bu i$ten sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 utah 81 hou 67 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 ben utah alamaz demedim zaten payrocum farkettiysen hiçbi zaman. ama eğer adam gibi bi 3. çeyrek oynasaydı houston utahın işi çok zordu zaten farkettiysen bi ara fark 3 sayıya kadar indi. akıllı oynasa çok rahat alabiliceği bir maçtı houston ın. tabi bench in skor üretmediği(!) bir maçta bu sonuç bile iyi bana sorarsanız houston için. yine de serinin 4-3 houston olcağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 memo toparlan artık yaa. houston'dan bişey olmaz tmac-yao başka bi pok yok dün de gördük bunu işte sevmiyourm houston'ı. akıllı oynamakla falan ilgisi yok bu işin o zaman her takım akıllı oynasa her maçını kazanır :) utah aldı işte oh çatla. [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 16:51 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mehmet skora biraz katkı yapabilirse Utah maçları daha rahat alır.Bu maçı aldılar ama savunmayla aldılar. Zaten düşük yüzdeyle oynadılar,skordanda belli.T-Mac ve Yao dışındaki oyunculardan ve benchten katkı gelirse Utah'ın işi zorlaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 houston da juan howard diye bi hefir varya vetaren ötesi abi adam=) oda cok ince katkılar yapıyo, işallah utah alır o seriyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar