Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2007 Playoffs

Solonor

Öne çıkan mesajlar

Nash topu kapmış giderken durduk yerde omuz attı ve Nash'i saha kenarına fırlattı.Hatta nash öyle bir uçtu ki reklam panolarına çarptı vs. Amare ve Diaw'in aldığı ceza bence haksızdı.

edit: Olayın videosu
http://www.youtube.com/watch?v=yp4UF4Av_g0

[ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 12:01 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ta utah günlerinden beri sevmezdim raja bell'i.. yine gitmiş horry'nin üstüne yürüyo vurmaya çalışıyo. lan horry seni alır ...

olayda ise bence 2 maçlık bişey yok sonuçta horry ne yumruk atıyor ne itiyor ne kafasına bi hamle yapıyor nash'in . nash hızlı geldiği için çarpmanın etkisi fazla oluyor. ayrıca 3 sayı gerideler ve faul yapması lazım, yani gereksiz bir hareket yapmıyor. tamamen maçın gerilimi yüzünden verilmiş cezalar bence. ayrıca sen buna gidip 2 maç ceza verirsen baron davis'e jason richardson'a çok gereksiz faullerinden dolayı nasıl ceza vermezsin?

spurs'e yaradı bu cezalar bence. Horry spurs için tecrübe bakımından önemli bir oyuncu olsa da spurs Horry'siz maç kazanabilir, ama özellikle Amare'siz bir suns maalesef pek birşey yapamaz.

[ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 13:18 tarihinde, bya tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır abi yanlış biliyorsunuz 3-0'dan seri çeviren hiçbir takım yok.

Tam tarihi ve kime karşı olduğunu hatırlamıyorum ama en son Rasheed Wallace'li Toronto 3-0'dan 3-3 yapmıştı ama yine elenmişti.

Bunu geçen sene playofflarda Memphis maçında Murat Kosova ve Kaan Kural söylemişti.Araştırdım öyle çıktı.

Ayrıca 3-1'den seri çevirende sadece 8 takım var playoff tarihinde.

Chicago alır ya güvenim sonsuz bu takıma.
Sosyal ağlarda paylaş

Kusura bakmayın benim mallığım,Portland olacaktı orası haklısınız.

Nedense yıllardır Portland ve Toronto'yu,Memphis ve Minnesota'yı sürekli karıştırıyorum.Ne alakaysa

Zaten bir önemi kalmadı,Detroit yine ve yine geçti.NBA'in başına belamıdır nedir farklı takım görmek istiyorum artık finallerde...

[ Mesaj 18 Mayıs 2007, Cuma - 10:33 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...