toggie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 ikisi de 4-2 biter. horry ne yapmış bilmiyorum ama 2 maç ceza almış, suns'dan da amare ve diaw 1 er maç almışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Nash topu kapmış giderken durduk yerde omuz attı ve Nash'i saha kenarına fırlattı.Hatta nash öyle bir uçtu ki reklam panolarına çarptı vs. Amare ve Diaw'in aldığı ceza bence haksızdı. edit: Olayın videosu http://www.youtube.com/watch?v=yp4UF4Av_g0 [ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 12:01 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 ta utah günlerinden beri sevmezdim raja bell'i.. yine gitmiş horry'nin üstüne yürüyo vurmaya çalışıyo. lan horry seni alır ... olayda ise bence 2 maçlık bişey yok sonuçta horry ne yumruk atıyor ne itiyor ne kafasına bi hamle yapıyor nash'in . nash hızlı geldiği için çarpmanın etkisi fazla oluyor. ayrıca 3 sayı gerideler ve faul yapması lazım, yani gereksiz bir hareket yapmıyor. tamamen maçın gerilimi yüzünden verilmiş cezalar bence. ayrıca sen buna gidip 2 maç ceza verirsen baron davis'e jason richardson'a çok gereksiz faullerinden dolayı nasıl ceza vermezsin? spurs'e yaradı bu cezalar bence. Horry spurs için tecrübe bakımından önemli bir oyuncu olsa da spurs Horry'siz maç kazanabilir, ama özellikle Amare'siz bir suns maalesef pek birşey yapamaz. [ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 13:18 tarihinde, bya tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 nj 82 cle 73 3-2 cle sa 88 phx 85 3-2 sa bugun 3 te detroit-chicago maçı var çok kritik bence chicago bunu da alırsa zaten kendi sahasında o gazla 7.yü de alır [ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 14:19 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 onu bırak Chicago bu seriyi çevirirse tarihte ilk defa 3-0'dan seri kazanmış takım olur,onun gazı ile Dünya Karması gelse yener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 yok daha önce var bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Var da onlar Detoit le oynamıyordu : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 olsun hangi takım olursa olsun 3-0 öne geçebiliyorsa 4-3 e getirmek kolay olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Hayır abi yanlış biliyorsunuz 3-0'dan seri çeviren hiçbir takım yok. Tam tarihi ve kime karşı olduğunu hatırlamıyorum ama en son Rasheed Wallace'li Toronto 3-0'dan 3-3 yapmıştı ama yine elenmişti. Bunu geçen sene playofflarda Memphis maçında Murat Kosova ve Kaan Kural söylemişti.Araştırdım öyle çıktı. Ayrıca 3-1'den seri çevirende sadece 8 takım var playoff tarihinde. Chicago alır ya güvenim sonsuz bu takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 o_o toronto da oynamadı diye biliyorum rasheedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 chicago bi de gasol'u alacaktı bu takıma ara takas döneminde işte o zaman çok daha ilginç olurdu herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 said: o_o toronto da oynamadı diye biliyorum rasheedi? Washington, Portland, Atlanta ve Detroit'te oynadı evet. Toronto'dan benim de haberim yok, hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 95 was draft 96 dan 03 e port 04 atl 04 den itibaren detroit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 detroit bitirmiş seriyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Kusura bakmayın benim mallığım,Portland olacaktı orası haklısınız. Nedense yıllardır Portland ve Toronto'yu,Memphis ve Minnesota'yı sürekli karıştırıyorum.Ne alakaysa Zaten bir önemi kalmadı,Detroit yine ve yine geçti.NBA'in başına belamıdır nedir farklı takım görmek istiyorum artık finallerde... [ Mesaj 18 Mayıs 2007, Cuma - 10:33 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 6 sene üst üste oldu galiba yanlış hatırlamıyorsam..5 de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 5. bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 bu sene 5. ama chicago rezalet oynadı dün uyuz ettiler beni coachları sıçtı içine maçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 rasheed wallace ın tepki için yaptığı saçma sapan hareketler haricinde, chicagonun beni kanser etmesiyle geçmiş maçtır. bi takım ın performansında bu denli farklar olmaz olamaz olmamalı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Valla ben Detroit'i seviyorum da o kadroya Chris Webber yakışmıyor bence. Kontratını bu kadar haketmeyen bir oyuncu daha yoktur heralde. Kırk yılda bir beyefendinin keyfi yerinde olacak da oynayacak diye para vermem ben Webber hazretlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 webber su an detroitte bedavaya oynuyo nerdeyse veteran minimum ucret aliyo 400000$ gibi bisiki hic bisi nba icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Ee ücretinin çok veya az olduğunu söylemedim ki. Para almayı veya herhangi bir takımda oynamayı haketmiyor dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 400000 dolar gibi bi ucreti webber a her takim baglamak ister demek istiyorum bende 2 mac 3 mac oynayacak die gidip esek gibi contract werip neredeyse benchlerde yatan zilyon adam war. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Açıkçası Webber'a günahımı vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Bence herşeye rağmen verimli oyuncu yani eksilerinde fazla ama artıları da var günahını yemeyin adamın şimdi.Sakatlığından önce ki yıllar için saygım var benim.Ayrıca Detoit'in oynadığı basketbolda Webber uyumsuzluk çekmiyor fayda bile sağlıyor epey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar