Solonor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Arkadaşlar, bir playoff topici açayım dedim, hem o günün maçlarını, hem tahminleri, hem de nbatv nin verdiği maçları falan yazarız. Şimdilik eşleşmeleri yazayım ben. Batı: Dallas-GSW Utah-Houston SAS-Denver Phoenix-LAL Doğu: Detroit-Orlando Miami-Chicago Toronto-NJN Cleveland-Washington Batıdan, Favorim Dallas, plasem Phoenix, Sürprizim Denver. Doğudansa, Favorim Detroit, plasem Cleveland, Sürprizim Chicago. Batıda Dallası, doğuda Chicagoyu tutuyorum bu arada:) Edit, maçlar: Cts(TSİ): 19:30 NJN@TOR 22:00 MIA@CHI 02:00 ORL@DET (NBATV) 04:30 UTA@HOU (NTV) Pazar (TSİ): 19:30 WAS@CLE 22:00 LAL@PHX 02:00 DEN@SAS (NBATV) 04:30 GSW@DAL [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 04:26 tarihinde, Solonor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 nuggets ve spurs eşleşmesi kötü oldu ya. ben iverson'cıyım babam parker'cı düşman olcaz şimdi tv karşısında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Batı: Dallas-GSW dallas Utah-Houston utah SAS-Denver sas Phoenix-LAL phoenix Doğu: Detroit-Orlando orlando Miami-Chicago miami Toronto-NJN njn Cleveland-Washington cleveland Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 batinin sampiyonu nba sampiyonu olurmus gibime geliyor bu sene dogu pek bi gucsuz ve sakatliklar cok oldu.lal cleveland finali izlemek isterim ama tabiiki imkansiz :) maclarin cogunu izleyemiyecegiz canli olarak..saat 4.30daki mac mi verilir ya? [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 15:52 tarihinde, fmea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 lal cleveland finali benim de hayalim bu sezon ama çok zor. lal phoenix karışalşmaları geçen seferki gibi olsa da keyiflendsek :) utah ve orlandoya basarılr tabi ki=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 @nocom orlandonun detroit karşısında cidden şansı olduğunu düşünüyor musun ya? hedo yu desteklememe rağmen imkansız gibi geliyor bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 GSW bu sezonda Dallas'ı dört maçta da yenmiş galiba. Detroit de GG'nin Allah'ı olacak bu sene, go to hell Joe Dumars. [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 18:01 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 gsw gsw diyosunuz da, son 10 maçtır ölümüne oynuyor gsw. dallasın da son 10 maçta yıldızlarını oynatmadığını düşününce, seri 4-0 bile bitebilir. benim görüşüm tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Benim favorim Dallas.Ama şöyle doğu ve batıya bakıp karşılaştırdığımda batıdan finale kim çıkarsa şampiyon olur diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 beni korkutan da, dallas ın çok gazlanması. iyi konsantre olamazlarsa batı finalinde phoenix e süpürülürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Ya Gsw koçu Don Nelson du sanırım ve o adam 2-3 sezon once (yanılmıyosam) Dallas'daydı ve takımın bügünkü halinin temellerini atan adam, o yuzden Dallas için bi tehlike oluşturabilirler. Favoriler sezon başından beri belli zaten Dallas, Phoenix doguda da Detroit belki Miami işte.. Eşleşmeler içinde bence gecen sen oldugu gibi gene en zevklisi Cleveland-Washington olur gene. ama aranes ve butlerıısz işi cok zor olur washingtonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 ntv hakkaten felaket bir canlı yayın programı hazırlamıs. hiç cleavland ve phonix maçı yok. onun yerine 3 tane new jersey maçı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Solonor evet düşünüyorum. umarım yanılmam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Ridvan derki : Suns şampiyon olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 ntv ye kafam girsin,adamlar seyirci sayısı son derece sınırlı nersey ve toronto nun 3 macını verıyor belkıde en cok taraftarı olan lakers ve phoenix serisinin hicbir macını yayınlamıyor bu ne aptalca ve de haksızca bir yayın anlayısıdır boyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 ayrıca nba tvyede kafam girsin 24 saat boyuncasadece 1 tane canlı yayın maçı verdikeri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Phx rulaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Nets 96-91 Raptors Heat 91-96 Bulls (Luol Deng 33 sayı,Chicago bu işi bitirebilir bence) Magic 92-100 Pistons (Hido 17 sayı atmış,takımın en skoreri olmuş.Dwight ve Hido fena değil ama diğer oyuncuların ekstra katkılar yapması lazım) Jazz 75-84 Rockets (Maçı izlemedim ama Mehmet 14te 2 ile oynamış.T-mac 23,Yao 28 sayı atmış) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 said: nuggets ve spurs eşleşmesi kötü oldu ya. ben iverson'cıyım babam parker'cı düşman olcaz şimdi tv karşısında :) baba oğul nba izlemek ilginç bişi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Parker'in nesini seviyor baban be . Öeghhhh Robert Horry ve Tim Duncan olmasa 2 sene önceki şampiyonluklarını alamiyorlardı. Parker rezalet oynamişti o gunden beri sevmem onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 bu arada insallah şampiyon ya Suns olur yada Spurs . Dallas'ın sahibinden nefret ediyorum herkese laf sokup duruyor .İyiki bi parasi var yani. Aynı Aziz Yıldırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 97-82 aldı cavs ilkmaçı çok rahat bir şekilde..açıkçası ben şaşırdım..wizardsın bayadayanacağını düşünüyordum bu seride ama bakalım daha ilk maç lebron 23 sayı 7 assist 9 reb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Ben Arenas kapattı diye biliyorum, Butler'da dönmediyse was hiç dayanamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 doğru ya arenası unuttuk..e yalan o zaman direk 4-0..bu was çok bahtsız..gerçi cavs da en az onlar kadar bahtsızdır genelde..lebron da küt die sakatlansa şaşırmam edit: arada lakers süprize gidio şu an itibariyle bakalım ne olcak..kobe yardırmış durumda 21 dakkada 31 sayıyla..daha 3. quarterın ortasındayız..inş suns alır edit 2: 77-74 önde kapadı lakers 3. quarteri..suns alır gibi duruo [ Mesaj 22 Nisan 2007, Pazar - 23:35 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 22 Nisan 2007, Pazar - 23:52 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 nash bırakmaz kendi evinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar