tunca Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 ben dinliyorum bi yandan dota oynuyorum gayet iyi su an =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Levent yüksel - zalim parçasını tüm sevenlere sevipte sevilemeyenlere sevilipte sevmeyenlere hem sevip hemde sevemeyenlere severken sevememe duygusuna kapılanlara sevmiyorum diyipte hadi len ordan bal gibi aşıksın diyaloguna maruz kalan arkadaşlara YOK CANIM ŞAKA gibi diyerek ithaf eder saygılarımı en içten şekilde sunmaktan gurur ve şeref duyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 valla su an 19n kisi var severda warcaft da baslıkt ayazdım nasil girecegini ölmemişimdir umarım oyuına dönüyorum =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 öldüm lan euheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Konusun iste la radyo programi simulasyonu oldu ne guzel , fona da 300 500 veriniz hafiften ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 baştan yüklemene gerek yok dediğimi yap yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 forumdan bisi okumaya calisan arkadasin sesi cok az geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 . [ Mesaj 22 Nisan 2007, Pazar - 23:14 tarihinde, daverc tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 problemlerimizi halletik, azmo dota'ya daldı gerçi. http://www.nodaya-net.com/119liter.htm [ Mesaj 23 Nisan 2007, Pazartesi - 00:47 tarihinde, dominic tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 oh tam gaz devam.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 girdim ölesine dinlemek isteyen gelsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Girdim metal fest varmış :) finntroll gidio şu anda. İstek parça burdan mı alıoruz? İsteğim uymaz metal fest'e gerçi de, araya motley crue - live wire sıkıştırabilir miyiz hehe. Yoksa guns'n roses - sweet child of mine da alabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 hehe valla tek dinleyicim sensin su anda, istediklerin olsa calardim ama malasef hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 ahe varmıs biri caliyorum =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Hehe geldi eline sağlık :) axl ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 elimde oldugu sürece istekleri caliyorum arkadaslar, burdan, özel mesajdan ya da msnden ulaşabilirsiniz : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 dinliyoruz abi ailecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Şu arada kesilme sorunu benden kaynaklanmıyor değil mi? Normalde önemsemem de çok güzel çalıo adamlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 net ne kadar iyiyse kesilme o kadar az olur. sağolun =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Arada bi giriyorum ama buffer lar çekilmez kılıyo ağız tadıyla bişey dinletmiyo o yüzden fazla dinliyemiyodum Şimdi buffer yok mesela çok güzel dinleniyo. (Children Of Bodom çalıyo eheheh=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Msn'i kapadım buffer kesildi ehoy =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Buffer lar hafiften girmeye başladı bana:D Herbişiyi de kapatmıştım gerçi ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Direk makineden kaynaklanmıyordur da Telekom ulaşımından olabilir mesela? Benim net içerde başka bir makineye daha bağlı + torrentlerle sorunsuz şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Girdiğimden beri buffersız dinliorum, güzel gidio parçalar da sağlam. Finntroll çalarken halay çektik burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 demin bi baglanti koptu, girdim tekrar kusura bakmayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar