Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 ses kalitesi düşük gibin >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 gimli değil tunca yayında sanki öyle yazıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 evet tunca girmiş yayına bir hevesle süper gimli yayınlarından birini dinleyeceğim diye girmiştim ama metal çıkınca kısa süreli bir şok geçirdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 valla ben baktım gimli yayında değildi çıkmış heralde diyip girdim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 edmin beyler şifreyi yollasanız ben de bilgisayarımı tekrar kurduğumda test etsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 çıktım ben yayından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Kickstart My Heart çalana 100 bin lira vereceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Gimli'yle 1 saatlik geceyarısı jazz'ına hosgeldiniz. 1 saat boyunca slow jazz seçmeler çalacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 yasasin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 vay bende sadece ölüm,şeytan çalıyo sanıyodum radyoda deişik geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 said: Kickstart My Heart çalana 100 bin lira vereceğim. benim yayınları dinlesen demekki milyoner olucam :) [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 00:45 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Ölümlü şeytanlı jazz da buluruz :P Birazdan marmara üni den arkadasların modern türkü grubundan jazz aranjeli bikaç türkü çalıcam. Ben de ilk defa dinliyo olucam bakalım nasıllar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 ya pati radyosu çok buffer yapıyor bu arada sourberry bu kadar yapmıyo mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 ilhan Erşahin varsa istiyoruz ailecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 ilhan erşahinlerim laptopta kaldı. Başka istek varsa çalabilirim tabi jazz olmak şartıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 herkese iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 girdim 80's rock damar gidiyorum giricek varsa çıkabılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Bitirdikten sonra çaldıklarını yazar mısın? Ben de yapıcam arada 80's, aynı şarkıları çalmayalım sürekli =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 allright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 çıktım yayından şu ana kadar çaldıklarım: Motley Crue - Wild Side W.A.S.P. - I Wanna Be Somebody Yngwie Malmsteen - Another Time Guns N' Roses - Welcome to the Jungle Skid Row - Youth Gone Wild Steel Dragon - Stand Up and Shout Steel Dragon - Long Live Rock & Roll Steel Dragon - We All Die Young Steelheart - She's Gone Mr. Big - Just Take My Heart Great White - House Of Broken Love Journey - Faithfully Dokken - Alone Again Poison - Every Rose Has Its Thorn Tesla - Love Song Tesla - Paradise Danger Danger - One Step From Paradise Savatage - Summer's Rain FireHouse - When I Look Into Your Eyes Danger Danger - I Still Think About You [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 03:14 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 blackten devraldığım yayını çılgınca sürdürüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 neler çalıcaksın? chill out git yaw uyuklayalım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 valla fena gidiyoruz 22inci şarkıya girdik blackle bi 70lik açtık dinleşiyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 hmm b dinlediklerimizi aynı anda mp3ler olarak kaydetse güzel olmazmıydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 cunki şu anda deli gibi antimatter aramaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar