Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Tıkla dinle. Winamp yuklu olması lazım, degil ise bi zahmet yükleyiverin. rastgele birşeyler çalıyorum kalitesi iyi gibi gözüküyor. DJ konusuna gelir isek basvuruların hepsini okudum degerlendirdim. Gereken hazırlıkları tamamlamaya yakın alınanların listesini acıklayacagım. yayına baslamak icin ise tahminen birkaç gün daha beklememiz gerekecek. [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 02:53 tarihinde, DynamicK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Niaaaarrghhh, winamp playlistim uçtu, hep yarın save ederim diyordum. Artık yarın yok sil baştan. *sigh* Zeus duy sesimi artık tembel olmak istemiyorum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Biraz bağır layn ses gelmiyir fısır fısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 yukarıda arkadas uyuyo zaten bu saatte sesim travesti gibi ne baarcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 sesin ibne gibi geliyor diyince,diyen herkesi yayında ibne lanse etmesini biliyorsun ama buraya gelip sesim travesti gibi diyorsun!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 dinliyorum hayırlısı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 edit: oh ben gevur değilim. [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 03:14 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 yayında gavur ganadalı didik solonor cıktı :p hoşgeldiniz efendim dinleyin dinleyin pati radyo küllerinden doğuyor bizzat tanıksınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 aslında gavurluk ta var bende yani asdas:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Tanık oldum tarihe lakin yarın 9'da da ofisi açmaya tanık olmam gerekiyor. Bu arada sayı kaç oldu en son bilmiyorum ama 6'dan sonra hafif lag başladı. Benimde kaçmam gerekiyor. Etrafı yıkma. İyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 bende kaçarım zaten birazdan saat 1 olmus bikaç sarkı dahacalıp sonra kaparım dükkanı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 64 kbps yayın, 7-8 kişiden sonra lag yapar, buffer girer. sunucu ne kadar iyi olsada sunucu gibide wj olan arkadaşınının hattıda, anlık trafiğide iyi olması gerek lag olmaması için :) dyna, bir november rain alabilirmiyiz kepenkleri kapatmadan önce? :) [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 03:18 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 8mbps hat var bende de kablo baglasam daha iyi olcak wireless le böle oluyor neyse idare edek olmassa kısarım birazdan 32 e düşürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 64 kbps dandından yenmiyordu, 40kbps iyidi. edit: november rain istiyorum hala ben, kepenkler kapanmadan :) yarı teşekkür ettim, yarısını çaldın ama yine teşekkür ettim pilibebek geldi :) [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 03:34 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 yayın sırasında kendi yayın linkine tıklamak ne salakça bişi düşmanın başına vermesin allah valla sinir bozucu meret :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 bu arada yayın 30-45 saniyede bir buffer giriyor ardı ardına bazen. ben yatıyorum artık, iyi sabahlar, iyi yayınlar :) teşekkürler yinede november rain için. pillide über geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Yayının kalitesi ne şu anda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 40kbps 22050 kHz stereo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 64 Kbps'de denedin mi? Takılma hiç yok ama, kalite biraz düşük gibin. Motoru biraz açsan Dyna, zorla biraz bağlantıyı =P Edit : Ahaha "Hey dude?" Dyna sen dj olmican di mi? =P [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 03:45 tarihinde, Asteroth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 İnce saz - cok aşığın var diyorlar istiyorum çalar mısınız ? hadi mismillah allah sesinize zeval vermesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Abi Sleepless çalacaksan CoF'ten çalsaydın yaf =/ Edit : Buffer =( [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 03:50 tarihinde, Asteroth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 64 denedik hatta abarttım 128 de denedim :) 64 den herkes memnun da bi takılıyo lafları fln geldi belki yurt dısı hatlarından dolayıdır siz calsanız daha net gelebilir yarın network kablosunu takıp denicem wireless in pürüzlerini de aradan cıkarayım test daha net olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 black manyahmısın one be listemde 400 sarkı fln var :) misafir umdunu deil buldunu yiyo bu yayında özel seçilmiş dj lerimis gelince siparişe göre gidersiniz heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 "Yarın olmazsa Cumartesi veya Pazar'a doğru" =) Cuma abi zaten bugün =) Ses de geliyor bu arada, test başarılı. İyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 teste yarın akşam dermanım kalır ise devam ediyoruz, esen kalın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar