dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 ana..varmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 ne varmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 sabah 6... ve hala uyuyamadım.. lam sizin ne ayakta işiniz var! (cümle bilem kuramıyom ühhühüüh) yatın sıcacık yataklarınıza uyuyuyuyuyun! dimi benjamin -... benjamiin -zZzzZZZZ yahu kıırk yıllık benjaminim alteregom bile uyuyor be.. -horrrZZzz zzZZ zZZOooOooOORRRTTTTTTttt!! ahanda saldı! valla saldı hayvan.. HAYVANSIN BEJAMIN!! -zzz zz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 bir gece daha sayın seyirciler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Pek hos bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 şeyler vardır ya trt'deki 86li yıllardan kalma karilar. gece alem yaparlar falan.başlık o izlenimi veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 şeyettttirdiniz mi söleyin bakalüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 ok. gazeteciler okudum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 ............. /´¯/)...........(¯` ............ /.... //.................. ........... /.... //.................... ..... /´¯/.... /´¯........... /¯`....¯` .. /./... /.... /.... /.|_......_|............... (.(....(....(.... /.)..)..(..(.....)....)....).) ................./... /......./................ / ................... /.......................... / ..................(............).............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 o da güzel pek tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 terazine tıkladım hemde 4 defa, emeğe saygı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 bavuşşşş!! diyerek selam veriyorum.. bavuşşşş!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 gündüz yazdım. nolcak şimdi? (aslında waşingtından yazıyorum, burda saat 05) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Sailor amerikalıların bir lafı vardır, bildin mi :o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Gecem gündüzüm karıştı ulan! Hembikere: İngiltere'deki Edinburgh Üniversitesi bilim adamları, farelerin uyku ve beslenme saatlerini inceledi ve bazılarının vücutlarının 24 saat yerine 27 saate ayarlı olduğunu saptadı. Bu farelerin DNA yapılarında, vücuttaki bazı hücrelerin yıkılmasını sağlayan Fbxl3 adlı genin Afh versiyonu bulunduğu belirlendi. Vücut saatinden bağımsız olarak çalışan bu gen versiyonuna sahip kişilerin metabolizmalarının, 24 saatlik güne göre çalışmadığı belirtildi. Ben böyleyim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 yapoşokooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 yok abi küstüm ben. kilitlediler topiğimi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 ooh newcastle brown ale + nargile + kurtlar vadisi pusu bolum 2 yapiyorum. hem konsept hem keyif adamiyim.` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 hadi kimseler yok mu burda...=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 ben variiiiimmmmm...:D baska kimse yoq heralde uyudu millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 uyunur mu gece... çok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 aaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 bülü bülü bülü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 psi psi psi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 sana dememiştimdsgfdshsfhdsfjdgffhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar