Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yalnızlık ve bünyedeki etkileri...

kingpin

Öne çıkan mesajlar

Nedir yalnızlık ?

kimi insanın sevmediği ve asla sevemeyeceği bir duygu olup bir çoğu için ise vazgeçilemeyecek kadar güzel bir duygu... alışkanlık halini aldığında yaşam tarzı olur ve öyle devam eder... demiş ünlü bir ek$i yazarı ne kadar da doğru söylemiş aslında, evet ben yalnızım ve yalnızlık benim yaşam tarzım olmuş durumda bu yüzden ilişkilerde hep çekimser davranıyorum, yaklaşamıyorum ulan kimseye çok güzel bişey olcağı varsa da ben yalnızlığı tercih ediyorum sebepsiz yere, gidişatımı hiç iyi görmüyorum ya hayırlısı..

ps:cıvımayın pls, bunalım takılıyoruz bu aralar sfd
Sosyal ağlarda paylaş

benim topicleri mi takip ediyorsun sen, korkuyorum fdg
http://forum.paticik.com/konu.php?id=179421
adresinde daha önce bahsettiğim soruyu kapsayan xx kromozomlu kişiyle bi şekilde tanıştım, ve ilgiç bir şekilde birbirimize bişeyler hissetmeye başladık zamanla ki aradaki zamana bakarsanız çok fazla değildir, kendisinin erkek arkadaşı var ama ayrılmak istiyordu çünkü sevimsiz durumlar varmış şiddet gibi, kendi kafasında bitirdiği halde ben yanaşmadım duruma çünkü dışardan baktığın zaman tabloya "şerefsiz" konumunda ki insan ben olacaktım.Dediğim gibi zaten çekimser davranıyorum, 3 adım geri gidip 1 adım ileri gidiyorum artık en son ardı ardına 3 gece de çıkan tartışmada iyice soğudum :/

edit: zaten sevgili değiliz, neden tartışıyoruz diye sordum kendime kaç kere cevap bulamadım, zaten yasak flört gibi bişi oldu (o neyse), hayır kendim rahatsız oldum kızın ayrılmak istese de bir sevgilisi var neticede zaten okulda bir gün içersinde toplasan 10 dakka görüyorum öyle bakışıyoruz vs vs bişeyde olmadı fazla ama bugün bunları açıklayınca "helal olsun" sana "bitirdin beni" gibi tepkiler aldım ilginç geldi.Ben kızın içinde bulunduğu durumdan kurtulmak için aradığı bir can simidi olduğumu düşünüyorum sizlerin yorumları neler bilemicem :P

[ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 00:13 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

nick drake - been smoking too long

sigara içmesem dahi dağtan bi şarkıdır.. buram buram yalnızlık, tedirginlik kokar şarkı.. yak bi sigara baba sittir et havası yaratır..

bi de placebo versiyonu vardır(!) valla bak ciddiyim.. var böle bişi..

iğrençtir.. nick drake nerde.. placebo nerde tabi.. aynı kefeye konmaz bile..

Sigh..
Sosyal ağlarda paylaş

kingpin senle aynı kaderi paylaşıyoruz sanırım... ben de bazen olma ihtimali olay olaylarda kendimi geri çekiyorum, karşımdakinden emin olamıyorum. (bu vakitten sonra da çok zor emin olurum-yaşadığım olaylardan dolayı)...
arkadaşlarıma da istediğim gibi davranamıyorum çekingenliğim yüzünden...çoğu zaman dokunamıyorum bile...
ki bu dokunma olayı çok önemli bişe (imiş).. bi yerde okumuştum, el sıkışmak elini omzuna atmak vs vs pek önemsiz gibi görünse de aslında çok önemli şeylermiş... elimden geldiğince bu çekinliğimden kurtulmaya çalışıyorum ama bayağı zor oluyo... napacaz bilmiyom
Sosyal ağlarda paylaş

bir çoğu için ise vazgeçilemeyecek kadar güzel bir duygu... alışkanlık halini aldığında yaşam tarzı olur ve öyle devam eder...

kim yazdiysa adam direk beni anlatmış walla

evet hakikaten bir süre sonra yalnızlık yaşam biçimi oluyor ve tuhaf bir zevk almaya başlıyorsun yalnızlıktan
ara sıra yalnız kalmak için herşeyi yapiyorsun... yeterki yalniz kalayim diye içten içe söyleniyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz yerinde duramayan adamdan kork demişinde bende azıcık hiperaktiflik var ben napacam :)

bu arada

said:
kingpin senle aynı kaderi paylaşıyoruz sanırım... ben de bazen olma ihtimali olay olaylarda kendimi geri çekiyorum, karşımdakinden emin olamıyorum. (bu vakitten sonra da çok zor emin olurum-yaşadığım olaylardan dolayı)...
arkadaşlarıma da istediğim gibi davranamıyorum çekingenliğim yüzünden...çoğu zaman dokunamıyorum bile...
ki bu dokunma olayı çok önemli bişe (imiş).. bi yerde okumuştum, el sıkışmak elini omzuna atmak vs vs pek önemsiz gibi görünse de aslında çok önemli şeylermiş... elimden geldiğince bu çekinliğimden kurtulmaya çalışıyorum ama bayağı zor oluyo... napacaz bilmiyom

Bu dokunma olayına ben de katılıyorum. bir süre önceye kadar baya çekinirdim ama insanlar arası ilişkilerde direk kendine güveni simgelediğini duymuştur. insanlar temasta rahatça bulunabilen insanların yanında kendini güvende hissediyormuş. Tabi sevgili durumlarında filan da ilk tanışmalarda ve etkilemeye giden yolda önemli bir "eylem"miş bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...