Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş'ın golleri yabancı oyunculardan


nocom

Öne çıkan mesajlar

Beşiktaş'ın, 33 maçta attığı 43 golün, 29'una yabancı futbolcular imza attı.

-BOBO 11 GOLLE BAŞI ÇEKİYOR-
Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Bobo, bu sezon attığı 11 golle siyah-beyazlıların en golcü futbolcusu oldu.

Ligin ilk yarısında sadece 1 gol atabilen Nobre, ikinci yarıdaki çıkışıyla 8 gole ulaşıp Bobo'yu izlerken, Ricardinho ise 6 golle takımının en golcü 3. futbolcusu unvanını elde etti. Arjantinli futbolcu Delgado da 4 gol kaydetti.

-İKİNCİ YARIDA 20 GOLÜN 17'Sİ YABANCILARDAN-
Turkcell Süper Lig'in ikinci yarısında, siyah-beyazlılarda atılan 20 golün 17'si yabancılardan gelirken, sadece 2 Türk oyuncu gol bulabildi.

İkinci yarıda Gençlerbirliği maçında Adem Dursun kendi kalesine, Sivasspor maçında İbrahim Akın, Sakaryaspor maçında da İbrahim Toraman gol atarken, diğer gollerin tamamını yabancı futbolcular kaydetti.

-BEŞİKTAŞ'IN GOLCÜLERİ-
Siyah-beyazlılarda, bu sezon atılan 43 golün futbolculara dağılımı şöyle:
Bobo: 11
Nobre: 8
Ricardinho: 6
Burak: 5
Delgado: 4
Gökhan Zan: 3
Ali Tandoğan: 2
Gökhan Güleç: 1
İbrahim Toraman: 1
İbrahim Akın: 1
Adem Dursun: 1 (kendi kalesine)


gökhan,burak,ibrahim toplamda 6 gol atmışlar, bunada şükür ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ofansif oynamayınca ve orta sahamızdaki oyuncular çok geride oynatılınca bukadar oluyor ne uzaktan şut deneyebiliyoruz adam gibi ne de doğru düzgün atak yapabiliyoruz. bu durumda nobre ve bobonun atması golleri çok normal

bir de kanatlardan adam gibi atak yapabilsek bu oyuncuların gol sayısı artardı. bobo son maçtakiyle kaç oldu bilmiyorum ama kenar ortalarında çok tehlikeli olduğunu sürekli gösteriyor. ne yazık ki düzgün kanatlarımız yok. 2 kanada da etkili transfer yapmamız gerekli bence
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaşımda yıllardır sol ve sağ açığa düzgün transferler yapılmıyor. arda gibi biri olsa nobre bobo bunun 2 katını atardı bu sene.

bilmiom belki sağ tarafta a.güneş-a.tandoğan oynasaydı sene başında belki bir nebzede olsa etkili olabilirdik sağdan.

delgado,burak sağda
ricardinho,bobo solda

oynadık çoğu maç :S
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Anderlecht takımı ile bir yıl sözleşmesi bulunan milli futbolcu Serhat Akın'ın gelecek sezon için İstanbul'da Beşiktaş yöneticileriyle görüşmeye gittiği iddia edildi.

Köln Kulübü'ne yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre Serhat'ın büyük bir ihtimalle Beşiktaş'a kiralık olarak gideceği bildirildi.

Milli futbolcunun Anderlecht ile olan sıkıntılarının henüz tam olarak bitmediği ve Serhat'ın Beşiktaş'ın teklifini görüşmek üzere İstanbul'da bulunduğu öğrenildi.

Sezon ortasında FC Köln'e kiralık gelen, ancak takımın birinci lige çıkamaması nedeniyle birinci ligte oynayan bir takıma gitmek istediğini açıklayan Serhat'ın yakın çevresine Beşiktaş'ın teklifini değerlendirmek istediğini söylediği bildirildi.

Öte yandan, geçtiğimiz haftalarda Serhat ile görüştüğü iddia edilen Galatasaray Kulübü Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Köln'de katıldığı 19 Mayıs balosunda böyle bir görüşmenin olmadığını söyledi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Transfer komitesi neden Serhat'la gorusuyor ki zaten simdiden, daha yeni teknik direktor belli degil, Serhat'i isteyecek mi bakalim?

Demiroren hata yapiyo da bari ders alsa, seneye de bu seneki gibi olacak heralde tablo.

Ha Bobo Serhat'a on basar zaten Serhat ayni Serhat'sa, Nobre de ondan kotu degildir. Israf gibi.

[ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 19:09 tarihinde, Baggio tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Defalarca yazdım, defalarca da yazarım.

Fenerbahçe'nin eskilerinden Galatasaray'ın eskilerinden Beşiktaş'ın eskilerinden bir bok olmaz.

Ancak, tümer ve Ali Güneş olayları biraz farklı ikisi de takımlarında oynayabilecekken takımlarından habersiz rakibe geçtiler. Yani FB ali Güneşi tutmak isterdi, BJK de Tümeri.

Ama Nobre, M. Doğan, Serhat gibi futbolculardan Ümit Davalanın deyimiyle bir cacık olmaz artık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sıkıldım artık "Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim olacak?" sorularından... Başkan Demirören açıkladı ya arkadaşlar: "Kişiliğini bildiğimiz, Türkiye'yi tanıyan, Türkiye'de daha önce takım çalıştırmış, gençlere önem veren bir teknik adam ile anlaşacağız." Demek ki bugüne kadar getirdikleri kişilikleri oturmamış, Türkiye'yi tanımayan, Türkiye'de hiç takım çalıştırmamış, gençleri önemsemeyen isimlerdi öyle mi? Elbette değil... Şimdi öne çıkan isimler ise Lucescu, Daum, Mustafa Denizli, Samet Aybaba ve Ertuğrul Sağlam oldu. Beşiktaş'a 100. yıl şampiyonluğunu getiren Lucescu'yu gönderen başkan Demirören'in bizzat kendisiydi. Şimdi "geri dön" demesi garip değil mi? "Tamamen duygusal" düşünerek F.Bahçe'ye koşan Daum'u, İnönü'de yeniden siyah-beyaz görmek hangi Beşiktaşlı'yı mutlu eder acaba?

Seç, beğen, getir
Çocukluğundan bu yana Beşiktaş'ı tuttuğunu söyleyen ama nedense İnönü yerine Ali Sami Yen ve Saracoğlu'na ev sahibi hoca olarak çıkmayı tercih eden Mustafa Denizli'nin gelişi, bu camiayı sevindirir mi? Beşiktaş'ı çalıştırmak için yıllardır gün sayan ama kendini taraftarlara bir türlü saydıramayan Samet Aybaba, Kara Kartal'ı uçurabilir mi? Önce saha içinde, ardından saha kenarında efendiliği, çalışkanlığı ve Beşiktaşlı duruşuyla taraflı-tarafsız herkesin alkışladığı Ertuğrul Sağlam, Ümraniye'nin yeni patronu olabilir mi? Bu isimlerin hiç biriyle ne telefonda, ne de yüz yüze herhangi bir sohbetim, muhabbetim yok... Elbette kararı ben değil, yönetim verecek. Ama bence Beşiktaş'ın "sağlam" bir seçim yapma zamanı geldi!

[ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 20:34 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
"Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören çok yakın arkadaşım, sürekli görüşüyoruz. Ancak transfer konusunda ortaya atılan bazı haberleri maksatlı buluyorum. Benim için, '4 milyon Euro istiyor' diyorlar. Ne Beşiktaş'a imza attığımda, ne de daha sonra hiç para konuşmadım, şimdi de sözünü etmem. Burada sözleşmem devam ediyor ancak süren kontrat ne benim ne de Shakthar Başkanı Akhmetov için önemli değil... Ukrayna Ligi'nde büyük adaletsizlikler var. Lig şu anda devam ediyor. Maçlar sona erer, oturur konuşuruz."


lucescu hiç değişmemiş, son cümleye bakın :=)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...