Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

off şu pet


heracles1986

Öne çıkan mesajlar

ya benim bu petim niye bu kadar dayanıksız üstelik bm ım (warp stalker) lvl 64 üm hayvanda 6,5k armor var 4,5k hp var terokkar forestteki firewing in orda farm yapiim ddedim 1 blood elf kestik 2 cisi geldi bi dokundu pet yerde çok zayıf yani saırım broken thoot daha iiyidi ondan bide varmı acaba bana gsl bi pet öneriniz hem agro tutabilecek hemde hemen hp si tükenmiyecek damage artık önemli deil ztn yeterince damage veriorum ben :D

[ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 09:46 tarihinde, heracles1986 tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://petopia.brashendeavors.net/html/showall_all.shtml

*blood elf moblar genelde caster özellikleri war yani isterse 30k armor olsun fireball yedimmi yine yer =p

*eh zaten max 2 mob kesebiliosun "0" heal ile o kadar da olsun yoksa iice boku cikardi BM hunter ile farm işinin..

*boar / domuzlar en iyi tank petler , warpstalker yeni ve ilginc olmak dısında pek tanklıga uygun pet degiller ve aklında olsun lvl 70 boar yok oyunda yani lvl 60 ken bi boar alıp 70 e kadar gidersen en akillicasini yapmis olursun diger petleri cok rahatlıkla bulabiliosun 68-69-70 levellilerini

*charge/gore/growl/dash ögrenebiliyor domuzlar ve en büyük artısı her türlü yemegi yiyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hayvanına özellik verirken Armor HP fln yüklemek yerine Res lere ver. Fire Shadow Nature 120 olsun gerisi işte HP Armor. Darmaduman edersin ortalığı. Ben biri trapte 3 mobla aynı anda rahatça uğraşıyordum. Hatta Netherstormda 3 kişilik denen iki görevi solo yapmıştım (Kuzeyde ki Ejderha ile kilisedeki Lich görevlerini).

Pet olarakta önce Blade's Edge deki kaplanlardan vardı. Öncesinde Stalker ile ravanger kullandım ama onlardan memnun olamadım bir türlü. Arada Terokkardan kurt aldım onlarda da iş var var ama Blade's Edgedeki kaplanlar FTW.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Birden fazla mob ile savaşmanın kuralı mend pet yanına autoshot ile serpent sting. Ağır ağır ama durmadan kesersin. 2 mob olursa birini traplersin. 3 mob olursa 1i trap ikisi pete rahat kesersin mend pet ile. 4 mob olursa 1 rap 2si pette 1inide sen tanklarsın. 5 mob olursa kökünden tutarsın, hemen FD yapıp yisinler peti ben kaçam dersin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben level 20 den beri ayni peti goturuyorum bunun yararini goruyorum.. level 67 petim 9300 armor, 5000 kusur health var.. 80 puanda su an beklemede.. Dusuk level aldikca bunun yararini gorursun.. +60-90 resist var (biri 90 biri 64 gerisi 60)

[ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 19:55 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...