Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 of.. gitti. öteki maç ne alemde bilen var mı? neyse sonuçta grubun eeen bi büyük favorisine deplasmanda eynildik. yine iyi direndik bence[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Ne diyelim geçmiş olsun[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 evet bomboştu dedim stad mı devasa millet dolduramadı mı hehe bu arada ahmet çakar ın yorumları dinleyin kopuyorum[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Gruptaki diğer maç noldu ya?[hline]ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 galatasarayın üzerine ölü toprağı serpilmiş gibiydi.maçın sonuna kadar ne zaman bastıracaklar,nerde o sakladıkları enerjilerini kullanacaklar diye merak edip durduk. taktik olarak yapabileceği en iyi taktiği kullandı galatasaray.zaten galatasaray her zaman çok basit goller yiyen bi takımdı.UEFA yı kazandığı senede bile bu böyleydi.ama her zaman yediğine eşit veya fazla atmasını bilmişti.bu yüzden takım şu anda çok kötü gözüküyor.takıma çok iyi bir oyun kurucu ve iyi bi forvet lazım. ayrıca bişi sölemem lazım.işte avrupda oynayan galatasaray böyle bişi.gelip oralarda juventusla berabere kalacak olan takım gelir burda hafta sonu fenere yenilir.veya başka bi takımla oynıyacak olsa zor yener yada berabere kalırdı. son söz: pintoya sinir oluyorum.fenerli selçük'ün galatasaray versiyonu.hiç bi bok yapmadı.savunma yapmadı.ilerde ayağına geçen her topu kaybetti.hasan çıkacağına,pinto çıkmalıydı. son söz2:sabrinin daha gitmesi gereken çok yol var.avrupada oynatmak için çok erken.emrenin 16 yaşındaki hali geliyor aklıma. en son söz: herşeye rağmen zevkli maçtı.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 real sociedad1-olympiacos0 arsenal0-inter3 hödö lyon1-anderlecht0 dinamo kiev2-l. moskova0 aek1-deportivo1 psv1-monaco2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 said: arcane, 18 September 2003 00:16 tarihinde demiş ki: dedim stad mı devasa millet dolduramadı mı hehe bu arada ahmet çakar ın yorumları dinleyin kopuyorum[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! stad baya bi devasa ayrıca ahmet çakar bence doğruları söylüyo yani kopulacak birşey yok. gs iyi mücadele etti ama iyi oynamadı kesinlikle[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Arif : Adam top oynamayı unutmuş. Gelen top duvara çarpar gibi geri gelio. Hakan : Kale direği maşallah zıplıo indirio. En sonunda dayanamadı kontrol etti topu pas vermeden çaktı. Hep böyle yapması gerekirdi zaten. Hakana en az 5 tane boş top geldi böyle ama hep kafayla pas vermeye çalıştı olmadı. Sabri : 0'dı. Hep geride kaldı hiç bindirmedi. Genel olarak GS'de taktik güzel olabilir ama futbolcular saha içinde hep yanlışı seçtiler. Arada adam varken yanındaki adama pas vermeye çalıştılar. Orta sahadaki oyuncular düzensiz pas veriolar. Orta saha zaten çok ilerde oynuo. Top defans'a gelio defansın ilersinde bi allahın kulu yok. Defanstan uzun toplarla oynama devri geçti gitti. Ergün'ü sona sakladım. Sadece maçın son kısmında bikaç orta yaptı onun dışında sabri gibi bir 0'dı. Ayağında top tutamadı ya. Fazla heyecandanmıdır nedir bilinmez. Zaten maç başladı bir pozisyon oldu ergün'ün. Juventus ceza sahasına yakın sağ kanattan top geldi. 10 metre önünde 2 tane juventus'lu oyuncu var. Top ayağına geldi tamam dedim bombalıcak kaleyi dibinde adam yok. Tamda sol ayak yeri. Sen o gelen topa bir dokun kontrol edicem diye, top 10 metre ilerde. Oha dedim o dakkadan ergün maçta yok GS 10 kişi oynucak.[hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 18 September 2003 00:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 şimdi birincisi 5 olucaktı ile galatasaray 2-1 yenicekti mantığı aynı mantık. golün hakkı haksızı olmaz.gol futbol kuralları dahilinde atıldıysa goldür.tartışma meselesi değil bu bi haklısı ve haksızı olsun. ama basit gol vardır.şansızlık vardır.galatasaray götünü kaldırıp biraz koşabilseydi bu maç brabere bitebilirdi demek istedim.juventusu oynatmayacaz diye yeni gelin gibi nazlanıp durdular.maç 5 sıfır olabilirdi.ama olmadı.beşiktaş dün lazio'yu yenebilirdi ama olmadı.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 valla bildiğim birşey var türk takımları ezelden beri böyle gerizekalıca gol yer avrupada bjk dün gs de bugün öle goller yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 said: LvL_Sabo, 18 September 2003 00:27 tarihinde demiş ki: stad baya bi devasa ayrıca ahmet çakar bence doğruları söylüyo yani kopulacak birşey yok. gs iyi mücadele etti ama iyi oynamadı kesinlikle[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza bence de doğru söyledi bu sefer de benim koptuğum nokta laflar pis gol falan heheua[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Gecmıs olsun ...[hline]icQ=150389142 | Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 ya pardon ama bu oyunla 2-1'e razı falan olmam juventus şuan avrupa'da en iyi 5 takımdan biri, ve evinde oynuyor, galatasaray eğer bu maçta kontrollü oynadığı süre, juve'ninkine yakınsa galatasaray'ın bu kötü dönemi için çok çok çok iyidir yani sonuçta saldırmadıkta, kapanmadıkta genel olarak oyunda, hep ortada oynandı maç, juve 4-5 kere kalemize geldi ki attıkları goller çok basit gollerdi ha maç bence juve'nin hakkıydı, hatta ben fark bekliyordum maçtan önce ama yinede bukadar basit gollerle olucağını düşünmüyordum neyse en azından avrupa'da farklı oynadığımızı tekrar düşünmeye başladım, umutluyum çok ufak bir şans şampiyonlar ligine devam büyük ihtimal uefa'ya gidiyoruz ama bunun sebebi rakiplerimiz güçlü değil, bizim formsuz olmamız yoksa real sociedad'ta 5 tane kovacevic olsa ne yazar, galatasaray bu tip kuralar çektiğinde garanti 'çıkar' derdik eskiden[ki çıkamadık son sene][hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 ya acıdım biz de oynamadık onlar da oynamadı biraz daha organize olabilseydik 1-1 den sora çok rahat maçı alabilirdik. ama nerdee bizim adanalı zihniyet koymuş sabriyi ortaya pintoyu sağa sabri maç boyunca bi tane iyi pas veremedi bi top kapamadı pinto ise aldığını götürdü götürdü ezdi valla acıdım bu oyunla zor biraz ama şansımız olursa belki gruptan çıkarız tabi çıksak kaç yazıcak şüpeliyim[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Nukem_Verite, 16 September 2003 01:06 tarihinde demiş ki: (Lazio Bjk'yi geçebilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 her takımın 1 oyun kurucusu olur, gs'de oyun kurucu yok. bu yüzden de atak yapamıyoruz. basit yani. ayrıca oyun kurucu nitelikleri olan birisi yok. lider vasıfları olan. gerektiği zaman çalımı basıp adam geçicek, gerektiği zaman atağın yönünü aniden değiştircek biri yok. gs'nin bu sene organize bi ataktan golü bile yok.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 felipeyi koşmuyo diye verirsen olacağı budur zaten.[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Nukem_Verite, 16 September 2003 01:06 tarihinde demiş ki: (Lazio Bjk'yi geçebilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 bize felipe değil hagi veya emre lazım.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 ya görülmüyo mu hala orta sahadan asist yapacak bi kişinin eksikliği !? bu kişi, oyuna girdiği anda paslarıyla tehlike yaratabilen felipe olmayacak da kim olacak ? gittik verdik adamı aklıma geldikçe kafayı yiom ya[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Nukem_Verite, 16 September 2003 01:06 tarihinde demiş ki: (Lazio Bjk'yi geçebilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 2. maç kimlen???[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar