Jester Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 kırk yılın başında lostlibrary yi açasım tuttu (şahsen pek sevmem de) diyarlara girdim 16 yaşından küçükler, din ile ilgili konularda hassas olanlar ve kalp rahatsızlığı olanlar okumasın yazıodu. ilk ikisini hadi anladım da sonuncusu ne?[hline]the action brings reaction -Sene bindokuzyuz çift sıfır.Ben koredeyim, Heryer çöl, Bir anda ağaçların arkasından almanlar fırladı şelalede olduğum için hemen suyun içine girebildim,Araziye uyumlu mor giysilerimizle dağlarda ilerlemeye devam ettik, -Hocam bi sktr git ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 tabi olm, ne sandin. yakinda doktorlar internet alerji yapar öldürür diye ortaya çıkcaklar[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 hmm lost libraryyi ben de sevmem. ama her bi halt yazıo adamlarda... kalp krizi şundan dolayı: oyunu çok gerçekçi bulup da korkan olursa kalpi kötü olup da kalp krizi geçircek birisi olursa siteyi suçlamasınlar diye..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 ben de kılım o paragrafa. ilgisi olmayan bi adam gelip açıp okusa onu ne düşüncek oyun hakkında? insanların böyle şeyler söylemeden önce biraz saksıyı çalıştırmasından yanayım ben...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar