Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Ya yine gördüm yine sinirlendim . İki kızı birden götürüp bunu marifet sanan bütün zihniyetlerin Allah belasını versin diyip gidiyorum . Teşekkürler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heinz_Guderian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Yalanın dostu, gerçeğin de düşmanı çoktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 said: bu gün 8. gün aman tanrım nası dayandın süpersin tüm kızlar hasta olcak senin bu yanlız karakterine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 said: by_hacker_warwas üye § 29 Nisan 2007, Pazar - 00:00 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- bilmiyorum içimden bir ses belki bu sefer doğru taşı oynadığımı söylüyor.. Good Game. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 hayali arkadaşları bırakıp, gerçek arkadaş edinmeye, gerçek kızlarla tanışmana umarım bu 8 gün vesile olur sevgili arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 kişilik bunalımı + vicdan azabı başka hiç bişey getirmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 uplamayın abi sinirler gerilio bırakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Uplayan kişi şutlandı zaten:P Olan topici açana oldu... Millet unutmuştu, ama aynı dırdırı çekicek şimdi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 kaç gün oldu bilader? kızsızlıktan kırıldın mı noldu ses ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar